Bak meg en potet!

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Nå er jeg nyutdannet førskolelærer, og har begynt å jobbe som pedagogisk leder i en barnehage.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Jeg har jobbet noen få uker, og trives godt. Nå som jeg har utdannelsen i boks og fast jobb er på plass, er ting som det skal. Derfor vil jeg reflektere litt rundt hva slags gleder som finnes i mitt liv om dagen.

Jeg sitter nå og ser på noe uendelig vakkert. Det er en gave som jeg maste meg til å få av kjæresten min. Helt siden jeg så dette mesterverket av en «eiendel» i butikken, har jeg vært forelsket. Før jeg fikk skaffet meg denne tingen, gnåla jeg om denne tingen konstant. Du skjønner kanskje at det er et krydderstativ jeg snakker om, men hvis ikke så kan jeg bekrefte at det stemmer. Det er et krydderstativ, og det er så nydelig. Jeg har ikke tatt det i bruk enda, for det er så vakkert der det står, med alle krydderne sine. Timian, karri, oregano, salvie, sort pepper, rosmarin ... Lista fortsetter i det uendelige. Det er mathimmel på høyt nivå! Å ta det i bruk blir liksom litt feil, for da blir det jo ujevnt med krydder.

Noe annet som gleder meg veldig, er at det nettopp var byfest. Den var fortreffelig, med noen gode artister. Egentlig bryr jeg meg ikke så mye om hva som skjer på scenen, når jeg vet at det er mange forskjellige matboder i nærheten av stedet jeg befinner meg. Min aller beste venn, Potetbaker’n, pleier å tyte fram i gatene der det er byfest. Jeg simpelthen elsker bakt potet med kryddersmør, ost, dressing og mais! Det er altså ikke ofte jeg får nyte denne herlige poteten, men byfesten gjør dette møtet mellom munn og potet mulig, så jeg er meget takknemlig for at Lillestrøm feirer seg selv årlig. Hadde jeg ikke hatt jobb eller noen forpliktelser, ville jeg nok ha brukt livet mitt på å følge etter Potetbaker’n sine vogner.

Jeg finner også mye glede i Scrabble. Mest fordi jeg er misunnelig på dem som har telefon med sånn android eller hva det nå heter. De spiller Wordfeud, og det kan ikke jeg. Derfor finner jeg mye trøst og glede i Scrabble, både på nett og i brettspillversjon. Kanskje litt gammeldags, men det finnes ikke noe bedre enn å slå noen i Scrabble. Om man så er dum som et brød og vinner i Scrabble, er dagen og livet reddet, for da merker man at IQen er i behold.

Dette med gleder i livet skal ikke tas for gitt. Så det, så!

Om man så er dum som et brød og vinner i Scrabble, er dagen og livet reddet

Artikkeltags