Asle Beck til SørumFestivalen

Fredag 26. januar kl.20:00-22:00
Frogner skole- og kultursenter
Frogner skole og kultursenter, Trondheimsvegen 364, 2016 Frogner, NorgeÅpne kart
kart

Asle Beck har siden gjennombruddet i 2008 med platen ”Tanker fra i går” blitt en meget populær og etterspurt artist og den 26. januar 2017 kommer han med bandet sitt til Frogner Kultursenter og SørumFestivalen. 

Med radioslagere som bl.a. Skur 55, Varme Vinder, Finnmark og Grünerløkka har Beck gitt det norske folk herlige popvisermed norske tekster som vi alle synger eller nynner med på.

Låtene til Asle Beck har på noen få år over fire millioner nedlastinger, lyttinger og viewspå Spotify, iTunes og YouTube, noe som er helt fantastiske resultater for en norsk artist.

Han ga i 2014 ut plate nummer to ”Gikk så stille forbi” til strålende kritikker i flere av landets største aviser og med påfølgende radiointervjuer i flere radioer, deriblant hos nitimen på P1. I oktober 2017 slipper han sitt tredje album Bruvoll Hotell.

Asle Beck spilles daglig på de største radiostasjonene i landet, har vært a-listet på flere av disse, solgt tusenvis av plater, han spiller for fulle hus og det er liten tvil om at han har fått en plass i nordmenns hjerter med sine ekte og ærlige tekster om livet, kjærligheten og naturen.

” Sangene taler for seg der de svinger, rocker og fremkaller drømmer på sin vei ” Aftenposten

” Det er noe spesielt med denne artisten fra Oslo. Lytter du noen ganger så er det lett å bli hekta” Fedrelandsvennen

” Beck evner hele tida å si noe om det generelle liv, noe alle kan kjenne seg igjen i –og slik er jo gode viseskrivere.” Østlendingen

” Beck har blitt en del av den norske visetradisjonen, samtidig som han representerer et etterlengtet friskt pust ” Oslo By

Våren, sommeren 2016 slapp Asle Beck to nye singler hvor han har jobbet med bl.a. Amund Maarud, Øivind Elg Elgenes og svenske Johanna Demker. Begge låtene Alt er nå og Vestavind ble listet på flere av de største radiokanalen.