Annonsørinnhold i samarbeid med Atech Security

Hva er dette?

 
 

En sikrere hverdag

Morten Sørlie og Ronny Smestad ønsket en sikrere hverdag for oss alle. Resultatet ble Atech Security, en totalleverandør av sikkerhetssystemer til privatmarkedet og næringslivet.

Annonsørinnhold i samarbeid med Atech Security

Atech Security

Selskapet ble etablert i 2013 og utfører alt fra risikoanalyse til ferdig leveranse. De jobber tett med myndigheter, utbyggere og privatpersoner slik at de kan tilby sikkerhetsløsninger av høy kvalitet. 

Både Sørlie og Smestad er utdannet elektrikere med ettergodkjenninger på brann- og innbruddsalarm, og deres sikkerhetskonsulenter er faglig kompetente og oppdaterte på det siste innen sikkerhet.

– Kundene vektlegger at vi er en total leverandør som leverer både alarm, lås og beslag. Som kunde hos oss forholder du deg bare til én leverandør, og både elektrikere og entreprenører velger oss siden vi kan levere alt innen sikkerhetssystemer, forteller Smestad.

– Det er ikke mange som leverer både lås og beslag og eletronikkbiten, så dette gir oss en stor fordel på markedet, for vi leverer en komplett pakke, legger Sørlie til. 

Morten Sørlie og Ronny Kværner (fra venstre) gjør hverdagen sikrer for deg

Dette har resultert i flere store prosjekter, blant annet Jessheim Videregåendeskole, som var ferdigstilt for et år siden.

– Et stort prosjekt for oss, som inkluderer både service- og vedlikehold, årlig ettersyn og service i mange år fremover, sier Smedstad.

Selskapet har også et tett samarbeid med Kvartal 24 i Lillestrøm og Kriminalomsorgen.

Et sikkert rykte

Nå er Atech Security i gang med store boligprosjekter hvor det skal installeres både brann– og låssystemer i hver leilighet. Selskapet tar imot henvendelser fra både private og næringsmarkedet.

Atech Security tilbyr rådgivning, prosjektering og gjennomføring fra høysikkerhetsanlegg til privatmarkedet. De sikrer eiendommen din med brannvarsling, alarm, adgangskontroll, kamera, porttelefon, gitter og låssystemer. Selskapet har også avtaler med vektertjenester og alarmoverføringer til FG-godkjente alarmmottak. 

 

– Det er en sikkerhet for kunden at vi kan prosjektere i henhold til de kravene som er satt av myndighetene. Siden vi ordner hele prosessen blir det også bare ett ledd å forholde seg til, som gjør prosjekteringen enklere, forteller Sørlie.

At trygghet i form av alarmer står i fokus hos mange er det ingen tvil om. Atech Security har opparbeidet seg et sikkert rykte innen bransjen, og entreprenører kommer stadig tilbake for å få hjelp til nye prosjekter. Smestad forteller at dette skyldes at mange firmaer er for store, og at kunden ønsker å forholde seg til en mindre forhandler, som forstår akkurat deres behov.

- Vi har direkte kontakt med kunden, kan svinge oss rundt raskt og leverer, både med tanke på service og levering, sier han fornøyd. 

Gode sikkerhetsråd

Selvfølgelig har de to sikkerhetsinstallatørene noen gode råd og tips på lager. Sørlie understreker viktigheten av å benytte seg av en totalentreprenør. Spesielt med tanke på lås og beslag. Dette er et fag som veldig få av entreprenørene har kunnskap om. Det er lett å bli lurt opp i stry her. Totalleveranse er viktigst, og det blir også rimeligere og som kunde bruker du mye mindre tid ved å benytte deg av én leverandør.

– Det er vårt ansvar å koordinere for eksempel lås på dørene med alarm inne slik at det blir rett, sier han videre. 

Ronny Kværner og Morten Sørlie (fra venstre) planlegger nye og sikre installeringer

Produktene Atech Security benytter seg av er kjente produktmerker. Merker som TrioVing og Dorma Partner Pro gir eierne et enda sikrere grunnlag. Selskapet benytter seg også av produkter fra RCO på alarm og Elotec når det kommer til brannvarslingssystemer.

Alarmene er koblet direkte til en vektertjeneste, som NOKAS eller brannvesen, slik at de rykker ut om alarmen skulle gå. Kunden har dermed direkte kontakt med rett tjeneste, slik at utrykningen skjer umiddelbart, og ikke går via en mellommann. 

Atech Security er stadig på jakt etter nye medarbeidere som vil bidra til å gi lokalbefolkningen en sikrere hverdag. Du må ha elektrobakgrunn, enten L eller S- fagbrev, kjennskap til sikkerhetssystemer og kunne bruke pc som verktøy siden jobben innebærer en del programmering rundt oppsett.

I hektiske perioder må de leie inn folk til å utføre jobben, og de har faste partnere og installatører som de bruker.

Atech Security har en sikker fremtid foran seg – det er det nok ingen tvil om! 

Atech Security

• Atech Security er totalleverandør av sikkerhetssystemer.

• Vi sikrer din eiendom med brannvarsling, alarm, adgangskontroll, kamera, porttelefon, gitter og låssystemer.

• Vi leverer også vektertjenester og alarmoverføringer til FG-godkjent alarmmottak.

• Atech Security utfører alt fra risikoanalyse til ferdig leveranse.

• I samarbeid med myndigheter, utbyggere og privatpersoner tilbyr vi sikkerhetsløsninger av høy kvalitet.

• Våre sikkerhetskonsulenter har over 25 års fartstid fra sikkerhetsbransjen og er faglig kompetente og oppdaterte på det siste innen sikkerhet.

• Vi tilbyr rådgivning, prosjektering og gjennomføring av løsninger fra høysikkerhetsanlegg til privatmarkedet.

• Sikkerhetsinstallasjoner inndeles gjerne i brannvarsling, innbruddsalarm, TV-overvåking, adgangskontroll og fysisk sikring (lås og beslag samt gitter). 

Del artikkelen på Facebook