Annonsørinnhold fra Bakke AS

Hva er dette?

Kim og Monica Steinmo Holler trives svært godt på Hektneråsen i Rælingen, der Østmarka ligger rett utenfor døra. 
Kim og Monica Steinmo Holler trives svært godt på Hektneråsen i Rælingen, der Østmarka ligger rett utenfor døra. 

Perfekt for alle med en aktiv livsstil

På Hektneråsen blir det stadig bygget flere boliger, og for beboerne er beliggenheten inntil marka helt unik.

Annonsørinnhold fra

Smestadtunet ved Hektneråsen i Rælingen

Smestadtunet består av familievennlige rekkehus i naturskjønne omgivelser. Husene går over to plan og inneholder 2 bad, 3 soverom og utgang til terrasse og hage. Husene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Her er det bare å flytte rett inn!

Pris fra 4 990 000,-

Velkommen til visning lørdag 21. september 2019 kl 14:00-16:00.

Salgsstart mandag 23. september kl 09:00

Les mer her

– Vi har marka rett utenfor døra, selv om vi fortsatt er nære både Oslo og Lillestrøm, sier Monica Steinmo Holler.

Sammen med mannen Kim Steinmo Holler, flyttet de inn i en nybygget enebolig på Hektnerårsen i Rælingen i 2015.  Monica, som er fra Sverige, har tidligere vært proffsyklist, og for henne er det viktig med gode muligheter for trening og natur i umiddelbar nærhet.

– I Laxå, der jeg er fra, er jeg vant til å ha skogen i nærheten. Det har jeg her også, samtidig som det er mye mer sentralt enn hva jeg er vant til. For meg var dette som Oslo, sier hun og ler.

Monica er tidligere proffsyklist, og begge to deltar på triatlon og sykkelritt. Da er det praktisk med gode treningsmuligheter i området. 

Kim er mer lokalkjent, og har selv vokst opp i nabokommunen Lørenskog. Likevel var det et enkelt valg å flytte til Rælingen.

– Du får rett og slett mer for pengene her ute. Da vi så på tomten første gang tenkte jeg at det var litt langt ut, men det var kun fordi det var uvant. Jeg bruker under 20 minutter til jobb på Haugenstua, sier han.

Godt oppvekstmiljø

Paret har blitt godt etablerte i sin bolig et fysisk steinkast fra Østmarka. Stiene som går innover skogen er uendelige, og det kjøres opp skiløyper rett utenfor om vinteren. Det er også gangavstand til Marikollen, som har lysløype, alpinanlegg, hoppbakker, fotballbane, skatepark og mye mer. For Kim og Monica, som aktivt deltar i triatlon-løpene ironman 70.3, samt sykkelritt, er treningsmulighetene alfa omega.

– Det er et godt utgangspunkt på både terrengsykling og landeveissykling, blant annet Øyeren rundt, sier Kim.

Sammen med hundene sine, har de kommet for å bli her på Hektneråsen. Nå er det også familieforøkelse på vei, og Monica og Kim er ikke i tvil om at oppvekstvilkårene for barn er optimale.

Kim og Monica venter nå sitt første barn, og setter pris på de gode oppvekstmulighetene i Rælingen på Hektneråsen.

– Området er veletablert med skoler og barnehager. Det er mange barn i området, og det er trygt og godt her, forteller de.

At det bygges og utvikles mer i nabolaget ser de også på som positivt, og de oppfordrer aktive mennesker til å vurdere området hvis man er på flyttefot.

– Her er det fint for folk i alle aldre, og det er perfekt for dem som er glad i å være aktive. Selv svigerfar på 70 har vært overalt på tur i skogen her, sier Kim.

 

 

Spennende prosjekt

Petter Andre Aure, eiendomsmegler i PROA, sier seg enig i at området passer for dem som er glade i natur og en aktiv livsstil. Han er selger for Bakke AS, som nå utvikler det nye boligfeltet Smestadkollen på Hektneråsen. Nå er det salgsstart for prosjektet Smestadtunet.

Les mer om Smestadtunet her

Petter Andre Aure i PROA Lillestrøm er selger for Bakke AS på Smestadtunet. 

– Dette er et prosjekt som vi er veldig spente på, sier han.

Bakke AS utvikler rekkehus over to plan med gode kvaliteter som særlig passer for småbarnsfamilier.

– Det er boliger som er særlig utviklet for å passe de med små barn, men kan også voksne som ønsker en mer lettstelt bolig enn de store eneboligene, sier han.

Boligene er i rekke med direkte utgang til terrasse på bakkeplan. Her kan barna leke fritt rett utenfor stuedøren.

– Den største fordelen med å kjøpe nybygg er at det er forutsigbart. Det ligger en trygghet i at det er en stor og anerkjent utbygger, som er der om det skulle skje noe. Man har lovpålagt garanti i fem år, og når man kjøper nytt, så får man nøkkelferdig bolig du også kan være med å skreddersy med mangetilvalg. I tillegg får du med hvitevarer, og utearealer er ferdig opparbeidet. Dermed får du en helt nøkkelferdig bolig. Mantraet til Bakke er at du som kjøper skal kunne flytte rett inn og få en komplett bolig fra dag én, sier Aure. 

Les mer om Bakke AS sine prosjekter her

Se mer om det å bo i Rælingen her

Del artikkelen på Facebook