Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Noen boliger krever all din tid - andre boliger kan nytes

Annonse fra Strandveien 1 AS

Nå starter salget!

Strandvegen 1 vil bli et unikt boligmiljø i Rælingen. Her ved bredden av otte Nitelva, bare noen sten- kast fra Lillestrøm sentrum, skal vi bygge en grønn, miljøvennlig oase med 75 moderne og velutstyrte leiligheter – alle med ne balkonger eller terrasser og storslagen utsikt mot elven. I tillegg blir det store, felles takhager der du kan nyte solen fra morgen til kveld.

Leilighetene ligger flott til nede ved vannet.

Strandvegen 1 får også tilbud du ikke nner maken til andre steder, som elsykler og felles brygge med egne båter.

Eiendommen ligger innerst i en blindvei, og det blir anlagt helt ny vei frem til inngangsporten. Innenfor blir det nærmest et eget, lite samfunn. Med utsøkt arkitektur, gode fellesområder og enestående fasiliteter vil Strandvegen 1 bli et godt bomiljø. Planlagt innflytting i 2. halvår 2018.

Lyse flotte leiligheter med fantastisk utsikt.

Velkommen til informasjonsmøte!

Lillestrøm Kultursenter, mandag 10. okt. kl. 18-20.

Det vil også arrangeres tomtevisning 11. og 12. okt. kl 17-18.

SALGET STARTER NÅ!

Frist for kjøpstilbud er torsdag 13.okt. kl. 15:00.

Meld din interesse på strandvegen1.no. Nettsiden blir oppdatert med priser, boligvelger og prospekt i løpet av uke 39.

Kontakt megler

Eirik W. Frøytlog Telefon: 913 17 155 eller Mads A. Bodding Telefon: 971 13 633
Redaksjonen i Romerikes Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet