Annonsørinnhold fra Selvaag Bolig

Hva er dette?

Marie Skarseth og Fredrik Lindin Moen liker at det er luftig og mange grøntområder i Lørenskog Stasjonsby.
Marie Skarseth og Fredrik Lindin Moen liker at det er luftig og mange grøntområder i Lørenskog Stasjonsby.

Kjøpte sin andre bolig i samme boligfelt: – Nå har vi kommet for å bli

Fjellhamarjenta Marie kjøpte leilighet i Lørenskog Stasjonsby. Så møtte hun Fredrik, og nå har de kjøpt rekkehus samme sted.

Annonsørinnhold fra

– Jeg hadde blitt singel og skulle ut på boligmarkedet alene, og visste at det skjedde litt her ved Lørenskog stasjon, sier Marie Skarseth.

Lørenskog Stasjonsby

Landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende mellom Oslo og Lillestrøm, ligger Lørenskog Stasjonsby.

Lørenskog Stasjonsby består av flere delfelt og vil ved ferdigstillelse bestå av ca. 2000 nye boliger.

https://www.selvaagbolig.no/lsb

Det er en grå og våt novemberdag, men hun og kjæresten Fredrik har det lunt og hyggelig i rekkehuset i sameiet “Unnarennet” i Lørenskog Stasjonsby. Dit flyttet de sommeren 2018, og det var ikke lange strekningen de trengte å reise med flyttelasset.

– Jeg endte med å kjøpe en leilighet i Lørenskog Stasjonsby, og dit flyttet jeg i 2016. Så møtte jeg Fredrik, og han flyttet inn hos meg i desember samme år.

Paret trivdes godt i leiligheten til Marie, med perfekt beliggenhet for det meste. Fredrik er kjøpmann på REMA 1000 i Lørenskog Stasjonsby, og hadde praktisk talt jobben i kjelleren.

– Da jeg møtte Marie bodde jeg på Skårer terrasse, og hadde egentlig ingen planer om å bo såpass nærme butikken. Men så ble det sånn, sier han.

For Marie har det også vært enkelt å komme seg til jobb i Oslo, og Lørenskog Stasjonsby har en perfekt beliggenhet for dem som pendler til byen. Det er kort vei ut til både E6 og Østre Aker vei, og toget går hvert 15. minutt fra Lørenskog stasjon. Det er et populært knutepunkt for kollektivtrafikken, hvor man kun trenger å betale for sone 1 for å reise inn til Oslo.

– Det er veldig greit med toget når man skal til byen, og også hvis man skal til Lillestrøm, sier Fredrik, som selv er fra Sørum.

Fredrik og Marie trives godt i sitt nye rekkehus i Lørenskog Stasjonsby, deres andre bolig i samme område.

Flyttet internt

Marie jobber i samme bygg der Selvaag har sitt hovedkontor. Dermed hørte hun tidlig om et av de nye prosjektene i Stasjonsbyen, rekkehusene i Unnarennet.

– Vi hadde egentlig ingen planer om å flytte, og trivdes i leiligheten vi bodde i. Men så stakk vi innom og tok en titt på visningssenteret, og syntes det var veldig interessant, sier Marie.

De hadde verken snakket med banken, eller planlagt noe boligkjøp. Men paret så på det som en investering, og også som en mulighet til å skape noe sammen. Ved å kjøpe ny bolig får man den til fastpris, og sjansen for at den stiger i verdi er stor.

 

 

 

 

– Det er også en trygghet i at du har en boligbygger som stiller opp hvis det er noe galt. Når man kjøper nytt er det generelt lite vedlikehold, og man kan fokusere på å gjøre det til sitt hjem med møbler og interiør i stedet for å begynne oppussing, sier Marie.

– Dette er et fremtidsprosjekt, og det er med på å sette Lørenskog på kartet

Dermed ble det rekkehus, og den mindre leiligheten til Marie ble solgt på et blunk. Marie og Fredrik forteller at de er svært fornøyde med kjøpsprosessen, og er imponert over hva Selvaag har fått til i området.

Se alle ledige leiligheter i Lørenskog Stasjonsby her

– Et fremtidsprosjekt

At paret trives på i Lørenskog Stasjonsby er det dermed ingen tvil om, og de forteller at de nå har kommet for å bli.

Skihallen SNØ er et spennende prosjekt for Lørenskog kommune.

– Det er et stille og rolig område som er barnevennlig. Utformingen og mange grønne arealer gjør at man ikke får inntrykk av å bo i et blokksamfunn. Jeg har sett utviklingen siden butikken åpnet, og trodde man skulle få følelsen av å bo på en byggeplass. Men så har det egentlig bare blitt mer og mer luft i mellom for hvert byggetrinn, sier Fredrik.

I tillegg til de nye trinnene med boliger som bygges av Selvaag Bolig, er også området Lørenskog Stasjonsby i en rivende utvikling. I januar åpner verdens største innendørs skihall, SNØ, og området blir dermed mer attraktivt enn før.

– Jeg synes det er veldig spennende med SNØ, og det er kult at det kommer et sånt prosjekt hit! Det blir bare positivt for nabolaget, sier Marie.

Flott beliggenhet

Selvaag Bolig, som står for alle boligene i Lørenskog Stasjonsby, forteller at de stadig oftere opplever at folk flytter internt - slik som Marie og Fredrik.

Salgssjef i Selvaag Bolig, Stian Møller-Karlsen.

– Folk trives så godt at de kjøper nytt innad i boligfeltet. Vi opplever at folk selger mindre leiligheter og kjøper større internt, sier salgssjef i Selvaag Bolig, Stian Møller-Karlsen.

Han forteller at Lørenskog Stasjonsby har vært et populært område fra start, og det er flere byggetrinn på planene selv om feltet allerede har blitt godt etablert. Nå selges det leiligheter i Snølia, Tribunen og Silkeføret. Stian trekker frem Silkeføret som får en ekstra flott beliggenhet.

– Silkeføret får et veldig gjennomarbeidet utomhusområde, der det blir et stort torg de fleste leilighetene vender ut mot. Så her blir det ekstra flott med vann, sittegrupper og beplantning, sier han.

Les mer om Lørenskog Stasjonsby her

Silkeføret

Helt øverst på Lørenskog Stasjonsby, der skogen møter bebyggelsen, finner du Silkeføret.

Silkeføret vil bestå av fem hus med tilsammen ca 120 leiligheter. Det vil være en god miks av leilighetsstørrelser, fra 2-roms på 36 kvm til 4-roms på 92 kvm.

Les mer om Silkeføret her

Del artikkelen på Facebook