Annonsørinnhold fra Strømmen Sparebank

Hva er dette?

Dag Engelsrud i Weenbo Gruppen er fornøyd med Strømmen Sparebank. Her sammen med Kenneth Ferger, Dan Borgersen og Frank Skoveng.
Dag Engelsrud i Weenbo Gruppen er fornøyd med Strømmen Sparebank. Her sammen med Kenneth Ferger, Dan Borgersen og Frank Skoveng.

Raske beslutninger og personlig service: – Kunne ikke hatt det annerledes

I Strømmen Sparebank ønsker de bedriftskundene velkommen uansett størrelse på bedrift, ønsker og ambisjoner.

Annonsørinnhold fra

– Vi må både forstå mennesket og markedet, sier Frank Skoveng, leder for bedriftsmarked og assisterende banksjef.

Strømmen Sparebank

Telefon: kl 07:00 (helg fra kl 09:00) til kl 23:00

Bankens lokaler er åpne på hverdager:

09:00-15:30 (17:00 på torsdager)

Besøksadresse:
Støperiveien 40
2010 Strømmen

www.strommensparebank.no

Han er ansvarlig for bedriftskundene til Strømmen Sparebank, sammen med bedriftsrådgiverne Steinar Wølner og Kenneth Ferger. De gir råd og lån til store og små bedrifter, både nyetablerte og faste kunder. Med lang fartstid i bank og god kjennskap til Romerike og markedet, kan de skreddersy løsninger for bedrifter i alle bransjer.

– Flere av oss har også vokst opp med familiebedrifter selv, så vi vet hvordan disse kundene jobber og hvor stor del av livet de legger i bedriften. Derfor er det viktig at vi også kjenner markedet de er en del av, sier Frank.

Strømmen Sparebank legger stor vekt på en personlig service og oppfølging i alle tjenestene de tilbyr. Hos bedriftsmarked er døra alltid åpen, og alle kunder har en fast kontaktperson å forholde seg til. Det skaper trygghet og raske beslutninger.

– Hos oss er det ikke så mange å forholde seg til, og det gjør at man blir sett på en annen måte enn i de store bankene. Og vi blir veldig godt kjent med kundene våre, sier Kenneth.

Fordi de kjenner både kundene, markedet og prosjektene, er det også rask vei til beslutninger og avgjørelser.

– Her er det kort vei fra søknad til beslutning, og vi er raske med å få på plass lånesøknader, fullmakter og lignende, sier Frank.


GIR RÅD: Markedsansvarlig Dan Borgersen, bedriftsrådgiver Kenneth Ferger, bedriftsrådgiver Steinar Wølner og assisterende banksjef og leder bedriftsmarked, Frank Skoveng.

GIR RÅD: Markedsansvarlig Dan Borgersen, bedriftsrådgiver Kenneth Ferger, bedriftsrådgiver Steinar Wølner og assisterende banksjef og leder bedriftsmarked, Frank Skoveng.

Aldri blankt nei

Hos Strømmen Sparebank har de bedriftskunder innenfor mange bransjer. Alt fra butikker og bilverksteder til større utbyggere. Uansett hva slags drøm du sitter med, er du velkommen til rådgivning hos Strømmen Sparebank.

– Alle er velkomne til å presentere ideer og det de har. Derfra har vi en god dialog, og vi er opptatt av å være ærlige med kunden, sier Frank.

Dag Engelsrud har et godt samarbeid med bedriftsrådgiver Kenneth Ferger.

Han sier at de ikke sitter med fasitsvaret på om prosjektene er lønnsomme i lengden, men de gir råd basert på lang og god erfaring.

– Evnen til å vurderer risiko er noe vi har særkompetanse på. Når vi har gode samtaler med kundene, klarer vi alltid å diskutere oss fram til gode løsninger. Det er aldri et blankt nei fra oss, sier Frank.

I tillegg til gode samtaler og råd, liker rådgiverne å bli med kundene ut på prosjektene de er med og bidrar til.

– Vi lærer mye av å reise rundt og bli med på befaring hos kundene. Det blir noe helt annet når man faktisk ser prosjektet man er med på, og ikke bare en tegning, sier Kenneth.

En av hans kunder er Weenbo Gruppen, som har flere store og små boligprosjekter. Daglig leder Dag Engelsrud forteller at han setter pris på den nære og personlige oppfølgingen fra Strømmen Sparebank.

– Vi har vært kunde i Strømmen Sparebank de siste seks årene, og det er en bank som passer våre behov. De snur seg raskt, og er akkurat passe store, sier han.

Weenbo Gruppen har eksistert siden 2011, og de tegner og utvikler boliger på tomter på ulike steder på Romerike. I et marked som stadig er i endring synes Dag det er positivt med rådgivere som selv kjenner området.

– Når det gjelder eiendom er det ofte raske avklaringer som må til. Behov endres underveis, og dermed også rammene. Fordelen med å bruke folk som er fra Romerike da er at de raskt setter seg inn i caset, sier han.

Les mer om bedrift i Strømmen Sparebank her

Skaper ting sammen

Med Kenneth som fast rådgiver er det enkelt for Dag å gå inn i samtaler om nye prosjekter. De kjenner hverandre godt etter flere års samarbeid, og det gjør det enklere å kommunisere.

– Vi kan godt diskutere, men den faglige sparringa er noe jeg setter stor pris på. Jeg må ha en fast kontaktperson som kjenner selskapet og historien. Da blir det korte og enkle seanser, og den oppfølginga får du ikke i en nettbank. Jeg kunne ikke hatt det annerledes, sier Dag.

Når banken kjenner kunden godt er det også lettere for dem å gå inn i nye prosjekter.

– Det baserer seg på tillit, og når begge parter er kjent med samarbeidsformen så tjener vi på hverandre. Vi skaper ting sammen, sier Frank.

Del artikkelen på Facebook