Annonsørinnhold i samarbeid med Klinikk Oslo

Hva er dette?

 
 

Føl deg vel og mer selvsikker på den store dagen

Bryllupsdagen er én av de viktigste dagene i ditt liv, og en dag du ønsker å føle deg vel og selvsikker.

Annonsørinnhold i samarbeid med Klinikk Oslo

Klinikk Oslo

Klinikk Oslo i Skien er et kompetansesenter for kosmetisk medisin. Vi har noen av Norges beste og mest erfarne sykepleiere innen injeksjonsbehandlinger. Alle våre leger og sykepleiere som arbeider med injeksjoner har mer enn 5 års erfaring og har utført mer enn 5000 injeksjoner, og alle, med ett unntak, underviser andre leger og sykepleiere for Teoxane, Høyskolen i Buskerud, Senzi Akademiet og Esthetica Medical. Du kan derfor føle deg helt trygg på å bli behandlet av noen av de flinkeste injeksjonsekspertene i Norge.

Dr. Elisabeth Opsahl og våre sykepleiere hjelper deg med å finne de behandlinger som passer best for deg, enten det er hudforbedring, behandling av smilerynker, sinnarynker, fine linjer, volumbyggende behandlinger, miniansiktsløft eller andre behandlinger du ønsker. Vi kan også utføre kjemiske peelinger, leppeforming, og i Oslo tilbyr vi hårfjerning med en helt spesiell diodelaser som også fungerer på ganske lyse hår og relativt mørk hud. 

 

Flere av våre ansatte har spesielle kunnskaper, som migrenebehandling, behandling av sprengte blodkar på bein og fat-away injeksjoner til behandling av overskuddsfett ved hake, hals eller ansikt. 

Vi har også en sykepleier som kan "Infini" - oppstramming av hud med radiofrekvens. Dette er en behandling som etter hvert har blitt veldig anerkjent.

Klinikk Oslo har noe av det mest moderne laser- og RF-utstyr på markedet og vi tilbyr nå også figurforming med en variant av CoolSculpting, som heter Cooltech. Her ser vi normalt en fettreduksjon på målt tykkelse på fetthold på 25-50% etter én behandling, men vi har til og med opplevd 60% reduksjon etter bare én behandling.
Dette er et godt alternativ til Smartlipo.

Det gir også en ekstra trygghet at vi har et samarbeid med kirurg og plastikkirurg slik at du kan føle deg trygg på å bli behandlet på beste måte. 

Klinikk Oslo

• Klinikk Oslo er et kompetansesenter for kosmetisk medisin.

• Hos Klinikk Oslo finner du noen av de mest erfarne sykepleierne i Norge innen injeksjonsbehandlinger.

• Det gir ekstra trygghet at vi har samarbeid med kirurg og plastikk kirurg slik at du føler deg trygg på å bli behandlet på beste måte.

• Vi har også noe av det mest moderne laser- og RF-utstyr på markedet.

• Vi kan også tilby figurforming med en helt ny Cooltech maskin.

• Vi har kort ventetid, og i Oslo har vi ofte kvelds- og lørdagsåpent.

• Du trenger ikke henvisning fra allmennlege for å bestille time hos oss.

• Klinikk Oslo tilbyr kosmetisk medisinske behandlinger, anti-aging, hudbehandlinger og medisinske hudkremer.

• Noen av behandlingene utføres ved vår avdeling i Oslo. Avklar gjerne med oss på forhånd. 

 
Del artikkelen på Facebook