Annonsørinnhold i samarbeid med Lillestrøm Torv

Hva er dette?

 
 

Byen feirer mor

I nesten 100 år har vi feiret morsdag i Norge. Det skal feires på Lillestrøm Torv.

Annonsørinnhold i samarbeid med Lillestrøm Torv

 

Lørdag 11. februar byr Lillestrøm Torv på gode tilbud, konkurranser og god stemning.

– Vi håper du tar med deg familien en tur til den fine byen vår. Snart er det både morsdag og valentinsdagen, så kanskje du kan ordne en oppmerksomhet til noen du er glad i samtidig? oppfordrer Hege Andreassen, senterleder på Lillestrøm Torv.

Morsdagens historie

Den første norske morsdagen ble markert 9. februar 1919, og i Norge feires dagen andre søndag i februar. På verdensbasis var USA først ut i 1908, og dagen feires på forskjellige datoer i ulike land. Ifølge Store Norske Leksikon ble dagen først arrangert av religiøse organisasjoner, men den er senere gått over til å bli en familiedag, der familien oppvarter mor på ulike måter. Dermed steller man ekstra godt med mor denne dagen og prøver å overraske henne med noe hyggelig.

Lillestrøm Torv har nye eiere, og Andreassen ser morsdagen som en fin mulighet til å gjøre noe hyggelig.

– Det skal vi selvfølgelig gjøre gjennom hele året også. Lokalene skal fylles, og vi har mange planer. Men det tar litt tid å komme i mål og til en ny plattform har satt seg. En ting er sikkert - vi skal yte det lille ekstra, og på årets første Bylørdag blir det god stemning og mange gode tilbud fra butikkene, så her kan du finne noen fine gaver til mor, lover Andreassen.

Aktiviteter på Lillestrøm Torv

DELTA i vår konkurranse der vi kårer «Verdens Beste Mamma». Premien er en bli-ny-dag på Lillestrøm Torv til en verdi av kr 6.000,-. 

VINN gavekort på kr 3.000,-! Alle som handler over kr 200,- i en av våre butikker er med i trekningen av gavekortet. 

Mange gode tilbud fra butikkene denne lørdagen,.

Våre kjekke dresskledde verter deler ut sjokolader til alle mammaer-og barn.

Lillestrøm Torv

Bli med å kåre "verdens beste mamma"

Er du riktig heldig kan du få en sjokolade eller to fra en av Lillestrøm Torvs dresskledde verter. De går rundt i senteret mellom klokken 12-16 og deler ut hjertesjokolader til alle mammaer og barn.

– Du kan også delta i vår konkurranse der vi kårer «Verdens Beste Mamma». Premien er en bli-ny-dag på Lillestrøm Torv til en verdi av kr 6.000,-. Vinneren får hjelp av kjendisstylisten Thrond Arne Schau til å finne antrekk, og i tillegg blir hun sminket og frisert. Du kan nominere helt frem til lørdag klokken 18. Konkurransefoldere og påmelding finner du utenfor H&M i 1. etasje. Den heldige mammaen offentliggjøres neste uke, forteller Andreassen.

Og ikke nok med det – du kan i tillegg vinne et gavekort på 3.000 kroner. Alle som handler for over 200 kroner i en av butikkene er med i trekningen av gavekortet. Butikkene deler ut lykkelodd til alle som handler over denne summen.

– Så her er det bare å ønske velkommen til en hyggelig og spennende handel. Vinneren blir kontaktet, avslutter Andreassen.

Del artikkelen på Facebook