Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Salgskonsulent Pål Westgaard i Block Watne foran de nye boligene som bygges på Eltonåsen Syd.
Salgskonsulent Pål Westgaard i Block Watne foran de nye boligene som bygges på Eltonåsen Syd.

Bygger midt i smørøyet på Eltonåsen

Boligfeltet Eltonåsen Syd er i stadig utvikling, og nå er nye boliger lagt ut for salg. – Her er det både landlig og sentralt, sier Pål Westgaard.

Annonsørinnhold fra

De første beboerne er allerede godt etablerte på Eltonåsen Syd, boligfeltet som reiser seg sør i Nannestad kommune. Her er Block Watne godt i gang med utbyggingen, og det er en god miks av moderne rekkehus, leiligheter og tomannsboliger.

Beliggenheten er praktisk med kort vei til både Jessheim, Lillestrøm og Oslo lufthavn, samtidig som man har naturen rett utenfor døra. Med Romeriksåsen som nærmeste nabo innbyr det til en aktiv livsstil tilrettelagt for turgåing, sykling og ski.

Block Watne Eltonåsen Syd

Leiligheter og rekkehus på Eltonåsen i Nannestad. 

Velkommen til visningshelg:
21.-22. september kl. 13-15

Ludvig Brustads veg
2034 Holter

Kontakt:
Pål Westgaard
90829786
Epost:  [email protected]

Les mer: www.blockwatne.no/eltonaasen

– Disse boligene er midt i smørøyet med tanke på å bruke naturen. Det som er unikt med Eltonåsen, er at du kan trekke deg tilbake til grønne og landlige delen av Romerike, og likevel være få minutter unna steder som Gardermoen og Jessheim, sier salgskonsulent Pål Westgaard i Block Watne.

Rekkehusene og tomannsboligene blir også bygget for å passe inn i det naturskjønne landskapet.

– Vi skal la husene gli inn i elementene rundt, og bygger blant annet med sedumtak. Det er et naturlig tak med vegetasjon som er lett å vedlikeholde, og gir en ekstra kvalitet til husene, sier Pål.

Block Watne bygger også de nye boligene med tanke på mange forskjellige livssituasjoner. Det er fokus på funksjonelle og smarte planløsninger, og det bygges etter en god Block Watne-standard.

Fine og naturlige sedumtak passer godt inn i det naturlige landskapet. 

– Standarden er god, men det er også mulighet for en del tilvalg for de som ønsker å tilpasse boligen mer etter eget ønske. Det er en av mange fordeler med å kjøpe bolig tidlig i prosesse, man får være med å påvirke fra start, sier Pål.

Han forteller at hele kundereisen er viktig for Block Watne, og at man ikke bare kjøper en bolig - de selger hele opplevelsen av å kjøpe bolig.

– Det er også viktig for oss at vi kjenner prosjektene våre fra a til å. Vi har egne fast ansatte tømrere, og vi gjør alt i eget hus. Vi både kjøper, utvikler og produserer eiendommene våre selv, og har egne arkitekter og prosjektører, sier han

Som selger er han også involvert i prosessen helt fra start, og med bakgrunn som tømrer, byggleder og fra kjøkkenbransjen kjenner han prosjektet helt til fingerspissene.

– Vi har fagkunnskapen, og det skal kundene være trygg på, forteller Pål.

 

Perfekt planløsning

En av dem som har satt stor pris på fagkunnskapen og oppfølgingen til Block Watne er Torill Sørlien. Sammen med mannen flyttet hun inn i en splitter ny 4-romsleilighet i sommer. Som mange andre voksne par var eneboligen blitt for stor etter at barna hadde flyttet ut, og de bodde først i en tomannsbolig på Eltonåsen. Så gikk ferden videre til en leilighet på Jessheim, men der merket de at det ble for liten plass.


Torill Sørlien er svært fornøyd med planløsningen på leiligheten på Eltonåsen Syd. Her har hun fått sitt eget rom til håndarbeid, og hun tilbringer mye tid med strikketøyet. 

Torill Sørlien er svært fornøyd med planløsningen på leiligheten på Eltonåsen Syd. Her har hun fått sitt eget rom til håndarbeid, og hun tilbringer mye tid med strikketøyet. 

– Vi bodde fem år på Jessheim, men leiligheten ble for liten for oss. Så kom datteren vår over dette prosjektet, og mente det var perfekt for oss, sier Torill.

Hun er ivrig på håndarbeid, og mannen er selvstendig næringsdrivende. Dermed trengte de større plass og hvert sitt rom til sitt, og de fant den perfekte planløsningen på Eltonåsen Syd. På et eget rom har Torill innredet med en godstol, og et hyllesystem med garn i alle farger. Her bruker hun mye tid nå i pensjonisttilværelsen.

– Vi trengte mer tumleplass, og da vi oppdaget dette området så vi at både leiligheten og romfordelingen var perfekt for oss. I tillegg var beliggenheten bra, sier hun.

De bestemte seg før jul i fjor, og i sommer overtok de nøklene til sin splitter nye leilighet - en måned før opprinnelig tid.

– Det var en veldig fin prosess, og Block Watne og Pål har orientert oss hele veien, forteller hun.

Har landet

Torill har bodd på Romerike siden hun var ni år gammel, og har bodd både i Nittedal, Gjerdrum, Nannestad og på Jessheim. Beliggenheten til boligfeltet Eltonåsen Syd i kommunen synes hun er helt optimal. 

– Det er rolig og fint her, og vi har sol hele dagen. Det er også veldig kort vei til både Jessheim og Lillestrøm, og bussene går hele tiden. 

Som en av de første innflytterne, ser hun prosjektet reise seg rundt henne. Det er en prosess hun følger med glede. 


Torill liker å følge med på byggeprosessene rundt seg. 

Torill liker å følge med på byggeprosessene rundt seg. 

– Jeg liker at det er litt liv rundt her, og synes det er gøy å følge med på det som skjer rundt her. Vi kunne ikke tenke oss å bo noe annet sted i Nannestad enn her. Her har vi landet, forteller Torill. 

Block Watne er en del av OBOS-konsernet og her er det mange fordeler for de som blir OBOS medlemmer. Det kan alle bli, og det lønner seg særlig ved at du står først i køen når vi legger ut nye boliger til salgs.

Del artikkelen på Facebook