Annonsørinnhold fra Bakke

Hva er dette?

Ida og Johannes trives i det familievennlige boligområdet på Kjeller.
Ida og Johannes trives i det familievennlige boligområdet på Kjeller.

På Kjeller bor du tett på det meste: – Veldig familievennlig

Drømmeutsikt og kort reisevei til både Oslo, Lillestrøm og Gardermoen. Kjeller er både familievennlig og praktisk.

Annonsørinnhold fra

– Det passet veldig fint med de preferansene vi hadde, vi så at området var enkelt og praktisk med tanke på å komme seg til Oslo, sier Ida Pettersen.

Johannes og Ida starter familielivet på Kjeller.

Hun og samboer Johannes er begge opprinnelig fra Romerike, men bodde i Oslo. Da tankene om å stifte familie meldte seg var det naturlig å se tilbake mot hjemområdet. Både for å komme nærmere familie og for å få større plass. De var på flere visninger, og falt til slutt for det nye boligfeltet som strekker seg oppover Holtveien på Kjeller. Det familievennlige området passet perfekt for paret som nå venter baby.

– Vi flyttet i fjor og trives her. Det er en annerledes hverdag enn bylivet, men man er jo på ulike stadier i livet og har andre ting man setter pris på. Her er det kort vei til turmuligheter og mye roligere, sier Ida.

Paret jobber i Asker og Oslo, så rask og enkel reisevei var viktige preferanser da de så etter ny bolig. Fra Kjeller er veien kort til Olavsgård og E6, der det går buss mange ganger i timen til Oslo i rushtiden. Det går også buss til Lillestrøm stasjon, der toget tar 10 minutter til Oslo S.

Med kort vei til Lillestrøm Stasjon er det enkelt å pendle til Oslo. 

– Jeg pleier å sykle til stasjonen og ta toget derfra, det er det aller raskeste, sier Ida.

Med en ny hverdag og kommende småbarnsliv passer det fint med naboer i samme situasjon. Det er mye småbarnsfamilier på Kjeller, og området er godt tilrettelagt for det. Flere barnehager er innenfor gangavstand, og barneskolen er et steinkast unna.

– Det er mange barnefamilier og folk på vår alder her. Det blir et aktivt liv ute, og man blir godt kjent med naboene. Folk stiller opp, og det er et sosialt nabolag, sier Ida.

Les mer om nabolaget her

Nye boliger

Det nye boligområdet begynner å bli godt etablert på Kjeller, og det er også flere prosjekter på gang. Boligbyggeren Bakke har utviklet Eikelundveien, et område med familievennlige rekkehus og kjedede boliger. Mange har allerede flyttet inn i sine nye hjem her.

Mange faller for nettopp eksteriøret og synes husene er veldig fine

– Jeg har snakket med flere av de som har overtatt, og de stortrives her. Nærheten til skoler og barnehager, samt den raske veien til Oslo er noe mange ønsker, sier Ingebjørg Katrin Halle i Privatmegleren.

Eikelundveien har ledige rekkehus i to størrelser, og også ekstra store og flotte eneboliger. I tillegg skal det også bygges et helt nytt felt litt lenger øst. Elvenglia vil bestå av rekkehus i to ulike størrelser, med flotte og gjennomgående takterrasser. Der blir det gode solforhold og flott utsikt mot Lillestrøm.

Finn ledig bolig i Eikelundveien


Elvenglia får praktiske og fine boliger med flott utsikt.

Elvenglia får praktiske og fine boliger med flott utsikt.

– Dette er boliger for den samme målgruppa som resten av området. Det er gjerne familier i etableringsfasen, som ønsker å flytte fra leilighet til hus, sier Ingebjørg.

Husene i Elvenglia utnytter det skrånende terrenget og bygges over flere etasjer, slik at alle kan nyte den flotte utsikten. Boligene leveres nøkkelferdige, med hvitevarepakke, garasje eller carport, flotte takterrasser, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Alle boliger får den gode Bakke-standarden, og du kan også få ulike stilpakker og mange tilvalgsmuligheter så du får akkurat den boligen du ønsker deg. Her er det bare å flytte rett inn! Eksteriøret er også gjennomtenkt, og får den kjente Bakke-stilen med funkisaktig preg.

Det blir flott utsikt fra Elvenglia.

– Mange faller for nettopp eksteriøret og synes husene er veldig fine. De er tiltalende å se på, og er praktisk bygget med åpne løsninger inne, sier Ingebjørg.

Salgsstart på Elvenglia blir i løpet av sommeren, og er du tidlig ute kan du velge akkurat den boligen du drømmer om. Fordelene ved å kjøpe ny bolig er mange, og først og fremst så starter man på helt blanke ark. Du får 5 år garanti, og en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden. Ved kjøp av helt nytt trenger du heller ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år.

Her kan du lese mer om Elvenglia

Aktivt byliv

Mange som flytter til Nedre Romerike og Kjeller har gjerne en tilknytning til området, men stadig flere fra Oslo ser også gleden av å komme seg litt ut av bykjernen.

Ingebjørg Katrin Halle og Tom-Richard Seim i Privatmegleren på takterrassen til en bolig i Eikelundveien.

– Mange velger denne retningen nå fremfor vestover, fordi man også får tilknytningen til Gardermoen. Dessuten er prisnivået fortsatt en del lavere her enn i Oslo, sier Ingebjørg.

Med rask vei til Oslo og et stadig voksende Lillestrøm har man alt man trenger innenfor rekkevidde. Kultur- og restauranttilbudet i Lillestrøm er bra, og det er kort vei til butikker. Strømmen Storsenter er også bare 10 minutter unna, med et av Norges største utvalg i butikker.

– Dette er et område som vil vokse og bli et byområde som er nært knyttet til Oslo. Det bygges mye, så tilbudet av butikker og tjenester kommer bare til å øke. Det ser vi allerede. Det er mange planer i Lillestrøm kommune, og det utvides i alle retninger, sier Ingebjørg.

Elvenglia

Vi har snart gleden av å lansere et nytt flott boligprosjekt på Kjeller ved Lillestrøm! Elvenglia vil ved ferdigstillelse bestå av funkisinspirerte rekkehus med gode kvaliteter. Området er perfekt for barnefamilier med gode skoler og barnehager i rusleavstand unna.

Rekkehusene leveres nøkkelferdige med hvitevarer og ferdigplen. Bilen parkerer du i egen garasje eller carport. Velkommen til Elvenglia!

Les mer om prosjektet her

Del artikkelen på Facebook