Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Italiensk eventyr på Strømmen storsenter

Tormod Johansen og kona Anita ønsket å starte noe mer enn en vanlig kafe. Resultatet ble den italiensk-inspirerte restauranten Il Padrino.

Annonsørinnhold i samarbeid med

 

Tormod Johansen og kona Anita hadde drevet spisesteder på Strømmen storsenter i mange år da de ønsket å prøve noe nytt. Tormod har alltid vært glad i italiensk mat - men ville menyen slå an på et kjøpesenter? Lang bransjeerfaring til tross - paret var ikke sikre, men en ting visste de: de måtte prøve.

Navnet Il Padrino er inspirert av “Gudfaren”-filmene. I kombinasjon med miljøet på Strømmen har det tatt utspring i senterrestauranten Il Padrino som skal gi besøkende på Strømmen storsenter det lille ekstra.

- Vi ønsket å skape et spisested som er mer enn en kafé. Det skal være et sted du vil sette deg ned, det skal være mulig å bestille god mat og god vin - og ikke minst, skal det være et sted hvor kundene blir sett. Her skal du ikke komme raskt inn og raskt ut - vi ønsker også å skape den gode nabolagsfølelsen, forteller innehaver Tormod Johansen.

La oss si det først som sist: Il Padrino er ikke stedet for deg som vil betale minst mulig. Prisnivået er veldig overkommelig, og du kan få gode pastaretter til rundt hundrelappen, men som med alt annet; det finnes rimeligere alternativer. Er du på jakt etter noe rimelig og av høy kvalitet derimot - er det nok ikke så mange andre spisesteder på senteret som har et så gjennomtenkt konsept.

 

ITALIENSKE IMPULSER

Det er ikke tilfeldig at Tormod og kona Anita valgte å satse på nettopp italiensk mat. Eller, som Tormod er nøye med å presisere; italiensk med en norsk twist. Samme hvor verdensvante vi nordmenn liker å tro vi er, er det nok lite sannsynlig at en hundre prosent italiensk meny hadde funket. Likevel: Tormod er ikke i tvil om at tidspunktet for å satse på italiensk kvalitetsmat er riktig. Pizza og pasta er hverdagsfavoritter de fleste av oss kjenner til, og det er greit å vite hva man får etter en lang dag på shopping.

-Vi har en variert meny til både lunsj og middag. Vi ønsker å nå ut til alle; ungdommer, eldre, voksne, og vi ønsker å være et godt alternativ uansett lommebok, forteller Johansen.

Det er vanskelig å ikke bli imponert. Servitøren vi får tildelt forteller gjerne om vinene vi drikker - og vi blir riktig positivt overrasket når hun kan fortelle utfyllende om ulike druer og smaker innad i Italia. Vi får også en god beskrivelse av menyen - som består av alt fra biff til pasta og pizza.

-Vi er opptatt av at både vin og råvarer skal være av svært høy kvalitet. Vi er en av svært få italienske restauranter her på Strømmen - og det tar vi alvorlig. Pizzakokken vår er italiensk - og i kombinasjon med en dyktig kjøkkensjef har vi landet på en fantastisk italiensk meny med en norsk twist, forteller Johansen.

NOE FOR ALLE

Å lage en italiensk inspirert-meny som i tillegg skal kunne friste de fleste uansett alder er ikke enkelt. Det kan Johansen skrive under på. Da de startet opp ifjor var menyen mer italiensk enn den er idag.

-Vi henter fortsatt de fleste impulsene fra det italienske kjøkken, men vi tar også hensyn til at kanskje ikke alle ønsker et fullstendig italiensk måltid. Siden vi holder til på et senter har vi en variert kundegruppe, og det må vi ta hensyn til. Barnefamiler, unge vennegjenger, middelaldrende par - her er alle velkommen.

Selv om senteret helt klart bidrar til kundemassen, legger ikke Johansen skjul på at de også ønsker å bli et alternativ for folk i Strømmen. De arrangerer både vin- og øl-smakinger, og planen er å utvikle tilbudet enda mer.

- Her man like gjerne spise frokost på en lørdag, som å gå ut på middag en torsdag kveld, avslutter Johansen.

 

Il Padrino

Adresse: Strømmen storsenter, Støperiveien 5

Telefon: 920 89 340

 
Del artikkelen på Facebook