– Telefonnummeret +47 407 45 668 ble brukt for å opprette konto på en kryptovalutabørs, sammen med en stjålet passkopi og en falsk e-postadresse, skriver politiet i en pressemelding.

De har nå avdekket et nytt utsalgssted hvor SIM-kortene i den aktuelle nummerserien har vært til salgs. Sporene går videre til Bunnpris-butikken i Grønland Basar, Tøyengata 2, i Oslo.

– Politiet har etter at vi gikk ut med etterlysningen fått verifisert at i alle fall ett av de etterfølgende numrene er solgt på Bunnpris på Grønland. Det er også kommet opplysninger som indikerer at flere av numrene har vært solgt her, noe vi selvfølgelig jobber videre med, skriver politiet.

Det skal ikke være kommet noen opplysninger som indikerer andre utsalgssteder, men politiet holder fortsatt dette åpent og jobber videre for å avklare det. Dette styrker uansett hypotesen om at nummeret som slutter på 68 er solgt på en Bunnpris-butikk sentralt i Oslo.

– Som vi håpet gir dette en ny lokasjon å jobbe ut fra og flere nye aktuelle etterforskningsskritt. Sånn sett er dette nok et skritt i retning av å avklare hvor vårt nummer er solgt, hvem som har kjøpt det og hvem som kan ha hatt kunnskap om dette ikke-aktiviserte kontantkort-nummeret, som er benyttet i planleggingen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning, skriver politiet.

Politiet skal ha mottatt over 100 tips etter at de gikk ut med etterlysningen mandag.