Annonsørinnhold i samarbeid med Backe i Grensen

Hva er dette?

 
 

Bryllupsgaver i over hundre år

Bryllupsesongen står foran døren og brudepar er i gang med å sette sammen ønskelisten til den store dagen. Backe i Grensen gjør det lett for både brudepar og gjester!

Annonsørinnhold i samarbeid med Backe i Grensen

Backe i Grensen

Bryllupsdagen er for de aller fleste den største dagen i deres liv, og nå har dere mulighet til å ønske dere noe spesielt og unikt.

Backe i Grensen er en eksklusiv minikjede med personlig service og et håndplukket utvalg fra de beste leverandørene. Familiebedriften så dagens lys i 1889 og drives i dag av fjerde generasjon. Vi har holdt hardt på profilen og tradisjonene våre. Helt siden Johan Jørgen Backe åpnet den første butikken har kundeservice stått i fokus.

I over 100 år har brudeparet ønsket seg gaver fra vårt rikholdige varesortiment. Vi har det meste til enhver anledning, og det gjør det lett å sette opp en ønskeliste. Å gifte seg er et av livets store høydepunkter, både for brudeparet og dem som står nærmest. Et bryllup er en fin anledning til å begynne å samle på noe nytt, komplettere en serie eller lignende. 

 

Vi har gaver til hverdag og fest, tiår og trender, blomster og oppvask, kritiske blikk og kjærlig berøring – alt tingene man eier gjennom et langt samliv bør tåle.

Våre hjelpsomme ansatte yter personlig service og hjelper dere med å sette opp listen, slik at både gjester og andre som ønsker å gi dere en oppmerksomhet kan finne en passende gave.

I våre tre butikker får dere råd om kvalitet, funksjon og vedlikehold. Det er også mulig å sette opp ønskelisten. Dere kan når som helst gjøre endringer på listen.

Brudepar med ønskeliste hos oss kan ved avtale få gratis utkjøring av bryllupsgaver i Oslo og Akershus. Dette er en tjeneste som verdsettes.

De siste årene har Backe utviklet seg fra å være et tradisjonelt glassmagasin til å bli mer en gave- og interiørbutikk. 

Butikken preges av klassiske designvarer som Georg Jensen, Royal Copenhagen, Rosenthal, Wedgewood og Ilttala. Vi har også mye dansk design som Hay, Norman Copenhagen og Menu. Men vi har også mange norske merker vi er stolte av: Skaugum, Cathrine Holm Andersen & Voll og Heymat.

Blant de mer lekne innslagene på Backe er Kai Boyesens trefigurer fra slutten av 1950-tallet. Dyrefigurene er basert på hans egen familie. Dette er flotte gaver til brudeparet.

Ved å sette opp gavelisten hos Becke i Grensen får dere oppfylt ønskene og unngår at de samme gavene havner på bordet. Dette gjør også gavekjøpet enklere for dem som ønsker å gi.

Bryllupsgaven varer kanskje ikke i 100 år, men den kommer garantert til å gi glede og være til nytte!  

Backe i Grensen

• Backe i Grensen er en eksklusiv minikjede med personlig service og et håndplukket utvalg fra de beste leverandørene.

• Vi er spesialister på bryllupslister.

• Brudepar med ønskeliste hos oss kan få gratis utkjøring av bryllupsgaver i Oslo og Akershus.

• Vi leverer bryllupsgavene på selve bryllupsdagen.

• Backe i Grensen er en familiebedrift som drives av fjerde generasjon.

• Historien startet i 1889 da Johan Jørgen Backe åpnet den første butikken.

• I dag har Backe tre butikker. Vi etablerte oss på Strømmen Storsenter i 2012.

• Vi har holdt godt på profilen og tradisjonene sine.

• Vi har i alle år hatt fokus på god kundeservice.

• Butikken preges av klassiske designvarer som Georg Jensen, Royal Copenhagen, Rosenthal, Wedgewood og Ilttala. 

 
Del artikkelen på Facebook