Annonsørinnhold fra LillestrømBanken

Hva er dette?

 
 

Slik gjør de en forskjell for lokalsamfunnet

LillestrømBanken viser at de tar samfunnsoppdraget på alvor. For fjerde året på rad gir de bort tre millioner kroner gjennom Lokalbidraget. For Skedsmo Fotball har dette blant annet resultert i nytt garderobeanlegg.

Annonsørinnhold fra LillestrømBanken

Lokalbidraget handler først og fremst om at LillestrømBanken ønsker å gi en del av overskuddet sitt, tilbake til samfunnet. 

- For oss er det viktig at denne byen har gode oppvekstvilkår og tilbud til alle. Hvis det ikke gror på utsiden, gror det ikke hos oss. Det engasjementet vi legger igjen i lokalmiljøet er vår måte å vise at vi er en lokalbank som bryr oss, forteller Trine Ullereng som er samfunnskontakt i LillestrømBanken.

Lokalbidraget bidrar til å hjelpe mange mennesker på Romerike, og er til ettertanke for flere.

Jørn Ove Lunder, Skedsmo Fotball

- Årets enkleste dugnad

Tre millioner kroner skal i år fordeles på 89 lag og foreninger (se egen faktaboks) som har meldt seg på.

Det er stor bredde blant kandidatene, og både store og små foreninger er representert. Nå er det opp til bankens kunder hvilken kandidat som får hvor stor del av kaken. Alt du må gjøre for å kunne stemme på din favoritt er å være kunde i LillestrømBanken, og ha mobilbank.

- Hver stemme har stor betydning for lokalmiljøet. Din stemme betyr noe for at noen andre skal få realisert sine drømmer, forteller Ullereng.

Er du like glad i lokalmiljøet som LillestrømBanken, bør du vurdere å bli kunde.

- Dette er årets enkleste dugnad for foreningene. Det eneste de trenger å gjøre for å få inn ekstra midler er å få så mange som mulig til å stemme på seg, supplerer markedsansvarlig Jørgen Sigernes.

NY GARDEROBE: Theo von Køppen, Erling Kjos, Marius Andresen og Eirik Holm Olsen på juniorlaget til Skedsmo gleder seg veldig til ny garderobe.

Dette er lokalbidraget:

Lokalbidraget deles ut for fjerde gang i år. Totalt har da 12 millioner kroner blitt delt ut.

Lokalbidraget deles årlig ut til lag og foreninger fra Romerike, som søker midler til gode formål. I år skal tre millioner deles ut 15. november. Du kan stemme frem din favoritt via mobilbank frem til 26. oktober.

Bli kunde i LillestrømBanken.

To garderober på over hundre lag

Skedsmo Fotball er blant de lokale lagene som har vært ivrige søkere av Lokalbidraget de siste årene. Det er også noe banken har bitt seg merke ved.

- I alle de fire årene vi har hatt denne ordningen har de søkt med ønske om nytt garderobeanlegg, så vi har skjønt at det er et stort behov, forteller Sigernes.

Årets Lokalbidrag blir utbetalt i november, og fotballklubben har de tre foregående årene mottatt til sammen 333.000 kroner fra Lokalbidraget.

- Vi har over hundre lag og tusen aktive spillere i klubben. Alle disse har nå delt på to garderober. Det er et kaos uten like med for eksempel to kamper etter hverandre, forteller Jørn Ove Lunder som er daglig leder i Skedsmo Fotball.

GLAD: Daglig leder i Skedsmo Fotball, Jørn Ove Lunder er fornøyd med at det snart kommer ny garderobe på denne grusen.

- Bidrar til å hjelpe mange

Nå ser det imidlertid ut til å løsne på garderobefronten for fotballklubben.

- Nå ser det ut som det skal skje noe. Det er bevilget sju millioner kroner fra kommunen. Sammen med Lokalbidraget fra LillestrømBanken gir dette oss muligheten til å få et helt nytt komplett og funksjonelt garderobeanlegg. Dette har vi ønsket oss lenge. Nå kan det endelig bli realitet, sier Lunder som er veldig fornøyd med det lokalbanken har bidratt med.

- Lokalbidraget bidrar til å hjelpe mange mennesker på Romerike, og er til ettertanke for mange egentlig.

For LillestrømBanken er det også gledelig å høre at det er i ferd med å skje ting rundt fotballbanen på Skedsmo.

- Det er veldig godt å se at noen faktisk får realisert prosjektene de søker midler til, sier Ullereng.

Har du ennå ikke brukt stemmerettet din? Gå inn på mobilbanken å stem på den foreningen eller laget du ønsker skal få penger gjennom Lokalbidraget.

Årets kandidater:

Dyrebeskyttelsen Lillestrøm og omegn, Hjelpdende hender, Lillestrøm Pensjonistforening, Lions Club Lillestrøm, Lions Club Skedsmo, Mental Helse Lørenskog, Mercy House, Morgenstellet-veien tilbake til livet, Norsk Folkehjelp Fetsund, Skedsmo Røde Kors, Skedsmo sanitetsforening, Strømmen og Skjetten Sanitetsforening, Danseklubben 2Dance, Enebakk Motorsportklubb, Fet Idrettslag, Fjellhammer Idrettslag Lørenskoghallen, Flisbyen Ballklubb, Idrettslaget Kraftsport, Kunnskapsbyen Ro- og Padleklubb, Leirsund Velforening, Lillestrøm amerikanske fotballklubb, Lillestrøm Golfklubb, Lillestrøm Håndballklubb, Lillestrøm Kampsportklubb, Lillestrøm Sportsdansklubb, Lillestrøm Sportsklubb, Lillestrøm Tennisklubb, Lillestrøm Topphåndball, Losby Golfklubb, Lørenskog Cykleklubb, Lørenskog Håndballklubb, Lørenskog Idrettsforening, Løvenstad Fotballklubb, Nedre Romerike Alpinklubb, Nitelven Travlag, Norges Livredningsselskap Romerike Krets, Romerike Fotballdommerlaug, Rælingen Fotballklubb, Rælingen skiklubb alpin, Rælingen skytterlag, Skedsmo Fotballklubb, Skedsmo Håndballklubb, Skedsmo ishockeyklubb, Skedsmo Rideklubb, Skedsmo Skiklubb, Skjetten Fotball, Strandpromenaden Krokketklubb, Strømmen Innebandyklubb, Strømmen og Lillestrøm skiklubb, Ullensaker Rideklubb, Unique Danseklubb, Velforeningen Ramstadskogen, Åkrene Idrettsforenng, Framlaga i Lørenskog / Kurland framlag, Nedre Romerike lokallag av Norges Fibromyalgiforbund, Norsk forening for slagrammede Nedre Romerike, Norsk Schäferhund Klub avd Romerike, Romerike afasiforening, Skedsmo og omegn revmatikerforening, Syklistenes landsforening Lillestrøm og omegn, Sørum Fritidsgårds Venner, Ups an Downs Romerike, Folkeakademiet Sørum, Gjerdrum skolekorps, Helpless Management, Lillestrøm byorkester, Lillestrøm Damekor, Lillestrøm Folketeater, Lillestrøm Musikkorps, Lillestrøm Skolekorps, Lillestrøm Teaterselskab, Lørenskog husflidslag, Mannskoret Over Enga, Romerike drillkorps, Rælingen Pensjonistforening, Rælingen skolekorps, Rælingen storband, Sangkoret Frisk Pust, Sanglaget (tidl Rælingen sanglag), Senior Norge Skedsmo, Skedsmo Amatørteater (SKAT), Skedsmo Bluesklubb, Skedsmo janitsjarorkester, Skedsmo skolekorps, St. Laurentiuskoret, Stiftelsen Lillestrøm Kulturforum, Strømmen barneteater, Strømmen og Skjetten Skolekorps, Toneklang - Lillestrøm.

Husk å stem på din favoritt via mobilbanken.

LillestrømBanken

Del artikkelen på Facebook