Annonsørinnhold i samarbeid med Asker Entreprenør

Hva er dette?

 
 

Din lokale totalentreprenør

Asker Entreprenør er en totalentreprenør som jobber innen bolig, næringsbygg, offentlige bygg og rehabilitering. Hovedkontoret ligger i Hvalstad, Asker, men de har blant annet et regionkontor på Hagan i Nittedal.

Annonsørinnhold i samarbeid med Asker Entreprenør

Asker Entreprenør

– Vi tar alt prosjektarbeid, og utfører det meste av betongarbeid selv, men de øvrige fagene kjøpes inn av våre samarbeidspartnere, sier Øyvind Velsand. Han jobber som leder i region Øst, hvor han trives godt sammen med 60 ansatte. Totalt i bedriften Asker Entreprenør er det ansatt 140 mennesker. 

Asker Entreprenør ble etablert i 1990, den gang under navnet Sandbækken Entreprenør AS. I 1997 ble selskapet kjøpt av Stryken og Gudbrandsen AS og fikk sitt nåværende navn Asker Entreprenør AS. I 2016 overtok Ø.M. Fjeld som største eier i Asker Entreprenør.

– Vi ønsker å være en behagelig samarbeidspartner, som oppfattes som ryddig, profesjonelle og greie å ha med å gjøre, sier Velsand. Det er jeg sikker på at vi har lykkes med, for vi har fått et godt renomme i bransjen, og får stadig tilbakemeldinger om dette fra nye kunder som har blitt anbefalt å bruke oss.

Selskapet er godt etablert i Nittedal og er blitt godt kjent blant de lokale. 

 

– Det har vært stor vekst i området, og vi har gjennomført mange prosjekter, både med tanke på bolig og infrastruktur. Omsetningsmessig har det vært meget bra hele tiden, og med 435 millioner bare på Hagan i fjor, er det ingen grunn til bekymring, forteller Velsand. Asker Entreprenør omsatte for omtrent 840 millioner i 2017. 

Asker Entreprenør gjennomfører en stor del boligprosjekter, men også skoleprosjekter, nye industribygg og kontorbygg står på merittlisten. På listen over prosjekter står både Berg skole i Oslo, Egeberg- kvartalet på Sørumsand og på Auli, hvor de er i gang med 44 leiligheter. 

Regionleder Øyvind Velsand og anleggsleder Thomas Finstad på byggeplass i Frogner, Sørum

– Vi er veldig gode på bolig- og skolebygg, men også næringsbygg, så vi har et bredt spekter, slår Velsand fast.

I tillegg er det egen serviceavdeling som jobber primært for IF, hvor det er 10 tømrere med servicebiler som utfører egne oppdrag.

Til tross for at Asker Entreprenør er en mellomstor entreprenør på markedet, har de store ambisjoner for årene som kommer. Det er mange gode og store forespørsler på prosjekter i nærområdet, og det skal bygges og rehabiliteres både boliger, næringsbygg, skoler og offentlige bygg.

– Vi er en trygg aktør å ha med på laget, og vi ønsker det beste for alle partner, både leverandører, samarbeidspartnere og kunder, understreker Velsand. 

Asker Entreprenør

• Asker Entreprenør er en entreprenørbedrift med hovedkontor på Hvalstad i Asker, regionkontor i Nittedal, Follo/Østfold og på Ringerike.

• Oppland, Akershus, Oslo, Buskerud, Vestfold, Ringerike og Østfold er virksomhetens geografiske nedslagsfelt.

• Bedriften og dens ansatte har bred erfaring med oppfølging av de aller fleste typer bygg i alle entreprisemodeller.

• Referanseprosjekter består av bolig, næringsbygg, offentlige bygg og rehabilitering. 

Del artikkelen på Facebook