Agnostalgi - 70-talls inspirert rock

Lørdag 22. september kl.21:30-23:00
Kulturbanken Kreti & Pleti
Storgata 2, 2050 Jessheim, NorgeÅpne kart
kart

Agnostalgi Bandet består av: 

Tor Mikael Stav-Larsen - Trommer 

Gjermund Lethigangas - Bass 

Stig Uglum Reenskaug - Gitar 

Eirik Jahren Røine - Vokal 

Med dets begynnende innøving av et hensynsløst repertoar har bandet Agnostalgi nå sett lyset. Bandet har med sin faglige kompetanse hentet fra høyere utdanning hatt et godt samarbeid med utdanningsdirektoratet om å utvikle både lærerike og politisk korrekte konserter. Til forskjell fra skoleverket har bandet forbud mot bruk av digitale hjelpemidler (på scenen), da musikkstilen kan sies å være brukbart inspirert av 70-tallsrock. Plasserer man bandets sound under lupen vil man muligens finne tendenser av fengende, hardtslående og melodiøs rock.

Eirik: Er glad i turer i skog og mark. Sett bort fra musikken er han én av flere i bandet som liker å spikke, og er god på å finne ut hvordan han kan gjøre en kjedelig aktivitet morsom. Han liker å holde dype samtaler når kvelden kommer, men kan også se en god/dårlig film. Gjerne begge med et glass god vin. 

Gjermund: Kan både pålestikk og dobbel halvstikk. Har seilt over Det Ene Hav til Skagen, og har seiling som hans store lidenskap for tiden. Ellers samler han på gitarer, kald øl og har en brukbart stor badstu til disposisjon.

Stig: En av de andre i bandet som også er glad i å spikke. Spikker i både treverk og kjøttverk, da hans venstre tommels nerve og sene ble skåret over i våres. Med sitt eksepsjonelle groflesk er han tilbake som gitarist i god tid før han skal til pers, men tar fra nå av ingen gitarisk på å spikke rett før en konsert. 

Tor Mikael: Holdt på med musikk noen få år og håper han blir superstjerne før han blir 40. Bortsett fra musikken så er det musikk som gjelder. "Alltid gjort, kommer alltid til å gjøre". Liker å feriere i storbyer og har svart belte i dokumentartitting. Hans motto for livet er: Klipp deg, og få deg jobb!


18 års aldersgrense

Dørene åpnes kl 20.00