Annonsørinnhold i samarbeid med Kokkens Kjøkken

Hva er dette?

 
 

Velsmakende retter til bryllupet

Uten mat og drikke duger brudeparet ikke.

Annonsørinnhold i samarbeid med Kokkens Kjøkken

Kokkens Kjøkken

Ingen dag er så viktig som bryllupsdagen. Dette er dagen dere legger ned litt ekstra tid, energi og omtanke i å finne rett mat til både brudepar, gjester, tema og budsjett.

Kokkens Kjøkken ble etablert i 2005 og har lang og bred erfaring innen catering og selskapsmat. På vår meny står koldtbord, tapas, forretter, hovedretter, desserter og selskapsmenyer.

Om ganen har lyst på noe annet enn de tradisjonelle rettene eller koldtbord, kan vi varmt anbefale grillmat til den store dagen. 

 

Vår cateringavdeling serverer alle slags retter til både mindre og store arrangementer. Vi har alt nødvendig utstyr og kunnskap som trengs for å arrangere de fleste anledninger. En komplett pakke inkluderer oppdekking, servering og rydding.

Hos oss får dere catering fra A til Å.

Kokkens Kjøkken arrangerer også matkurs med smak og opplevelser. Dette passer utmerket for par som vil gjøre noe spesielt sammen før den store dagen eller som gave til brudeparet.

Våre matkurs er en opplevelse for de som liker å lage god mat. Du vil få spennende oppskrifter, god veiledning og et velsmakende måltid. Kurset foregår hos dere med en dyktig kokk som har kjærlighet for mat. 

Kursene er lagt opp med vekt på din kreative deltagelse, hvor dere etter gjennomgang av menyene, får en ny og spennende gourmetopplevelse. Kurset avsluttes med å nyte den gode maten.

Kurs vi tilbyr: Mannematkurs, tapaskurs, grillkurs, fiskekurs, skalldyrkurs, viltkurs og kjøttskjærekurs.

Vi gir dere en velsmakende start på livet som ektepar! 

Kokkens Kjøkken

• Kokkens Kjøkken ble etablert i 2005 og har tradisjoner innen catering, selskapsmat og matkurs.

• Vi leverer i Oslo og Akershus.

• På vår meny finner du et stort utvalg av koldtbord, tapas, forretter, hovedretter, desserter og selskapsmenyer.

• Har du spesielle ønsker eller behov? Vi står svært gjerne til tjeneste!

• Vi kan tilbyr det meste av utstyr og kunnskap til de fleste anledninger.

• Vi tilbyr også matkurs med smak og opplevelser: Mannematkurs, tapaskurs, grillkurs, fiskekurs, skalldyrskurs, viltkurs og kjøttskjærekurs. 

 
Del artikkelen på Facebook