Annonsørinnhold fra Bakke

Hva er dette?

Familien med Silia, Dag og to barn gleder seg til å flytte inn i sin nye bolig på Granåstoppen i Fetsund. 
Familien med Silia, Dag og to barn gleder seg til å flytte inn i sin nye bolig på Granåstoppen i Fetsund. 

Under 30 minutter med tog til Oslo: – Vi var ikke klar over dette

Idylliske Granåstoppen i Fetsund er både svært barnevennlig og mer sentralt enn mange tror. Det passer Dag og Silia perfekt.

Annonsørinnhold fra

På Granåsen, noen få minutter fra Fetsundbrua, reiser et nytt boligfelt seg. Flere familier har allerede flyttet inn, og flere er på vei. For Bakkes prosjekt Granåstoppen er et svært barnevennlig område som appellerer til boligkjøpere både fra Romerike og områdene rundt.

Granåstoppen

Et godt sted å bo for liten og stor

Boligområdet er midt i blinken for barnefamilier, med nærhet til skole og barnehager, samt offentlig kommunikasjon som buss og tog. 

Prosjektet består av flere byggetrinn, og vil ved ferdigstillelse bestå av ca 154 boliger, fordelt på rekkehus, kjedede boliger og selvbyggertomter.

I salg nå: 

Funkelbråtan

Salongrekka

Les mer om Granåstoppen her

– For oss er det blant annet turmulighetene. Dette er veldig nært marka, med mye aktivitet som sykkel, ski og kajakk, sier Dag Strømfors.

Dag og samboer Silia Naas Heim og deres to barn er fra Romerike, og har de siste årene bodd på Frogner. Familien på fire har sett etter en ny og større bolig en stund, og hadde en del ønsker for hvor de skulle etablere seg. Blant annet skulle det være sentralt nok for Silia som har kontor i Oslo og pendler mye.

– Vi hadde en grense på en halvtime med pendling. Så da blir det el-sparkesykkel eller lignende ned til Svingen stasjon, og så toget inn til Oslo. Det tar mellom 20 og 25 minutter, forteller Silia.

At Granåstoppen med sin landlige og rolige beliggenhet er såpass sentralt visste ikke familien før de begynte å søke etter bolig. Det overrasket dem.

– Vi var ikke klar over det da vi så dette første gang. Vi er jo heldige i dag der vi bor, og det er behagelig med enkel reisevei. Vi ville ikke slippe opp på det, sier Dag.

Veien ned til Svingen stasjon er bare noen minutter med bil eller sykkel, og det skal også bygges ut bussholdeplass rett nedenfor boligfeltet. Derfra kommer du deg raskt inn til både Lillestrøm og Oslo.

– Lillestrøm har jo alt man trenger, så det er ikke så ofte vi er i Oslo. Men skal man det er det også enkelt!

Se ledige boliger på Granåstoppen her

Svingen stasjon noen minutters kjøretur unna tar deg til Lillestrøm og Oslo. 

Få prosjekter som dette

Familien bor i dag i leilighet, og så på flere steder både på øvre og nedre Romerike før de havnet på Granåstoppen. I februar kjøpte de en kjedet enebolig på nesten 200 kvadratmeter med innflytting høsten 2021. Det var særlig planløsningen og utformingen på boligen de falt for med Bakkes karakteristiske funkisstil.

– Vi så jo på Fetsund som område, og Bakke kom høyt opp med fasader og sånne ting. Vi har jo sett en del prosjekter som blir bygget, og det som blir prosjektert og det som står ferdig er ikke alltid likt. Men det synes vi det er her. Vi liker den funkisstilen, det passer oss midt i blinken, sier Dag.

Kontakt Bakke for mer info


Store, familievennlige boliger.

Boligene har praktiske planløsninger.

Funkisstilen på boligene er både praktiske og tiltalende.

Mange boliger har store takterrasser.

Det blir 154 boliger totalt på Granåstoppen.

Fetsund innbyr til en aktiv livsstil.

Med Øyeren rett i nærheten er det mange muligheter.

Granåstoppen oppfylte familiens ønsker til bolig.

– Det har vært få prosjekter som dette til salgs. Vi synes planløsningen er veldig viktig, og her får vi det omtrent som om vi skulle bygd selv, sier Silia.

Ønsker for boligen var minst tre soverom, stort bad og vaskerom - som er praktisk med små barn i hus. Alt dette oppfylte boligen, som også har to stuer, en romslig gang og en egen “master-avdeling” med eget bad og walk in-closet.

– Også er det jo et pluss med en liten hageflekk og den store takterrassen på toppen, sier Dag.

Utbyggingen av Granåstoppen er i full gang, og flere fornøyde beboere har allerede flyttet inn. Området er svært barnevennlig med kort vei til skoler og barnehager, og passer ypperlig for småbarnsfamilier og etablerere.

– Vi har ikke så mange bekjente i området her ennå, men vet at gjennomsnittsalderen ikke er så høy. Det er mange barnefamilier som bosetter seg her, sier Dag.

Les mer om Granåstoppen her

Fornuftig pris

Silia og Dag synes det er fint at de har god tid før boligen ferdigstilles, slik at de kan tilpasse den til sine ønsker og behov. 

Å kjøpe en splitter ny, nøkkelferdig bolig har mange fordeler. Det er vedlikeholdsfritt i mange år, og boligen har fem års garanti. Den selges også til fastpris, så du vet hva du får.

– Her i Fetsund er prisene fortsatt veldig fornuftige. Du får mye mer for pengene sammenlignet med områdene som er enda nærmere Oslo, sier Dag.

Paret har kjøpt ny bolig to ganger før, og vet hvor behagelig det er å komme til noe som er helt nytt. Siden de er tidlig ute i prosessen har de også mange mulighet for tilvalg så de får det akkurat som de ønsker. De synes heller ikke ventetiden gjør noe.

– Nå har vi tid til riktige fargevalg og løsninger. I tillegg har vi ikke hastverk med å få barnehageplass, og vi har god tid på å selge leiligheten, sier Silia.

– Med ny bolig vet du hva du får, og slipper oppussingen. Da får man konsentrert seg om barna og familien, og det er det som er viktig. Det blir bare viktigere jo eldre de blir, sier Dag.

Nå gleder familien seg til å ta over sin nye bolig og benytte seg av fasilitetene Fetsund har å tilby.

– Vi er glad i å være ute, og det var en av tingene som gjorde at vi falt for stedet her. Både det at man kan trene ski om vinteren, og løpe og gå. Også føler vi at området er trygt for barna. Det er ingen motorvei rett ved siden av, og det er kort avstand til skoler og barnehager. Det er veldig positivt, sier de.

Del artikkelen på Facebook