Annonsørinnhold i samarbeid med Alpha Elektro AS

Hva er dette?

 
 

En lokal elektriker med lang erfaring

Lys og stikkontakter, brannalarmanlegg og nødstrøm er bare noen av oppdragene som står på dagsorden for Alpha Elektro AS.

Annonsørinnhold i samarbeid med Alpha Elektro AS

Alpha Elektro AS

Alpha Elektro AS startet opp i 2001, og i dag er rundt 15 servicebiler på farten rundt om i Oslo og Akershus. Selskapet har hatt en betydelig vekst siden den først så dagens lys, og har vokst fra fire til 40 ansatte.

– Jeg er den eneste av de opprinnelige oppstarterne som er igjen, sier Glenn Hjelkerud, daglig leder. Han har lang fartstid og høy erfaring fra bransjen, men det lå ikke helt i kortene om at det var elektrikerbransjen som skulle bli hans valg. I en periode jobbet Hjelkerud som brannmann på deltid mens resten av tiden ble dedikert til Alpha Elektro AS. En dag da han satt i brannbilen, med ulende sirener og fullt utstyr på, ringte telefonen. Det var en av de andre medeierne som kalte han inn til styremøte på Lillehammer. Med utrykningen vel utført ankom Hjelkerud møterommet hvor han fikk overlevert oppsigelsen på en serviett. Oppsigelsen gjaldt for yrket som brannmann, for Alpha Elektro trengte ham på fulltid.

– Så ja, jeg leverte inn oppsigelsen min på en serviett til sjefen på Nittedal Brannvesen, og så ble det kun Alpha Elektro for meg, smiler den tidligere brannmannen. Nå er de eneste brannene Hjelkerud slukker er når det oppstår en nødsituasjon hos innbyggerne i området, enten det gjelder en sikring som er gått eller en elbillader som ikke fungerer slik den skal. 

Fredrik Faugli Stenbakken er ute på oppdrag

Alpha Elektro AS er en elektroentreprenør som utfører alt innen elektrikertjenesten for private og næring. I oppstartsfasen ble det bestemt at Nittedal var et godt sted å starte et elektrikerselskap siden konkurransen ikke var så altfor stor. I tillegg var det kort vei til Oslo, og grunnleggerne av selskapet hadde allerede flere kunder i området fra tidligere oppdrag.

I dag strømmer det på med oppdrag, og selskapet utvider stadig. De er alltid på jakt etter nye servicemontører, som er erfarne, selvstendige, løsningsorienterte og kundevennlige.

– Det er gjennomsyret i selskapet at vi alltid skal levere, så vi stiller høye krav til våre ansatte, sier Hjelkerud. Vi leverer et godt produkt til en god pris og vi leverer tidsnok. Så for oss er det viktig å finne den rette servicemann, som vet hva som skal til for at det skal bli riktig for kunden. Vi bistår ele tiden med gode råd og tips, og avdekker tidlig hva folk bør og vil ha.

De ansatte i Alpha Elektro AS har kompetanse innen sterk- og svakstrøm, hvorav 80 prosent ligger innenfor sterkstrøminstallasjoner.

– Vi satser ikke spesielt på svakstrøm, men har de nødvendige kunnskapene for å kunne utføre prosjektene. I tillegg har vi dyktige samarbeidspartnere som kalles inn for større prosjekter når det er nødvendig, sier daglig leder.

På merittlisten over vel utførte oppdrag står luksusbutikker i Oslo, Eger Magasin i Oslo, Sten & Strøm og Sigdal Kjøkkensenter på Jessheim og Lørenskog. 

Servicemontør Fredrik Faugli Stenbakken og daglig leder Glenn Hjelkerud (fra venstre) trives i jobbene sine

– Vi sier aldri nei til en jobb, understreker Hjelkerud. For oss er alle kunder like viktige, uansett om du er liten eller stor.

Dermed er det nok av arbeidsoppgaver for de dyktige fagfolkene, som bistår med lys og stikkontakter, telefon og datanettverk, service og vedlikeholdsavtaler, innbruddsalarmanlegg, varmeanlegg, brannalarmanlegg og internkontroll av det elektriske anlegget – for å nevne noe.

I elektrobransjen er det mange som spesialiserer seg på noen felt, men Alpha Elektro AS har valgt å gjøre det enkelt: De satser på lys og stikkontakter, som er noe alle må ha, enten det gjelder private boliger eller næringsbygg.  

Elbiler er populært

Så hvilke gode råd og tips har den erfarne servicemontøren?

Uansett hva du skal utføre: Hør på elektrikeren!

– Vi vet hva som passer best for deg, din bolig eller bygg, hva som er nødvendig og hvordan det skal installeres, sier Hjelkerud.

De siste årene er elbiler blitt populært, og Alpha Elektro AS får stadig henvendelser med spørsmål rundt lading og installering.

Også her kommer Hjelkerud med noen gode råd: Få det tilpasset ditt behov, forbruk og ditt elektriske anlegg. Det som ble gjort hos naboen er ikke nødvendigvis rett for deg.

Før du kontakter en autorisert elektroinstallatør bør du ta bilder av sikringsskapet og skrive ned detaljer om området du bor i, hvor langt det er fra sikringsboksen til ladestedet, hvilke type bil du har og dine behov. Da kommer vi på en befaring og gir deg den beste løsningen, den som passer for deg.

Hjelkerud forteller at borettslag byr på utfordringer, og her er det ofte at det ikke tas hensyn til at hver beboer har ulike behov. Alpha Elektro AS gjør det enkelt, og de installerer en skinne med strøm slik at hver beboer kan kjøpe en boks tilpasset sitt behov som kobles opp. En enkel, men trygg – og kostnadsriktig løsning for borettslaget. 

Glenn Hjelkerud kommer gjerne hjem på befaring slik at du får best løsning

For den tidligere brannmannen og hans medarbeidere er kunden i fokus, uansett om oppdraget er lite eller stort. Selskapet bygger opp langsiktige relasjoner og vektlegger at kunden skal være fornøyd med de tjenester de får utført. De streker seg gjerne litt ekstra slik at kunden får den ekstra lille tryggheten som ofte er nødvendig. Dette inkluderer 24- timers service for kundene, høy kompetanse og ledende leverandører med førsteklasses materiell, autoriserte installatører, eltakstgodkjenning, internkontrollsystem og konkurransedyktige priser.

Slikt gir et godt rykte, og det ligger ikke i kortene at Alpha Elektro AS kommer til å kortslutte med det aller første! 

Alpha Elektro AS

• Alpha Elektro AS er et elektroinstallasjonsfirma på Skytta.

• Vi som er ansatt har lang erfaring og høy kompetanse innen sterk- og/svakstrømsinstallasjoner i nærings- og boligbygg.

• Alene eller i samarbeid med våre leverandører prosjekterer og installerer vi alle typer elektroinstallasjoner i Oslo og Akershus.

• Bedriften eies og drives av ansatte.

• Vi tilbyr blant annet lys og stikkontakter, telefon- og datanettverk, service og vedlikeholdsavtaler, dørtelefon/portvideo, innbruddsalarmanlegg, nødlysanlegg, varmeanlegg, brannalarmanlegg og fibernettverk for boliger og mindre forretningsbygg.

• Vi i Alpha Elektro AS ønsker å bygge opp langsiktig relasjoner, hvor kunden er fornøyd med våre tjenester.

• For å løse våre oppdrag til beste for kunden kan vi tilby: 24-timers service for våre kunder, servicebiler med godt utvalg i verktøy og materiell, internkontrollsystem, konkurranskedyktige priser, ledende leverandører med førsteklasses materiell og høy kompetanse, autoriserte installatører, eltakstgodkjenning, FG- godkjenning på innbruddsalarm for både bolig og næringsbygg og høyspent, sterk og svakstrømsmontører. 

Del artikkelen på Facebook