Annonsørinnhold i samarbeid med Holsve Entreprenør AS

Hva er dette?

 
 

Entreprenøren med mestermerket

Siden 1994 har Endre Holsve jobbet innen byggebransjen. På merittlisten står rehabilitering av bygårder, næringsutvikling, oppføring av nybygg og leilighetskomplekser og utføring av tradisjonell tømrervirksomhet og rehabilitering av kjøkken og bad.

Annonsørinnhold i samarbeid med Holsve Entreprenør AS

Holsve Entreprenør AS

– Jeg har jobbet som tømrer i alle år, drevet for meg selv, vært ansatt i flere firmaer og tatt noen hvileår i Forsvaret, sier Holsve med et smil. I 2010 begynte jeg som tømrer igjen, og har jobbet meg opp til byggeleder, en posisjon jeg har hatt de siste fem årene. I 2016 begynte jeg for meg selv igjen, og jeg er Mestergodkjent og har alle de nødvendige autorisasjonene, fortsetter han.

Lang fartstid i bransjen har gitt bred erfaring fra mange ulike prosjekter og mange sterke samarbeidspartnere. Dermed er han å anse som en totalentreprenør på markedet. Med seg på laget har han maler Tom Stian Korsmo, som er fast ansatt, og leier inn snekre, rørleggere og elektrikere ved behov. Blant samarbeidspartnere er Optimera og Fagflis.

– Vi tilbyr tjenester innen næringsutvikling, som gjelder alt fra oppussing av kontorlokaler til total rehabilitering, sier Holsve. På privatmarkedet har det gått mye på oppussing av leiligheter og rehabilitering av leiligheter i bygårder, spesielt kjøkken og bad. Vi har akkurat sluttført et prosjekt på Skjetten, hvor gamle bad er blitt til nye og moderne, smiler han. 

Full fokus på jobben for Endre Nesset Holsve

Utfordring med rehabilitering av gamle hus er at du kommer inn der andre har jobbet tidligere. I enkelte tilfeller har dette bydd på utfordringer, siden det er gjort av huseier selv, eller noen med manglende kunnskap.

– Vi har jobbet på et prosjekt på et tilbygg der vi måtte legge forsterkninger på tak og nye bæringer siden jobben som var gjort tidligere var utført feil og med mangler, forteller Holsve. Det ga noen utfordringer underveis, men vi var glade for å kunne hjelpe og kunden ble meget fornøyd. Dette kunne fått alvorlige konsekvenser om det ikke hadde blitt oppdaget.

Den erfarne tømreren understreker hvor viktig det er å få en seriøs aktør til å utføre jobbene du skal ha gjort. Byggetekniske feil er meget alvorlig, og kan få alvorlige konsekvenser. Du bør ikke tenke pris, men kvalitet og sikkerhet når du skal i gang med et nytt prosjekt eller rehabilitering. Prosjektene skal i tillegg utføres slik at de oppfyller dagens standard og krav fra forsikringsselskap og myndigheter.

– Neste prosjekt på listen er et loft som skal bli godkjent som beboelig, og da kreves det blant annet rømningsvei, forteller Holsve. Alle våre prosjekter utføres på et profesjonelt vis hvor vi setter kundens ønsker i fokus, men vektlegger sikkerhet naturligvis.

Alle prosjektene blir fulgt opp av en prosjektleder og dokumenter med FDV, enten det er små eller store jobber. 

Lang erfaring

Med så mange år i bransjen har Holsve vært med på det meste, og han sier det er blitt en ny trend på privatmarkedet. Det virker som flere og flere nordmenn ønsker å sette bort jobben til profesjonelle entreprenører nå enn tidligere år. De ønsker å få et skikkelig resultat og setter kvalitet fremfor pris. De tre siste jobbene Holsve Entreprenør har utført har inkludert korreksjon av tidligere byggefeil. Et stor flertall av huseiere kan heller ikke dokumentere tidligere utført arbeid, som skaper hodebry med tanke på en eventuell forsikringssak senere.

– Nå ser vi at kunden vektlegger ordnede forhold fra dyktige entreprenører, og at de får jobben utført korrekt første gang. Det er ikke like ettertrakte å velge det billigste fremfor det sikre, og det er jo bra, forteller den drevne snekkeren.

Jungeltelegrafen er en god hjelp til å spre det gode budskap om trygge og solide entreprenører. I tillegg kommer gode anmeldelser og anbefalinger fra solide samarbeidspartnere. Takket være dette har Holsve Entreprenør fått et solid kundegrunnlag, med flere kunder som ønsker hjelp til nok et prosjekt.

– Hos meg får kundene økonomisk trygghet, stabilitet og seriøsitet av dyktige fagfolk, understreker Holsve. Under prosjekteringen påpeker vi hva som er feil, hva som må gjøre, hvordan det skal gjøres og forventede kostnader. Dermed er det lettere for kunden å akseptere at prosjektet koster mer enn forventet, men de vet at de unngår å måtte få jobben gjort igjen om noen år på grunn av mangler. 

 

– Jeg er en forholdsvis ny entreprenør i bransjen med tanke på firmanavn, men både jeg og Korsmo har lang fartstid i bransjen og mye erfaring, og har allerede fått et god rykte i lokalområdet. Vi bruker heller lengre tid på hvert prosjekt slik at vi vet blir grundig utført, forsetter Holsve.

Holsve Entreprenør har mesterbrev, som også styrker selskapets status innen håndverksfaget. De ser frem til mange nye og spennende prosjekter innen næring, bad, rehabilitering, nybygg, fasade og tilbygg i årene som kommer! 

Holsve Entreprenør AS

• Holsve Entreprenør utfører rehabilitering av bygårder, næringsutvikling, oppføring av nybygg og leilighetskompleks og tradisjonell tømrervirksomhet samt rehabilitering av kjøkken og bad.

• Sammen med våre samarbeidspartnere utfører vi alle prosjekter etter dagens standard.

• Vi setter kundens ønsker i fokus.

• Alle våre prosjekter blir fulgt opp av en prosjektleder og blir dokumentert med FDV – uansett om jobben er liten eller stor.

• Endre Holsve har jobbet innen byggebransjen siden 1994, de siste fem årene som byggeleder. 

Del artikkelen på Facebook