Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Perfekte negler til bryllupet

Annonse fra Neglemagi

Negler er noe av det en brud tenker mest på. Det er tross alt på fingeren din gifteringen skal settes, og valg av negler og neglelakk utgjør den siste prikken over i’en for bryllups- looken.

Adresse
Furuveien 1, 2020 Skedsmokorset

Åpningstider
Mandag – fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 15:00

Neglemagi tilbyr manikyr, gelelakk, støp av negler og parafinvoksbehandling. Vi har mer enn 300 farger å velge mellom, så hos oss finner alle kunder en farge de blir fornøyd med.

De dyktige ansatte har lang erfaring med brudenegler. Den klassiske varianten med fransk manikyr eller fransk fading er alltid en favoritt. Mange bruder legger gjerne på en diamant, perle eller litt glitter som matcher smykker eller brudeslør.

De aller fleste har allerede en idé om hvilke type negler de ønsker. Ta gjerne med et bilde slik at vi kan bli enige om hva som passer best for deg og hvilket resultat som blir best.

Vi tilbyr 30% til brud og 15% til forlover på behandlinger før bryllupet. 

Neglemagi lever opp til sitt navn, og de ansatte trives veldig godt med å finne rett design og fargenyanser slik at de passer hver enkel kundes personlighet og anledning.

Salongen åpnet i 2014 og ligger på Skedsmo Senter. Her venter en lun og hyggelig opplevelse på kommende bruder og kunder som ønsker å fiffe opp negler.

For alle våre negleteknikere står hver enkelt kunde i fokus og det viktigste er at du som kunde er fornøyd.

Perfekte negler – hver gang. Ikke minst på bryllupsdagen! 

Neglemagi

• Neglemagi er din lokale neglesalong som tilbyr deg en rekke behandlinger til din velvære.

• Vi tilbyr manikyr, gelelakk, støp av negler og parafinvoksbehandling.

• Vi har mer enn 300 farger å velge mellom så vi finner alltid en farge våre kunder blir fornøyd med.

• Vi har lang erfaring med negler til brud.

• Den klassiske varianten med fransk manikyr eller fransk fading er alltid en favoritt, gjerne med en diamant, perle eller litt glitter for å matche smykker eller brudeslør.

• Vi tilbyr 30% til brud og 15% til forlover på behandlinger før bryllupet.

• Vi tilbyr det beste innen produkter og resultat – alt etter som du ønsker det.

• Salongen ligger sentralt på Skedsmokorset. 

Redaksjonen i Romerikes Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet