Det gror i visehavet. Ann-Iren Hansen er en av disse vakre og ville havblomstene  som er på vei opp og frem. Det er en vind fra nord som aldri slutter å synge.  Hun følger i sporene til Kari Bremnes, Lars Bremnes, Halvdan Sivertsen, Tove Karoline Knutsen, Tonje Unstad med flere. Og hun bærer havet med seg og det kystsamfunnet hun har vokst opp i.

Skedsmo Viseklubb gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til konsert med vinneren av Norsk Viseforums Rævspark-stipend for 2018, Ann-Iren Hansen. Etterpå blir det Åpen scene der publikum får mulighet til å delta med egne musikalske bidrag.

Tid: Torsdag 4. april, kl 19.

Sted: Kulturpuben, Lillestrøm

Billettpris: kr 150,-

Gratis for deltagere på Åpen scene. (meld fra i døren)

Konserten er sponset av Skedsmo kommune.

https://www.facebook.com/events/406677306756084/

Norsk Viseforum har plukket opp en viseperle fra Vesterålen som de mener det er på høy tid å få frem i lyset. De tildelte henne sitt Rævspark-stipend i 2018 og nå kommer Ann-Iren Hansen med både ny plate og turné.

Hennes musikalske univers plasserer deg ytterst på en holme i kraftig nordavind. Havet er mørkt med store dyp, men heldigvis er det akkurat passe avstand mellom livbøyene av lys. De tekstlige bildene er friske, uvanlige og overraskende mens klisjéene er få og Ann-Iren Hansen har ikke ufortjent blitt sammenlignet med Kari Bremnes.

Visetalentet slipper sitt tredje album, «Ikkje lukk hjertet igjen», i mars 2019 - men singelen «Ensomheta og æ» er allerede ute. Det er en mektig låt om et sårt oppgjør. Ann-Iren viser sine høye kunstneriske ambisjoner i denne låtas dramatiske musikkvideo når hun stiger opp av havet akkompagnert av strykere fra Arktisk Filharmoni.

Nå skal Ann-Iren Hansen ta de nye låtene med på turné. Alene og bak et piano skal hun spille på en rekke etablerte scener rundt om i landet, deriblant Josefine Visescene i Oslo, og selvfølgelig hos Skedsmo Viseklubb.