Ingrid Olava til Frogner Kultursenter

Lørdag 3. mars kl.20:00-21:30
Frogner
Trondheimsvegen 364, Frogner, NorgeÅpne kart
kart

Lønsjen presenterer Ingrid Olava på Frogner kultursenter. 

Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og populære artister. 

3. mars 2018 besøker hun vår egen storstue på Frogner og vi får et nært og varmt møte med en av de aller beste vi har.

Siden debutalbumet Juliet’s Wishes har Ingrid Olava, med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill, levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en popkarriere på 10 år.

 I tillegg til sin egen sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only Just Begun», «Summer House», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Brand New Oslo» og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. I konsertformatet har Ingrid Olava dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale. 

Ingrid Olava har gjennom 10 år laget vakker popmusikk til oss. Hun er fortsatt aktuell med HEKT, en tospråklig EP som ble skapt dypt inne i svenskeskogen. På let etter en ny retning ble det viktig å omfavne både norsk og engelsk, det umiddelbare og direkte, og det mer poetiske og innadvendte. Resultatet har blitt en svært personlig, og ganske så cinematisk utgivelse.

Vi lover en magisk kveld på Frogner. Velkommen.

Dørene til foajeen og baren åpnes 18.00. (Det er nå mulig å spise før forestillingen, sjekk eget arrangement på Facebook)

Aldersgrense 18 år.