Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Autentisk og folkelig

Da Bowlers på Jessheim åpnet for tre år siden, ønsket de å utfordre kjederestauranter som Egon og Fridays. Her får du hjemmelaget og unike retter laget med de beste råvarer.

Annonsørinnhold i samarbeid med

I et gammelt bygg i enden av Storgata i Jessheim ligger Bowlers. Bygget er vakkert og staselig. Det preger også interiøret som fremstår som en herlig blanding av minimalistisk og rustikt. Det er tidlig lørdag kveld - allerede har restauranten begynt å fylles av folk i alle aldre. Unge vennegjenger, godt voksne par og familier - hit kommer alle, uansett alder.

Det første som møter deg når du kommer inn, er en stor bardisk. Det er ikke tilfeldig - viser det. Cocktailbarer er stort i byer som New York, London og Paris - men det har ikke tatt av i Norge helt ennå. Hvem vet, kanskje er Jessheim ett av stedene som vil lede an?

Daglig leder Michaela Bergstrøm har iallfall stor tro på trenden.

-Vi lager alle drinkene våre fra bunnen av, med ferske juicer og råvarer. Det er et konsept vi er utrolig stolte av - og som vi får mye gode tilbakemeldinger på, forteller hun.

Stemningen er jordnær og lett - her trenger du ikke å komme dollet opp med høye hæler.

- Dette skal være et sted hvor du kan poppe inn en torsdag kveld når du vil ut og bare ta et glass vin, men det skal også være et naturlig møtested å sette seg ned med avisa på dagtid, forteller markeds- og event-ansvarlig Silje Marie Fredriksen. 

KUL BAR: Michaela er stolt av cocktailbaren, og at Bowlers kan by på drinker av ypperste råvarer og kvalitet.

Hjemmelaget og ekte 

Bowlers har som visjon å være autentisk og folkelig. Der kjeder som Egon og Peppes Pizza satser på store restauranter og merkevarer, har ikke Bowlers som mål å ta over Norge. Det startet i Bowlers med Ski for 25 år siden.

- I Ski er vi helt klart en av byens mest populære “go to-steder.” Alle vi vet hvem vi er, og vi er fullboket store deler av tiden. Vi opplever at folk i Jessheim og nærområdet begynner å varme opp også - men hadde vi ligget i andre enden av gata hadde vi nok fått mer spontanbesøk. Det som er fint, er at vi ser at jungeltelegrafen går i vår favør. Mange stamgjester kommer tilbake, og de anbefaler oss til andre, forteller Fredriksen.

Hun tror det har sammenheng med slagordet “spis bra - føl deg bra.” Med det mener hun at restauranten tar matkultur på alvor.

-Vi legger store ressurser i å ta inn gode råvarer, og jeg kan love at det ikke finnes et fnugg av halvfabrikata på menyen vår. Her lager vi alt fra bunnen, forteller hun. 

Oppnåelig for folk flest

Daglig leder Michaela Bergstrøm forteller at Bowlers legger stor stolthet i å servere kvalitetsmat til rimelige priser. I motsetning til kjederestauranter ønsker hun å gi deg gode råvarer som en del av prisen. Prismessig ligger Bowlers cirka midt på treet. Hver onsdag er det burger-onsdag med knallpriser på burger. Da får du en nykværnet burger av høyeste kvalitet til en veldig snill pris. Ønsker du å spise rimelig, kan du også gå for en av de herlige pastarettene. Biffene er av ypperste kvalitet og koster selvfølgelig litt mer, men ifølge Bergstrøm er det som regel det de selger mest av. Hun tror det har sammenheng med at folk ofte er villig til å betale noen kroner ekstra for å få det lille ekstra når de spiser ute.

- Jeg opplever at folk synes de får god biff til en god pris. Det er klart at godt kjøtt koster litt - men sånn er det jo når man jobber med bra råvarer. Vi får ofte tilbakemeldinger på at biffene våre holder høy kvalitet med tanke på prisnivået. Det synes vi er veldig hyggelig, avslutter markeds- og eventansvarlig, Silje Marie Fredriksen. 

UFORMELL STEMNING: På Bowlers er det god stemning og lave skuldre. Her møter du alt fra naboen til svigermor.
 
Del artikkelen på Facebook