Annonsørinnhold i samarbeid med Ramirent

Hva er dette?

 
 

Hvorfor eie når du kan leie?

Det er mye aktivitet på kundesenteret på Hvam/Skjetten. Noen har kommet innom for gode råd og tips om rett maskin for neste prosjekt mens andre vet akkurat hva de skal ha. Kaffe serveres med et smil, mens løsninger legges frem for kundene.

Annonsørinnhold i samarbeid med Ramirent

Ramirent

Ramirent er Norges ledende leverandør av utleieutstyr og kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap. 

Hver dag hjelper våre ansatte små og store kunder med deres utfordringer gjennom å forstå deres behov, gi gode råd, finne riktig utstyr og gi kvalifisert opplæring.

Per Anders Jameson er en av de trivelige kundebehandlerne du møter på kundesenteret på Hvam. Når dørene åpner sitter han smilende bak skranken, klar til å ta imot dine utfordringer, spørsmål og bestilling.

– Det er en variert og spennende hverdag, forteller han. Noen ganger er kunden veldig usikker på hvilke utstyr og løsninger som er rett, og andre ganger vet de nøyaktig hva de skal. Vi har alt fra private til store bedrifter som kunder, så man vet aldri hva man må bistå med!  

Per Anders Jameson hjelper gjerne kundene Ronny og Glenn med spørsmål om utstyr

Alle de ansatte i selskapet, enten du treffer dem på Hvam eller ett av de andre kundesentrene rundt om i Norge, består en faglig sterk kompetanse om maskiner, utstyr og løsninger.

– Vi hjelper deg uansett hvilket problem du har, selv om du bare trenger hjelp til å fylle bensin på motorsagen, smiler Jameson.

Kundeservice står i fokus, og alle som en strekker seg gjerne det lille ekstra for at kundene skal bli fornøyd.

Kompetanse, en stor maskinpark og godt vedlikeholdt utstyr gjør at kunden kan fokusere på selve jobben. Dermed kan kundene opprettholde produktiviteten, samtidig som de sparer tid og kostnader. 

En variert hverdag

Petter Bråthen jobber som selger i Ramirent, og har ansvaret for hele Romerike. Skjorte og slips er ikke en del av antrekket siden store deler av arbeidsdagen tilbringes på byggeplasser.

– Jeg er ute hos kundene for å sjekke at alt fungerer som det skal og veileder gjerne kunden om det er noe de trenger hjelp til, sier Bråthen. Vi må ofte kaste oss rundt for å hjelpe en kunde i nød. Noen ganger er det snakk om levering av store maskiner med kort leveringstid, kanskje bare noen timer. Men som regel så fikser vi det – og kunden setter pris på det!

Mellom slagene bistår han kunder på telefon og hjelper kunder med å prise anbud slik at kunden kan vinne anbud.

– Jeg følger også opp kundene våre tett, både før, under og etter prosjektet, forklarer han. Jo tidligere dialog med kunden, jo bedre kan vi tilrettelegge prosjektet ditt og sørge for den mest kostnadseffektive løsningen. 


Geir Helland jubler over Ramirents anerkjennelse hos kundene

For maskinene hos Ramirent er det ingen hvile. Maskiner og utstyr flyttes rundt i distriktet etter behov og maskinene jobber for fullt. Da er det trygt å vite at godt vedlikehold av maskinene står i fokus hos Ramirent. Selskapet tenker også miljø og sikkerhet i alt de gjør. Her jobbes det systematisk for å hindre ulykker eller skader. Dette skaper en ekstra trygghet for deg som kunde.

Så uansett om prosjektet ditt er lite eller stort, om du trenger små eller store maskiner så er Ramirent der når du trenger dem. Kundesenteret på Hvam ønsker deg velkommen inn for en prat. Gode råd og tips serveres med en kopp kaffe og et stort smil! 

Petter Bråthen, Rune Langmoen og Per Anders Jameson tester noen av maskinene

Ramirent

• Ramirent er Norges største og ledende aktør innen utleie av maskiner, verktøy og utstyr.

• Ramirent er en totalleverandør som samarbeider med aktører i næringer som bygg og anlegg, industri, offentlig sektor, landbruk, verft og det private markedet.

• I Norge er Ramirent representert med 42 kundesentre og har 420 ansatte.

• Selskapet ble etablert i 1955 og har nærmere 300 utleiesentre i 10 land (Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Tsjekkia, Slovakia og Polen).

• Ingen oppdrag er for store – ingen er for små!

Del artikkelen på Facebook