Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Ida Stavheim og Mona Strand trives godt med å bo i Rælingen, og utnytter ofte de flotte turmulighetene i Ulleråsen. 
Ida Stavheim og Mona Strand trives godt med å bo i Rælingen, og utnytter ofte de flotte turmulighetene i Ulleråsen. 

Frister med fantastiske turmuligheter i nytt boligfelt

På Ulleråsen Panorama får du en moderne enebolig med flott beliggenhet ved marka.

Annonsørinnhold fra

– Dette er et helt nytt boligfelt der de som flytter dit kan være med å påvirke utviklingen, sier Anne Sissel Sandum, salgskonsulent i Block Watne.

Ulleråsen Panorama er bare i startgropen, og nå bygger Block Watne fire eneboliger, i tillegg til en tomannsbolig, i åsen som ligger helt på kanten av Østmarka. Både Rælingen kommune og Romerike som område fortsetter å vokse i popularitet, og stadig flere setter pris på den fantastiske beliggenheten mellom naturen og byen.

– Det beste med Ulleråsen Panorama er beliggenheten ved Østmarka. Der er det flotte turområder både sommer og vinter, og Rælingen kommune har mange aktiviteter, sier Sandum.

Velg bolig og last ned prospekt her.

Block Watnes salgskonsulent Anne Sissel Sandum foran en av de fire eneboligene som nå bygges på Ulleråsen. 

Har alt du trenger

At Rælingen er et godt sted å bo, blir bekreftet at Mona Strand og Ida Stavheim. Begge er bosatt i området, og har hestene sine på Uller Gård som ligger rett nedenfor Ulleråsen Panorama. Stavheim er oppvokst i Rælingen, og bor bare et steinkast unna. 

– Det er et trygt og godt sted å vokse opp. Det var fint og barnevennlig, og et trygt skolemiljø der alle kjente alle, forteller hun.

Ida Stavheim og Mona Strand med hestene Dante og Cisco kan nyte utsikten mot Øyeren fra Stall Uller.

Mona Strand er opprinnelig fra Oslo, men valgte å flytte til mer landlige omgivelser i Rælingen i 2006.

– Vi fant et hus vi likte godt, så da ble det Rælingen. Vi har flyttet en gang til i mellomtiden, men det var til en leilighet som også ligger i Rælingen, sier hun.

Strand jobber i Oslo og pendler inn, og sier det er deilig å komme seg vekk fra byens støy og trafikk når man kommer hjem.

– Også har vi alt vi trenger i Lillestrøm, som er veldig kort reisevei. Der er det kino, restauranter og mye mer, jeg har vel knapt spist ute i Oslo etter at vi flyttet hit forteller hun.

Tilrettelagte turmuligheter

Denne solrike maidagen er Strand og Stavheim på vei ut på tur med hestene sine. De er flittige brukere av Østmarka og turmulighetene, og rir mye i området.

– Det er tilrettelagte grus-stier som alle kan bruke, også rullestolbrukere. Det er flotte forhold, sier Stavheim. 

Nysgjerrig på Ulleråsen?
Les mer om boligprosjektet her.

Turmulighetene er uendelige innover marka fra utsiden av døra. 

Beliggenheten i områdene rundt Uller og Nordby gjør at det er lett å kombinere jobb, studier og byliv med utendørs fritidsaktiviteter som ridning, sykkel og ski.

– Det er en av grunnene til at jeg bor her jeg gjør, at jeg kan holde på hest. Det er veldig deilig at det er stille og rolig her, og det er det flere som setter pris på. Vi har et vennepar som også flytter ut hit til Rælingen som ville ut av byen, sier Strand.

Moderne uttrykk

Block Watne bygger seks boenheter på Ulleråsen Panorama, der fire av dem er frittstående eneboliger med tilhørende dobbelgarasje. Boligene blir moderne, og bygget i en funkisstil.

– Eneboligene er store med flott arkitektur med moderne uttrykk. Her er det god plass, mye bodplass og lagringsplass, det er plass til både ski og sykler og hva en familie ellers har bruk for å lagre. Det er også en fantastisk terrasse over garasjen, der man kan nyte sene sommerkvelder, forteller Block Watne-selgeren.

Tomannsboligene er allerede solgt, men for familier som drømmer om romslig plass og flott beliggenhet, er det det fortsatt muligheter.

– Alle boligene får romslige tomter, og gode solforhold. De vil passe fantastisk for en aktiv familie med barn og ungdom, sier Sandum.

Finn din Block Watne-bolig her.

Del artikkelen på Facebook