Annonsørinnhold i samarbeid med Urmaker Ø. Thomassen

Hva er dette?

 
 

En klokkeklar morgengave

Et ur er en fantastisk gave. Det er tidløst, eksklusivt og lekkert smykke på armen både for han og henne.

Annonsørinnhold i samarbeid med Urmaker Ø. Thomassen

Urmaker Ø. Thomassen

Tradisjonen tilsier at brudgommen overrasker sin nybakte kone med en morgengave dagen etter bryllupet. I likestillingens navn er det nesten en selvfølge at bruden har en gave til sin nybakte ektemann også.

Ur er ofte gaver for små og store anledninger, og er en fantastisk gave. Det har både en praktisk funksjon, samtidig som det kan være et eksklusivt, lekkert smykke på armen – både for han og henne.

Hos Urmaker Ø. Thomassen på Strømmen Storsenter kan kundene velge og vrake mellom alt fra barneur til eksklusive merker som TAG Heuer og Certina. 

 

I dag er det mange som varierer mellom morsomme moteur, hverdagsur og dyre, eksklusive ur, alt etter humør og behov. Urmaker Ø. Thomassen fører et bredt spekter av kjente merkevarer. Mekaniske ur er på full fart tilbake og viserne peker mot at dette er en perfekt morgengave til din utkårede. 

Ur finnes i alle prisklasser, fra billige moteur og helt opp til millionklassen så vi kan hjelpe deg med å finne rett gave til han eller henne.

Vi får svært positive tilbakemeldinger fra våre kunder. De setter pris på at de får tips til vedlikehold av urene når de kommer hit for å skifte batterier. Ønsker du at uret skal vare lenge, og kanskje gå i arv, er det viktig at det blir ivaretatt.

Tiden står ikke stille og morgengaven varer like lenge – om den tas vare på! 

Urmaker Ø. Thomassen

• Hos Urmaker Ø. Thomassen på Strømmen Storsenter kan kundene velge og vrake mellom alt fra barneur til eksklusive merker som TAG Heuer og Certina. Prat med oss så finner vi noe som passer deg. 

• Butikken har nærmere 80 års fartstid og sørger for kvalitet i alle ledd.

• Øivind Thomassen startet Urmaker Ø. Thomassen med to tomme hender i 1936.

• Blant Urmaker Ø. Thomassens kunder fins det flere klokkeelskere som stadig er innom og kikker på nye ur.

• Ur er ofte gaver for små og store anledninger, som skolestart, konfirmasjon, morgengave, bursdager og jubileer.

• Et ut er en fantastisk gave – det har både en praktisk funksjon, samtidig som det kan være et eksklusivt, lekkert smykke på armen. 

 
Del artikkelen på Facebook