Robert Mood til Sørumfestivalen

Mandag 29. januar kl.18:30-20:00
Sørumsand Misjonshus
Industrivegen 5 a, Sørumsand, NorgeÅpne kart
kart

Den frittalende og tidligere generalen i Forsvaret, Robert Mood, kommer til Sørumfestivalen den 29. januar 2018.

Robert Mood har gjennom sin yrkeskarriere ervervet seg unik kompetanse innenfor ledelse i endringsprosesser og krise. Hans verdiplattform har gjort han til en høyt aktet og elsket sjef for de han har hatt i sine team. Overføringsverdiene er mange til de enhver leders utfordringer og dilemmaer. Grunnprinsippene er de samme i alle team: Han er overbevist om at det handler om mennesker og relasjoner.

Robert Mood er tidligere General i Forsvaret, leder av internasjonale FN oppdrag og oppdrag for NATO. I høst påtok hans seg et verv som President i Norges Røde Kors og han har nylig gitt ut boken «Ansvar» Ledelse er ingen popularitetskonkurranse. Boken selger godt og engasjerer mange!

"Lederskap handler om å ha evne til å lede seg selv som eksempel for andre. Lederskap handler også om å se inn i kroker av oss selv som vi ikke liker, utfordre våre egne svakheter. Vi trenger og forventer et lederskap med integritet og ansvarsfølelse, ledere som setter ærlige ord på utfordringer og muligheter. Som gir oss et eierforhold til løsningene, bedre livskvalitet og større håp for fremtiden»