Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?

Salgssjefene Hilde Haugen og Line Sørlie på Obs Jessheim og Lillestrøm gleder seg til å ta i mot kundene under Black Week.
Salgssjefene Hilde Haugen og Line Sørlie på Obs Jessheim og Lillestrøm gleder seg til å ta i mot kundene under Black Week.

Klart for Black Week: – Noen tilbud finner du bare i butikken

Når Black Week sparkes i gang i uke 48 lover salgssjefene på Jessheim og Lillestrøm ekstra gode tilbud til kundene sine.

Annonsørinnhold fra

Romerikinger er ikke som alle andre. Derfor sørger Obs både på Lillestrøm og Jessheim å gi litt ekstra gode tilbud til de som besøker varehusene under Black Week. 

– Vi har de markedsførte varene, men vi har litt egne tilbud også som ikke er annonserte. Disse må man komme til butikken for å finne, sier Line Sørlie som er salgssjef på Obs Jessheim. 

Der har hun jobbet siden oppstarten i 2005, og har dermed vært med på alle Black Week Obs har gjennomført. Black Week har sitt utspring fra Black Friday, som tradisjonelt er den dagen julegavehandelen sparkes i gang. Ved å fordele tilbudene utover hele uka blir det plass til enda mer, og flere får mulighet til å benytte seg av disse. Line forteller at kundene setter ekstra pris på de lokale tilbudene varehusene finner fram. 

– For noen år siden hadde vi et litt høyt varelager, og da begynte vi med dette. Det var for eksempel luer og votter fra BULA som vi solgte til ekstremt gode priser, og det var populært!

Salgs kan ennå ikke røpe hvilke tilbud som dukker opp i uke 48, verken de annonserte eller de lokale, men lover at det blir noe for en hver smak. 

– Og jeg har hvert fall en tre, fire paller ekstra som skal ut, avslører Line.

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her.


Hilde og Line er hemmelighetfsulle før det braker løs.

Hilde og Line er hemmelighetfsulle før det braker løs.

Smart handel

Begge salgssjefene har lang fartstid i handelsbransjen, og har jobbet i Obs lenge. Med beliggenhet i Romerikes to byer, Lillestrøm og Jessheim, merker de konkurransen fra nærliggende butikker. Selv om mange er med og kjemper om kundene, mener de at de har et stort fortrinn.

– Det er ingen andre som har det konseptet Obs har, med alt på ett sted. Her kan du gjøre en smart handel, sier salgssjef på Lillestrøm, Hilde Haugen. 

Obs-varehusene har, i tillegg til et rikholdig utvalg i dagligvarer, også alt du trenger til bolig, sport og fritid, tekstiler og mye mer. Det er også mange kjente merkevarer i butikken, og de er ofte på tilbud. Det er også lett å komme seg til butikkene. Obs Jessheim ligger lett plassert mellom byen og E6, mens varehuset på Lillestrøm ligger over veien for rådhuset. Begge har store, romslige parkeringsplasser der det aldri blir trangt om plassen.

Det som er genialt er at du hele tiden har kontroll på hvor mye du har brukt 

– Hos oss får du også hjelp av blide og hyggelige ansatte som elsker jobben sin. De ulike avdelingene har fagpersonell som virkelig kan det de driver med, så her er det også mye hjelp å få, sier Hilde. 

I tillegg til de gode parkeringsmulighetene er det også alltid god plass i varehusene, så kundene slipper trengsel og mye kø.

– Vi lever i en tid der mange er tatt av tidsklemma, og da ønsker man å spare mest mulig tid. Det gjør du her, siden du får alt på ett sted, sier Hilde.

For de som er medlem i COOP er det enda en fordel med å handle på OBS. Shop Express er et konsept der du selv scanner varene mens du handler, og legger de rett i handleposen. Så er det bare å betale og du er ferdig med handelen. 

– Det som er genialt med ShopExpress er at du hele tiden har kontroll på hvor mye du har brukt, sier Line. 

Når Black Week ruller i gang mandag 25. november vil det være gode tilbud allerede fra dag 1. Rekker du ikke innom butikken er det likevel muligheter for å sikre seg godbitene. Obs har netthandel, der du kan se på tilbudene og klikke varene hjem i ro og fred. 

– Velger du klikk og hent i butikk, slipper du også frakt, sier Hilde. 


Det blir både muligheter for julegaveshopping og julevarer under Black Week. 

Det blir både muligheter for julegaveshopping og julevarer under Black Week. 

Slik blir Black Week-shoppingen vellykket

Selv om salgssjefene ikke kan røpe hvilke kupp du kan gjøre den siste uka i november, har de noen gode tips til deg som har planer om å utnytte salget. 

– Det beste tipset er jo først og fremst å benytte seg av de gode tilbudene. Vi vet jo allerede at det går en del penger til jul, så da kan det være lurt å spare inn der man kan, sier de. 

Julegavetips som pleier å være populært, er ullundertøy, leker og ting til barn, samt stekepanner, kjeler og andre ting til boligen. Kundeavisen kommer på nett på søndag, og Hilde og Line anbefaler å planlegge litt i forkant.

– Og det kan lønne seg å være tidlig ute. De aller beste tilbudene kan raskt bli utsolgt, særlig det vanligste størrelsene i klær og sko, sier Hilde.

Bestillingene for Black Week er satt, og planleggingen er i full gang. Nå gleder de seg til å kjøre i gang med årets julegavehandel, selv om det blir hektisk. 

– Medarbeiderne våre gjøre en fantastisk jobb hver eneste dag, og kundene er fornøyde med det vi tilbyr og det vi gjør. Da er det gøy når det står på, sier de. 

Del artikkelen på Facebook