The Real Mojo - Pink Floyd Tribute - Jessheimdagene 2018

Lørdag 11. august kl.21:00-23:00
Kulturbanken Kreti & Pleti
Storgata 2, 2050 Jessheim, NorgeÅpne kart
kart

The Real Mojo fremfører HELE «Wish You Were Here» på

Kreti & Pleti, Jessheim,  lørdag 11 august 2018.


Sist gang The Real Mojo besøkte Kreti & Pleti fremførte bandet da hele albumet «The Dark Side of the Moon» med stor suksess.  Denne konserten ble utsolgt!

Bandet benytter seg av et flott lysshow, i tillegg til å bruke film og andre effekter, under sin helaftens Pink Floyd-konsert.

 

«Wish You Were Here» - Oppfølgeren til «The Dark Side of the Moon»  satte Pink Floyd i et søkelys om de klarte å holde standarden til det nevnte suksess albumet.  Det gjorde de så absolutt selv om albumet ikke solgte så mye som Dark Side.  «Shine On You Crazy Diamond», som er en hyllest til opprinnelige gitarist Syd Barrett, inneholder elementer av blues og en herlig stemning som gir gåsehud hos de fleste.  Tittelsporet inviterer til allsang og er blitt en Pink Floyd klassiker som spilles ofte i radioen den dag i dag. 


På Kulturbanken Kreti & Pleti lørdag 11.august får du sjansen til å høre albumet fremført live i sin helhet av gruppa The Real Mojo.

Etter pausen vil man i tillegg få høre andre utvalgte klassikere av Pink Floyd. Fra Album som «The Dark Side of the Moon», «The Wall», og senere utgitte albums som «A Momentary Lapse of Reason» og «Division Bell» for å nevne noen. Konserten vil være i to bolker med pause i mellom.


Hvem er The Real Mojo?

The Real Mojo er tuftet på siste line-up av det legendariske bandet Mojo Blues og består av:

Jan Erik Skogen – vokal

Lone Grefsrud – vokal

Hanne Karlsen Muri – vokal

Andreas Jonsson – gitar

Terje Smedvold – keyboards

Sven Vidar Stenhammer – bass

Per Rannug – gitar, lapsteel

Ragnar Rutle – trommer