Annonsørinnhold i samarbeid med Kjeller Tannhelse

Hva er dette?

 
 

Hvitt smil til bryllupsdagen

Et smil er det beste smykket du kan ha på deg. Bryllupsdagen er dagen du absolutt ikke kan slutte å smile. Da er det kjekt med et hvitt og blendende smil når du ler mot din ektefelle, gjestene og kamera.

Annonsørinnhold i samarbeid med Kjeller Tannhelse

Kjeller Tannhelse

Dato for den store dagen er satt. Alt er nøye planlagt, helt ned til den minste detalj. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Hos Kjeller Tannhelse kan både brud og brudgom få oppgradert smilet før den store dagen. 

Før den store dagen er det gjerne de estetiske behandlingene som står i fokus, og i den anledning kan vi tilby alt fra rens med AirFlow til bleking og større korrigeringer av smilet. 

Vi kan tilrettelegge for en total makeover av smilet, etter brudeparets ønsker. Dette kan være alt fra reparasjoner av mindre skader, til større arbeider som implantater og kroner, eller gjennomføring av regulering.

Brudeparet kan også få gjennomført bleking og en siste finish av smilet dagen før bryllupet, eller som en del av forberedelsene på selve dagen. Vi kan tilrettelegge for felles behandling av brud og forlovere i en egen seanse etter brudens ønsker. 

Vårt dyktige team tilbyr alle typer tannhelsetjenester, inklusive kirurgi, protetikk, avtagbar regulering, og alle typer estetiske og kosmetiske behandlinger.

Kjeller Tannhelse har eksistert siden 1970. Klinikken ble overtatt av Trine Bjelke-Holtermann i 2010. Trine har spesialfokus på protetikk og estetisk behandling.

I dag er det 12 ansatte, med blant annet fire tannleger, en kirurg og to tannpleiere.

Velkommen til Kjeller Tannhelse. Vi oppgraderer smil! 

 

Kjeller Tannhelse

• Kjeller Tannhelse tilbyr alle typer tannhelsetjenester, inklusive kirurgi, avtagbar regulering og estetiske og kosmetiske behandlinger.

• Vi har egne brudepakker som tilrettelegges for en total makeover av smilet etter brudeparets ønsker. Dette kan være reparasjon av mindre skader eller større arbeider som implantat og kroner, gjennomføring av regulering eller tannbleking.

• Klinikken har eksistert siden 1970, og ble overtatt av Trine Bjelke- Holtermann i 2010.

• Trine har spesialfokus på protetikk og estetisk behandling. Hun er leder av Scandinavia Aceademy of Esthetic Dentristry og er Norden- leder i International Team of Implantology.

• Kjeller Tannhelse har 12 ansatte, med blant annet 4 tannleger, 1 kirurg og 2 tannpleiere. 

 
Del artikkelen på Facebook