Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Fresh, fin og brun til bryllupet

Annonse fra Pulchér Skin

En avslappet kropp og flotte negler og vipper er noe av de fleste bruder drømmer om.

Adresse
Eivensstuen 2, 2022 Gjerdrum

Hos Pulchér Skin treffer du et solid og sammensveiset team med dyktige og engasjerte terapeuter som jobber med å gi bruden en følelse av velbehag til den store dagen.

Eier Pia har drevet salongen siden 2015 og har vært i bransjen i åtte år. Hun utfører blant annet behandlinger som 60 minutter med deilig hudpleie, hudpleie med dermaroller, dyprens, voksing, lekker negledesign og vippeextension.

Med sin lange erfaring er hun blitt veldig ettertraktet. Det er mange som er blitt avhengig av hennes tjenester så skal du ha time hos Pia må du være tidlig ute! 

Bryllupsdagen er en dag du må være forberedt på tilbringe mye tid på bena. Ikke noe slår følelsen av silkemyke føtter, og Marit utfører fotpleie som er en brud verdig. Hun eier Gjerdrum Sol & Velvære, og sørger for velpleide føtter for både brud, forlover og brudgom.

Hun tilbyr blant annet vanlig fotpleie, fotpleie med lakk/gelélakk og massasje. Marit setter også på spange og fjerner ilker. For ekstra tørre føtter kan hun tilby maske med parafinbehandling, og i tillegg så farger hun vipper og bryn og vokser ansikt.

Noen produserer mye hard hud å hælene, andre sliter med neglene. Ønsker du pene føtter hele tiden så krever det mer enn en fotpleietime i ny og ne.
Det lønner seg å ta en time jevnlig, samtidig som du gjør en liten innsats selv mellom hver behandling.

Fotpleie er også en populær gave til bruden ved et utdrikningslag.

Rita er sertifisert til å tilby behandlinger innenfor medisinsk rynkebehandlinger med toksiner, fillere, kjemiske peelinger og mesoterapi.

Disse behandlingene krever ikke forberedelser slik at du stort sett kan gjenoppta dine hverdagslige gjøremål etter endt behandling.

Hos henne får kundene en trygg behandling som er i tråd med kundens ønsker. 

Med en filler behandling kan du glatte ut rynker, fremheve ansiktskonturer, få fyldige lepper og forynge huden. Vi kan også hjelpe deg med plagsom svette og mange opplever i tillegg bedring av hodepine etter behandling.

Gjennom mesoterapi tilfører man huden vitaminer, hyalonsyre og antioksidanter gjennom mange små injeksjoner. Dette gir huden ny vitalitet og etterlater huden frisk og glødende – akkurat det en brud drømmer om!

De aller fleste bryllup avholdes om sommeren, etter en lang og kald vinter, hvor solen har glimret med sitt fravær. Det er derfor lurt å ta turen inn til Gjerdrum Sol & Velværes moderne solarium på Askheim 1D for å få påfyll med D-vitaminer.

Solstudioet har seks senger med forskjellige solopplevelser og priser. I to av sengene er det collagen- rør som er veldig populært. I tillegg til de vanlige egenskapene solrørene har, blir collagenet i huden din stimulert.

Vi har også en helt ny seng med D-vitaminrør som gir deg en ekstra dose med D-vitaminer og collagenbooster for ansiktet.

Solen skinner alltid her, og du får en frisk og fin farge til bryllupet!

Pulchér Skin

• Pulchér Skin tilbyr en rekke av behandlinger som negledesign, vippeextension, hud- og forpleie og voksing.

• Eier Pia har drevet salongen siden 2015 og har lang erfaring og har blitt veldig ettertraktet. 

• Det er veldig mange som er blitt helt avhengig av hennes tjenester, så skal du ha time hos Pia, lønner det seg å være tidlig ute.

• Gjerdrum Sol og Velvære på Askheim 1D er et moderne solstudio hvor du kan få den perfekte brunfargen til bryllupet.

• Sol er veldig viktig for alle siden den gir oss tilførsel av D-vitaminer og stryker immunforsvaret.

• Rita har jobbet som sykepleier i 12 år innenfor forskjellige områder.

• Hun har gått flere kurs innenfor kosmetisk sykepleie. Rita er sertifisert til å tilby behandlinger innenfor medisinsk rynkebehandlinger med toksiner, fillere, kjemiske peelinger og mesoterapi.

• Ønsker du å freshe og stramme opp trøtt hud, jevne ut linjer eller fylle i lepper før den store dagen er det bare å ta kontakt før bryllupsdagen. 

Redaksjonen i Romerikes Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet