Annonsørinnhold fra Bakke

Hva er dette?

Tor Eivind Nordby Vik viser frem området Bjørkeåsen som er under utvikling.
Tor Eivind Nordby Vik viser frem området Bjørkeåsen som er under utvikling.

Nærmere kommer du ikke resten av verden

Få områder har like stor vekst som Øvre Romerike og Gardermoregionen. Nannestad kommune kan skilte med økning i både arbeidsplasser og boliger.

Annonsørinnhold fra

Etter at Oslo Lufthavn Gardermoen ble Norges hovedflyplass i 1998, har regionen rundt vokst i rekordfart. Flyplassen i seg selv genererer selvsagt mange arbeidsplasser, men nå ser også andre bedrifter nytteverdien av beliggenhet rett ved "resten av verden".

– Det er en stor trend å bygge flyplassbyer, der man legger arbeidsplasser rett ved en flyplass som kollektivknutepunkt, sier Thor E. Thoeneie.

Han er administrerende direktør i Oslo Airport City, selskapet som nå bygger opp en ny "bydel" mellom Oslo og Jessheim. Målet er å bygge opp flere kompetansearbeidsplasser som flest mulig mennesker kan nå.

– Fra Oslo Airport City og Gardermoen kan man nå 300 millioner europeere i løpet av to timer. Det gjør jo Gardermoregionen til Norges mest internasjonale og globale knutepunkt. Derfor er det attraktivt å etablere seg her, sier Thor.

Oslo Airport City har planer om å bygge og utvikle én million kvadratmeter. Dette vil gjøre Gardermoregionen enda mer attraktiv som et område å bo og leve i. 

– Nannestad og de andre kommunene rundt er alle fantastiske områder å bo hvis man jobber i Oslo Airport City. Det er ingen områder som kommer til å bli mer tilgjengelig enn dette i fremtiden. 


Oslo Airport City skal ligge rett øst for Oslo Lufthavn Gardermoen, og én million kvadrameter er planlagt å bygges ut. Dette vil skape mange arbeidsplasser. 

Oslo Airport City skal ligge rett øst for Oslo Lufthavn Gardermoen, og én million kvadrameter er planlagt å bygges ut. Dette vil skape mange arbeidsplasser. 

Fint sted å vokse opp

Med et voksende arbeidsmarked blir det også et stadig større behov for boliger på Øvre Romerike og i Gardermoregionen. Et av de raskest voksende områdene er Nannestad kommune. Perfekt plassert rett ved Oslo Lufthavn, men likevel utenfor støysonen og dermed skjermet for mye av flytrafikken.

Tor Eivind Nordby Vik er leder i foreningen Nannestad næringsliv og kan fortelle om stor utvikling og mange planer i kommunen.

– Nannestad er en av kommunene med aller størst vekst de siste årene, og nå jobbes det med å styrke sentrumskjernen både med store boligprosjekter og næring, forteller han.

Vik synes det er positivt med utviklingen av næring og arbeidsplasser i regionen, der blant annet Oslo Airport City blir et spennende prosjekt. I tillegg er Gardermoen Vest Næringspark beliggende i Nannestad også et område under stor utvikling.

Gardermoen Vest Næringspark ligger i Nannestad, og er under god utvikling. Veien er svært kort til flyplassen og resten av verden.

– Med de ringvirkningene du får med å flytte en hovedflyplass, vil det selvsagt påvirke næringslivet. Det flytter etter, og da trenger man også bosteder og korte reiseveier, sier Tor Eivind.

I tillegg til en rivende utvikling i næringslivet, er det også et stort kultur- og idrettsliv i Nannestad. Med skiløyper og uendelige turmuligheter overalt er området perfekt for en aktiv livsstil.

– Nannestad er et fint sted å vokse opp, og det er mye som skjer samtidig som man slipper byens mas, sier Tor Eivind. 

Han forteller at selv om det er stor vekst i kommunen, har de klart å holde seg unna voksesmertene. De har vært godt forberedt på utviklingen i området, og har god dekning på skole og barnehage.

– Kommunen har også hatt fokus på boutvikling utenfor støysonen, og fokusert på god kvalitet. 

Nannestad er en idrettskommune med flere anlegg og fine rekreasjonsmuligheter.

Gode skole- og barnehagedekning.

Nannestad Torg har kafé og flere butikker å velge mellom.

Bjørkeåsen får kort til vei til både skoler og barnehager.

Nannestad VGS ligger rett i nærheten av Bjørkeåsen.

Et nytt trivelig nabolag

Ett av de nye boområdene som utvikles er Bjørkeåsen. I løpet av de neste årene vil området forvandles til et nytt og trivelig nabolag. Her kommer 72 boliger i første omgang, der første salgstrinn vil bestå av 20 boliger. Det er Bakke som utvikler området, og her kan du velge mellom kjedede boliger og rekkehus i ulike størrelser og varianter, alle med garasje eller carport.

Nannestad er et fint sted å vokse opp, og det er mye som skjer samtidig som man slipper byens mas

– Vi gleder oss til å komme i gang utbyggingen av Bjørkeåsen i Nannestad. Dette blir et nytt og trivelig nabolag med kort vei til moderne skole og barnehage. Her snakker vi trygg skolevei, sier Silje Edman i Bakke.

Utenfor blir det store grønne uteområder til glede for liten og stor. Skisporten står sterkt i Nannestad, og fra boligene på Bjørkeåsen vil du kunne ta på deg skiene utenfor inngangsdøren og gå en deilig skitur i de vakre omgivelsene i Romeriksåsen. Har du lyst kan du til og med ta skiene til barnehagen.

– Dagligvarebutikker ligger en spasertur unna, og offentlig kommunikasjon vil ligge i umiddelbar nærhet. Det skal opparbeides ny infrastruktur på området med ny busstrasè og Gardermoem ligger bare en 10 minutters kjøretur unna. Her vil du bo i en region som er i rivende utvikling med nye arbeidsplasser som vil etableres de kommende årene.


Bjørkeåsen blir et trivelig nabolag med kort vei til det meste. 

Bjørkeåsen blir et trivelig nabolag med kort vei til det meste. 


Et hjem du vil hjem til

– Vi har lagt ned mye arbeid i å skape gode planløsninger som passer et aktivt familieliv enten du er i småbarnsfasen eller har eldre barn i hus, forteller Silje.

Boligene leveres med god grunnstandard, men det vil også være mulig å gjøre individuelle tilpasninger slik at du får boligen levert i tråd med dine ønsker.

De får to til fire soverom, bad i hver etasje og lys og luftig oppholdssone. Enkelte av boligene har også et vaskerom i nær tilknytning til inngangssone. Her er det bare å sende barna rett inn i skitne kjeledresser. Praktiske løsninger teller mye i en hektisk hverdag! 

– Vår filosofi er å bygge «et hjem du vil hjem til». På Bjørkeåsen kommer det boliger som er gode å leve i, uansett behov. Vårt mål er at du som flytter inn skal stortrives i ditt nye hjem.

Les mer om Bjørkeåsen her

Bjørkeåsen

I Nannestad, kun 10 minutter fra Gardermoen utvikler vi et nytt trivelig nabolag i naturskjønne omgivelser. Her finner du Bjørkeåsen, et boligprosjekt med flotte rekkehus og kjedede boliger, med kort vei til skole, barnehage, butikker og offentlig kommunikasjon.

Første salgstrinn vil bestå av tre flotte boligmodeller med størrelser fra 98-138 kvm BRA.

Bjørkeåsen kommer for salg i mars. Priser fra kr. 3.450.000,- 

Meld din interesse, så holder vi deg oppdatert.

Les mer om Bjørkeåsen her!

Del artikkelen på Facebook