Annonsørinnhold i samarbeid med Byggmakker Høvellast Lillestrøm

Hva er dette?

 
 

Vi får jobben gjort for deg!

Nordmenns ønsker og behov innen oppussing har endret seg siden Høvellast Lillestrøm så dagens lys. Selskapet har gjort nødvendige endringer i samsvar med markedets etterspørsel – og slik gir gode resultater. De er lojale mot sine kunder, og service er fortsatt prioritert nummer én!

Annonsørinnhold i samarbeid med Byggmakker Høvellast Lillestrøm

Byggmakker Høvellast Lillestrøm

Historien om Byggmakker Høvellast Lillestrøm startet i 1935 da Kjær & Co trelastutsalg ble etablert på Sørenga utenfor Oslo under navnet AS Høvellast. I 1981 flyttet virksomheten til Grorud. Ryktet om høy kompetanse og gode produkter spredte seg, og snart kom storkunder som byggmestere og entreprenører inn for å handle. Åtte år senere ble avdelingen på Lillestrøm etablert, og i 1992 ble de Byggmakker. Høvellast ble deretter kjøpt opp av Norgros AS og i 2000 flyttet de inn i nytt og moderne varehus – hvor de ønsker nye og gamle kunder velkommen inn i dag.

– I mars 2015 kjøpte Stangeskovene AS oss, og vi tok tilbake navnet Høvellast, sier Frode Fremdstad med et smil. Han er daglig leder i avdelingen på Lillestrøm og forteller om noen fantastiske år med sterk vekst de siste årene. 

– Det har også vært noen tunge år for byggebransjen, men vi har klart å snu trenden og ser lyst på fremtiden, understreker han.

Forandring i handlemønster og tankemønster hos kundene de siste ti årene har ført til at byggebransjen også har måtte gjøre endringer. Tidligere benyttet nordmann seg av det som i bransjen refereres til selvbyggerkonseptet. Vi gjorde mye av oppussingen selv og la ned en egeninnsats. I dag kjøper mer eller mindre alle ferdiglagde hus. 

 

– Vi ser at kundene kommer inn til oss for å se på løsninger, for eksempel hva som finnes av gulv. Hos oss får de tanker, ideer og veiledning om de rette produktene, sier Fremstad. Så tar de kontakt med en byggmester eller entreprenør, og forteller hvilke produkter de ønsker fra Høvellast, fortsetter han.

De 40 ansatte hos Høvellast sitter på mye kunnskap, om både byggemåter og produktene sine. Alle som en, enten du er privat kunde eller proff, blir tatt godt imot og får faglige og kompetente råd om materialer, produkter og veien videre.

– Vi har alt fra forbrukerkunder til proff til de store entreprenørene her hos oss, forteller en fornøyd daglig leder. De har alle forskjellige behov når de prater med oss. Vi bistår både Herr og Fru Hansen som skal ha nye kjøkkenlister til entreprenører som skal ha materiale til store byggeplasser. For oss er alle kundene like viktig – uansett hva og hvor mye du handler! 

Marthe Haugen Kragtorp, Trine Bakurowitz og Therese Lossius Moen (fra venstre) presenterer Fiks Ferdig- konseptet

Fiks Ferdig

I dagens samfunn skjer ting fort, og de aller fleste av oss sitter gjerne fast i den beryktede tidsklemma. Høvellast har introdusert Fiks Ferdig- konseptet, som er en tjeneste for alle dere som ikke tid, kunnskap eller ork til å gjøre oppussingen selv. Nå kan du la de dyktige ansatte hos Høvellast gjøre jobben for deg. De hjelper deg med å få jobben gjort – og ikke noe er bedre enn det. Konseptet er ganske enkelt: Du forteller oss hva du trenger hjelp til, så ordner vi dyktige håndverkere, materiell og transport.

Med Fiks Ferdig inkluderer vinduer, tak, dør, maling, bad og håndverkerformidling og dekker med andre ord de aller fleste behovene dine.

– Vi er best på kombinasjonen av pris, utvalg og service, konstanterer Fremstad fornøyd. Hos oss er alle velkommen, og våre dyktige ansatte hjelper deg med å se på alt fra fargevalg til maling av stuen til løsninger for de store prosjektene. Kundene velger selv om de ønsker å utføre arbeidet på egen hånd, eller sette bort arbeidet til en håndverker, som vi gjerne bistår med å skaffe.

Kundeservice står øverst på listen for suksess i bransjen. At Høvellast på Lillestrøm har lykkes med sin filosofi er det ingen tvil om. Kundene kommer tilbake, gang etter gang, år etter år, prosjekt etter prosjekt. Som kunde hos Byggmakker skal du gå ut fra butikken med et smil og med en god følelse. De skal vite at de har fått den hjelpen de trenger, uansett om de har bestilt et nytt bad eller et malingsspann. 

Anders Lorang Svendsen og Kine Hornfelt ønsker alle kunder velkommen med et smil

– Jeg har vært her i 20 år og har fortsatt kunder som kommer tilbake fra mine første dager hvor jeg jobbet i butikken, ler Fremstad. Du kan vel si at jeg har vært med på det meste som kan gjøres, og vært innom alle avdelingene. Det gjør jo at hverdagen aldri blir kjedelig.

Historien om Stangeskovene startet ved elva Tista i Halden- vassdraget allerede på 1600-tallet. I århundrer har familien Stang vært knyttet til skogbruk og trelasthandel i Haldenvassdraget. Opp gjennom århundrene har selskapet flyttet på seg, etablert flere virksomheter rundt om i landet og vedlikeholdt forretningsideen om at de skal være en leverandør av kvalitetsvirke tilpasset markedets behov. Det har de klart – og Høvellast på Lillestrøm vedlikeholder tradisjonen og ideen for alt den er verdt.

Resultat: Fiks Ferdig og meget fornøyde kunder! 

Slik maler du vegger

1. Begynn med å sjekke hvilken forfatning veggene er i. Overflaten skal være ren og jevn uten hull og merker. Sparkle og slip etter behov.

2. Dekk til lister med maskeringsteip, og beskytt gulv med plast før du begynner å male.

3. Mal deretter med pensel rundt lister og hjørner og rundt strømuttak og strømbrytere.

4. Bytt til en liten rulle og mal over de samme flatene som du malte med penselen. Hvis det er steder der rullen ikke kommer helt til, kan du trykke på malingen klattvis med penselen for å få en rullestruktur.

5. Mal deretter resten av veggen med en stor rulle, og bruk gjerne forlengerskaft for en mer effektiv fremgangsmåte.

6. La malingen tørke før du påfører det andre strøket med maling.

7. Husk å fjerne maskeringsteipen med en gang du er ferdig. 

Tunge løft for Christoffer Martinsen (bakerst) og Daniel Zmuda

Byggmakker Høvellast Lillestrøm

• Vi i Byggmakker Lillestrøm hjelper deg med det du måtte trenge av råd, varer og inspirasjon til å realisere drømmen din!

• Vi tilbyr Fiks Ferdig, en tjeneste for alle dere som ikke har tid, kunnskap eller ork til å gjøre oppussingen selv.

• Fortell oss hva du trenger hjelp til, så ordner vi dyktige håndverkere, materiell og transport.

• Vi er din lokale forhandler, både for privatmarkedet og proffmarkedet.

• Vi er best de beste på kombinasjonen pris, utvalg og service.

• Våre produkter inkluderer trelast og byggevare, dør og vinduer, gulv, garasjer, maling, interiør, elektroverktøy, håndverktøy, jernvare og elmateriell, arbeidsklær, hagemaskiner, bad, garderobe og varme og installasjon.

• Vi er organisert som heleid aksjeselskap i Stangeskovene- konsernet.

• Vi får jobben gjort for deg! 

Foto: Silje Merete Fremstad

Del artikkelen på Facebook