(NETTAVISEN): Tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi (26) har blitt kjente fjes etter at NRK laget TV-serie om dem. Nå har den tredje sesongen av «Vita og Wanda» kommet ut.

Mens Wanda har funnet kjærligheten med trønderen Eirik Holmstrand (26), er Vita fortsatt singel.

I et intervju med Nettavisen forteller Vita om en dårlig opplevelse fra singeltilværelsen.

Se intervjuet i videoen øverst i saken!

I forbindelse en premierefest til TV-serien, hadde Vita kjøpt en veldig dyr BH, som hun gjerne ville vise den fram til noen. Hun fant derfor en kjekk fyr på Instagram, som hun traff etter premierefesten.

Da «skjedde det som ikke burde skjedd», ifølge henne selv, i alle fall når hun ser tilbake på situasjonen i ettertid.

Angrepille på natten

Vita forklarer at hun hadde fortalt denne mannen at hun ikke gikk på p-piller, men lovet å kjøpe en angrepille dagen etter. Å vente til dagen etter var imidlertid ikke aktuelt for mannen, så han dro henne med til legevakten midt på natten for å få Vita til å ta en angrepille.

– Så der sto vi ute i snøstormen utenfor legevakten, og han kommer mot meg med et glass vann og en angrepille i hånden. Jeg sa til ham at jeg hadde råd til å kjøpe en angrepille selv, men han ville være på den sikre siden og se at jeg svelget den, sier hun til Se og Hør.

På premierefesten for 71 grader nord kjendis, hvor Vita er med som deltaker, utdyper hun hendelsen overfor Nettavisen:

– Jeg ble veldig satt og så tenkte jeg sånn: Du er ekkel.

Mannen hun hadde vært sammen med den natten, skal ha bedt henne hjem igjen for at de kunne se på en serie, men det takket hun nei til.

– Jeg lot det gå i noen uker, for jeg tenkte at dette gidder jeg ikke å bruke tid på. Men så fortalte jeg det til venninnene mine som mente jeg burde si fra. Så jeg sa det til ham, og da la han seg langflat. Men det var først da jeg tok det opp med ham, at han skjønte at det han hadde gjort var galt, forteller Vita.

– Hva var det du sa til ham?

– Jeg sa «kompis, det du gjorde for noen uker siden var ikke greit i det hele tatt. Sånn behandler du ikke jenter».

Her er Vita sammen med søsteren Wanda:

 

Godkjent av søsteren

For søsteren Wanda, ser det imidlertid lysere ut på kjærlighetsfronten. Hun har funnet lykken med trønderen Eirik Holmstrand (26). 

Wanda delte nylig et bilde av de to sammen på Instagram, og i ettertid bekreftet hun at det er noe mellom de to.

Tvillingsøsteren Vita sier at hun har godkjent Holmstrand, og innrømmer at hun synes Holmstrand virker som en kul fyr – i motsetning til gutta søsteren tidligere har vært sammen med.