(MittLillestrøm)

Sist uke kom nyheten om at eierne av X Meeting Point, konferanse- messe- og eventaktøren på Hellerudsletta, var konkurs. Nå blir det nytt liv i virksomheten.

– Vi ser frem til å samarbeide og videreutvikle X Meeting Point som den naturlige møteplassen for konferanser, eventer og messer i Oslo-regionen», sier en svært fornøyd administrerende direktør i Norlandia Hotel Group, Morten A. Kahrs.

– Vi skal bygge videre på det fantastiske grunnlaget som senterets dyktige medarbeidere allerede har lagt, sier han.

– Tanken bak samarbeidet er å optimere resultatet gjennom kombinasjonen av lokalt drift, en aktiv eiendomsutvikler og en profesjonell reiselivsaktør. Vi skal bygge for fremtiden og sikre videre drift. Selv om det har vært en utfordrende tid for bransjen, er det viktig å se nye muligheter, konsolidere og skape nye samarbeidsformer, fortsetter Morten A. Kahrs.

Fortsetter som direktør

Administrerende direktør Gyrid Eggen, som har vært med siden åpningen i august 2017, skal lede driften videre sammen med sitt team.

– Det er veldig spennende å få være med å utvikle X Meeting Point videre og bygge på de gode erfaringene vi har gjort oss gjennom de tre siste årene. Med de fantastiske fasilitetene senteret innehar finnes det utallige muligheter. Vi er uten tvil et opplevelsesunivers, og vi skal fortsette å levere på kvalitet, fleksibilitet og service. Det er viktig for oss å ha et nært og kreativt samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnerne. Vi skal gi kundene verdi for pengene, vi skal utfordre, tenke lokalt og nasjonalt, stort og smått, sier Gyrid Eggen.

Hellerudsletta Eiendom AS og Norlandia Hotel Group AS skal via selskapet Hellerudsletta Drift AS drifte X Meeting Point videre.

Messe i august

Allerede 13. august starter senteret opp med den første messen, etterfulgt av både små og store arrangementer i tiden fremover. Høstens nyhet er en Black Box på 1700 kvadratmeter som er etablert i Hall 1.

Alle kunder som har en reservasjon ved X Meeting Point kan være helt trygge på at driften fortsetter som normalt, og vi gleder oss til å åpne dørene etter en vanskelig tid, skriver det nye selskapet i en pressemelding.