Annonsørinnhold fra Studio Sigdal Romerike

Hva er dette?

Knut Arild Magnussen (nummer to fra venstre) startet opp på Lørenskog i 2000 og feirer nå 20 år. 
Knut Arild Magnussen (nummer to fra venstre) startet opp på Lørenskog i 2000 og feirer nå 20 år. 

Feirer 20 år på Romerike: – Gøy å være med å påvirke hvordan folk har det hjemme

I 20 år har Knut Arild Magnussen fornyet hjem på Romerike med kvalitetskjøkken fra Sigdal.

Annonsørinnhold fra

Det hele startet da brødrene drev kjøkkenbutikk for 35 år siden. Knut Arild Magnussen var ferdig å studere, og begynte som ekstrahjelp. Så endte han etter hvert opp som kjøkkenselger i Sigdal sin butikk på Bekkestua. Han har ikke sett seg tilbake siden.

– For 20 år siden ønsket Sigdal å etablere seg på Romerike, og jeg ble spurt om å starte opp. Det ville jeg, og i januar 2000 åpnet butikken på Skårersletta i Lørenskog, forteller Knut Arild.

Det var et stort steg å ta fra å være selger til å drive sin egen butikk i et nytt marked. Han ansatte én person, og solgte stadig flere kjøkken. Markedet på Romerike har vokst kraftig i årene han har holdt på, og er et av Norges største vekstområder. Dermed så Sigdal og Knut Arild at det ble et større behov.

– Vi startet opp Studio Sigdal på Jessheim i 2007, og i 2018 kom det butikk på Strømmen Storsenter, sier han.

Her forteller Knut Arild om reisen i Sigdal


280 år med erfaring

Studio Sigdal på Romerike har vært en suksesshistorie. Når Knut Arild i år kan feire 20 år, ser han tilbake på en tid der mye har skjedd. Én ting er at stilen på kjøkken naturlig nok har utviklet seg, men produktutvalget har også blitt betydelig større. Dessuten har folks handlevaner endret seg, og man kan blant annet ha møter og tegnetimer på nett.

– Kjøkkenbransjen er spennende, og noe av det morsomste er at vi er med å påvirke hvordan folk har det hjemme, sier han.

Men det som har vært forankret i Knut Arilds drift er tre ting: Samhold, lidenskap og folkelighet.

– Det er tre stikkord vi bruker her, og det er alltid målet mitt. Jeg drives av å jobbe med mennesker, og finner du de riktige folka som trives på jobb, lykkes du.

Fra den spede starten for 20 år siden da de var to ansatte, er det nå 37 personer som jobber i Studio Sigdal Romerike.

– Jeg har investert i de riktige folka, og det har vært lite gjennomtrekk her. Jeg gir folk frihet, og vil at de skal trives på jobb. For butikker som dette klarer du ikke drive alene, sier han.

Derfor ansatte han også en daglig leder til de tre Studio Sigdal-butikkene på Romerike. Leif Helge Brandeggen ble en del av teamet i 2019.

– Det er kult at en lokal fyr starter opp noe og får det til. Kombinasjonen av å våge å prøve, og å så være med på veksten. Knut Arild står i det, sier han.

Han er fersk i Studio Sigdal Romerike-sammenheng, med “bare” ett år bak seg, og er imponert over tyngden mange av de ansatte har.

– Det er 280 år mer erfaring hos gjengen som jobber her. Det sier litt, forteller han.


Leif Helge Brandeggen startet som daglig leder i Studio Sigdal Romerike i 2019.

Leif Helge Brandeggen startet som daglig leder i Studio Sigdal Romerike i 2019.

Viktigere enn før

Ser man prospekter og boligannonser på nye hus og leiligheter er det nesten alltid én ting som går igjen. Kjøkkenets sentrale plassering i hjemmet.

– Kjøkkenet er gjerne et midtpunkt i hjemmet, og folk bruker det på en annen måte nå enn før, sier Leif.

Dermed har kundene enda større krav til funksjon og design enn tidligere. For mange er kjøkkenet en like viktig del av innredningen som møbler og interiør. Det er en stor investering å kjøpe et nytt kjøkken, og det stiller store krav til god kunnskap og kundeservice fra de ansatte.

– Det er stor konkurranse på markedet, så vi må tilby det lille ekstra. Det er ikke nødvendigvis den klassiske selgerprofilen vi er ute etter, men en litt unik personlighet, sier Leif.

For Knut Arild er folka som jobber i butikken de viktigste brikkene til suksess. Hege Straumbotn, Lasse Magnussen og Sofie W. Jørgensen er butikkledere i hver sin Studio Sigdal-butikk på Romerike.

Kortreist

Å ha en stødig og trygg leverandør som Sigdal i ryggen er også et pluss. Knut Arild hadde 10 års erfaring fra Sigdal før han startet egen butikk, og det føltes betryggende med et solid firma som har gjort det bra i 70 år.

– Veldig mange har Sigdal med i betraktningen når de skal velge nytt kjøkken. Og vi merker at Sigdal er et godt navn, det føles trygt for kunden å kjøpe, sier Leif.

Knut Arild trekker også frem at det er norskprodusert og kortreist, noe som gjør handelen tryggere for kunden. I tillegg til kjøkken leverer de også komplette garderobeløsninger og baderomsinteriør, så kunden kan få en rød tråd i hele boligen.

– Sigdal har en unik leveransesikkerhet. Når du bestiller og får en dato, så kommer det på den datoen, sier han..

Med 35 år i bransjen og 20 år med Studio Sigdal i Romerike er han ikke i tvil om at han har “verdens beste jobb”.

– Det har vært en spennende reise disse 20 årene på Romerike, og jeg gleder meg til resten. Jeg er en kjøkkenmann, sier han med et smil.

Les mer om Sigdal her

Kjøkkenlån

Sigdal Kjøkkenlån har følgende enkle og fordelaktige betingelser:

• Vi låner deg inntil kr 200.000,- til ditt kjøkkenkjøp.
• Lånet er rentefritt og gebyrfritt. Ingen ekstra kostnader.
• Lånet deles i like store månedlige avdrag, med nedbetaling på inntil tre år.

*Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Har du flere spørsmål om Kjøkkenlånet, ta kontakt eller avtal møte med en av våre selgere.

Del artikkelen på Facebook