Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Block Watne-selger Anders Gogstad viser frem noen av ferdige boligene på Kruttverket i Nittedal. Her får du både barnevennlige omgivelser, nærhet til byen og marka rett utenfor døra. 
Block Watne-selger Anders Gogstad viser frem noen av ferdige boligene på Kruttverket i Nittedal. Her får du både barnevennlige omgivelser, nærhet til byen og marka rett utenfor døra. 

Her får du marka rett utenfor døra

På historiske Kruttverket i Nittedal er det etablert et nytt boligfelt perfekt for familieliv og naturglede. Det er også gjort plass til litt ekstra luksus.

Annonsørinnhold fra

Følger du veien som snor seg fra Rotnes og opp til kanten av Nordmarka, vil du se at det åpenbarer seg et boligfelt. På den historiske tomta til gamle Nitedals Krudtværk er det etablert en rekke nye boliger, perfekt for dem som ønsker nærhet til både byen og marka.

– De som velger Nittedal gjør det fordi de ser på det som sentralt, og på oppvekstvilkårene som gode. Her har du Nordmarka rett utenfor døra, og Nittedal er en kommune som er gode på idrett og kultur, forteller Block Watne-selger Anders Gogstad.

Han er entusiastisk når han forteller om det nye svært populære boligfeltet på taket av Nittedal kommune. En god miks av eneboliger, rekkehus og leiligheter har tiltrukket seg familier som søker god plass i barnevennlige omgivelser.

Boligbyggeren Block Watne har stått for rundt 100 av boenhetene som har blitt etablert i det nye boligfeltet. Nå er det bare et fåtall boliger igjen, som ferdigstilles i løpet av sommeren 2020. Block Watne spesialiserer seg på småhusbebyggelse i tre, og det er praktiske og moderne eneboliger som nå er til salgs på Kruttverket. I tillegg til god intern beliggenhet på området, er det også svært barnevennlige omgivelser med grøntarealer og lekeplasser. Her er det ikke vanskelig å se for seg familielivet. Boligene er også praktiske, i tillegg til å være fine å se på både inni og utenpå. 

Velg bolig og last ned prospekt her.

Barnevennlig område med Nordmarka rett utenfor døra. 

– Vi legger alltid vekt på en god planløsning, og en god standard. Her er det vannbåren varme og varmepumpesystem, så du får en energieffektiv bolig. Med god standard på materialvalget er det også et rent og godt inneklima, forteller Gogstad.

Et kvarter fra bylivet

Ryktene sa at boligene på Kruttverket hadde flott utsikt. De ryktene viste seg å være sanne, og på en solrik dag tidlig i mai ser man flere kilometer nedover i dalen. Lyden fra naturen og den herlige utsikten gir en umiddelbar ro i kroppen for dem som er på Kruttverket. Alle boligene til Block Watne ligger høyt i terrenget, og har dermed gode solforhold fra morgen til kveld. Med skog og natur så langt øyet kan se, er det lett å se for seg et aktivt liv hele året.

Utsikten er formidabel på Kruttverket. 

– Vi ser på de gode bo-områdene, og har fokus på at man både skal ha nærhet til by og natur. Det får man virkelig her. Du bor i Nordmarka, og kan spenne på skiene eller snøre joggeskoene rett utenfor døra, sier Gogstad.

Han forteller at mange som flytter til Kruttverket er familier som vil vekk fra det hektiske bylivet i Oslo, og som søker mer plass og natur. Men selv om man flytter ut av byen, er ikke Oslo mer enn “et steinkast” unna. Nittedal togstasjon ligger i gangavstand fra boligene, og med avganger flere ganger i timen kommer du til Nydalen på så lite som et kvarter.

– Nittedal er på en måte nærmere Oslo enn det meste. Det finnes steder i Oslo som er mindre sentrale enn dette. Her kommer du deg raskt og enkelt inn til byen, samtidig som du har alt du trenger til det daglige rett nedi veien på Rotnes, sier Gogstad.

Nysgjerrig på kruttverket?
Les mer om boligprosjektet her.

 

 

 

 

Høy standard og luksus

At man får mer for pengene av standard og størrelse utenfor bykjernen er en kjensgjerning. Alle de nye boligene på Kruttverket er av god størrelse, med praktisk og fornuftig planløsning. Mange av eneboligene bygges i kjede, en boligtype som er svært populær.

– Du får oppfylt eneboligdrømmen med god plass uten all jobben en enebolig medfører. Det er mindre hage og vedlikehold, og det er organisert i et sameie. Det er tidsbesparende, noe mange setter pris på.

Store eneboliger på godt over 200 kvadrat og med dobbelgarasje. En av boligene selges med utendørs basseng!

De største boligene, som fortsatt er tilgjengelige på markedet, er store familieboliger på godt over 200 kvadrat og med dobbelgarasje. Som en ekstra gulrot kan Block Watne friste med en eksklusiv variant.

– Den ene boligen skiller seg litt ut. Den har størst tomt, og blir i tillegg bygget med et basseng i hagen.

De fleste boligene er solgt, og det er eneboliger i kjede og frittstående, store eneboliger igjen. Gogstad trekker frem mange av fordelene med å kjøpe nytt.

– Det er lave omkostninger, og du slipper fremtidig opppussing. Det er også mange tilvalgsmuligheter så du kan tilpasse boligen til deg. Men her er det førstemann til mølla, og jeg anbefaler området til dem som er glad i naturen.

Finn din Block Watne-bolig her.

Del artikkelen på Facebook