BYGGMAGASINET

Ansatte med eierskap til utleie

Eie eller leie? I Ramirent er svaret enkelt, men den erfarne staben legger æren i å hjelpe kundene med å ta gode valg når det kommer til utstyret som trengs.

Rectangle, Yellow, Font

ANNONSØRINNHOLD FRA

Når handlelista inneholder lift, stillas, byggvarmer, gravemaskin, sikringsutstyr, hjullaster, slagdrill og blandemaskin blir det fort dyrt å gå i butikken. Særlig om det er et korttidsbehov det er snakk om.

Løsningen blir selvfølgelig å leie det man trenger.

Men både proffer og private har behov for veiledning når det kommer til valg av utstyr, og opplæring i å bruke det.

Det er her Ramirent har sin styrke.

Det er menneskene i Ramirent som gjør oss unike. De har et enormt eierskap til jobben, og det gjør Ramirent til et godt sted å være kunde.

Frode Mathiassen, salgssjef Ramirent
region øst

"

Enormt eierskap til jobben

Ikke bare kan Ramirent skaffe omtrent alt du måtte ha behov for på en byggeplass eller i et praktisk prosjekt. De har også lang erfaring i å gi råd og skolering slik at kunden får riktig utstyr til rett tid.

– Det er menneskene i Ramirent som gjør oss unike. Folkene våre har et enormt eierskap til jobben de gjør, og det gjør Ramirent til et godt sted å være kunde. I tillegg er vi et stort konsern med sterke krefter i ryggen, sier Frode Mathiassen stolt.

Han er salgssjef i Ramirent region øst, og viser frem en imponerende maskinpark med moderne utstyr av beste kvalitet.

– Kompetansen til medarbeidere er gull verdt, og det betyr mye for kundene våre. Folkene våre har lang erfaring fra byggebransjen. Spesielt når kunden er usikker på behovet sitt er det viktig at vi som leverandør kan løse utfordringen. Kundene får da de riktige produktene til jobben som skal gjøres, understreker Mathiassen.

Hvem er Ramirent?

 • Norges største og ledende aktør innen utleie av maskiner og utstyr.

 • Totalleverandør som samarbeider med aktører i næringer som landbruk, bygg og anlegg, industri, offentlig sektor, verft og det private markedet.

 • Selskapet ble etablert i 1955 og har nærmere 300 utleiesentere i 10 land – Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Tsjekkia, Slovakia og Polen.

 • I Norge er Ramirent representert med 42 kundesentere og har 420 ansatte.

 • Ingen oppdrag er for store – ingen er for små.

  Les mer

30 års erfaring

Ramirent har spesialister innen de ulike fagområdene sine, og dermed får kunden snakke med skolerte og erfarne folk.

– Flere har vært her i 30 år. Det er ikke mye de ikke kan om fagfeltet og utstyret de har ansvaret for, sier Mathiassen og humrer litt.

Ramirent er landets ledende utleier av maskiner, verktøy og utstyr. Hver dag bistår de huseiere, bedrifter og entreprenører med alt fra mindre hageprosjekter til større infrastrukturprosjekter.

Det landsdekkende selskapet har i dag mer enn 40 avdelinger i Norge. En av de største ligger på Skjetten. Kundesenteret i Hvam-krysset, ved E6 mellom Oslo og Gardermoen, opplever en voldsom strøm av kunder fra Romerike.

Sports equipment, Sky

EIERSKAP TIL UTLEIE: Hos Ramirent Hvam møter du engasjerte kundeveiledere med solid kompetanse og eierskap til jobben. Julie Moseidejord-Holen (f.v.), Knut Arne Engelstad, Morten Olav Kristoffersen og Alexander Randin hjelper deg med å velge akkurat det utstyret du trenger til prosjektet.

Autopåfyll av små byggmaskiner

– Vi er fleksible, og vi er i stand til å snu oss rundt raskt ved behov. Vi gjør store innkjøp som kundene drar nytte av. Vi kan også tilby Ramirent-skolen som gir opplæring i trygg bruk av utleieutstyret, sier Mathiassen.

Mange tror Ramirent i all hovedsak har store entreprenører som kunder.

Sannheten er at det er minst like mange små bedrifter og privatpersoner som leier hos dem.

– Vi er Norges største utleieselskap innen maskiner og utstyr, og vi er en totalleverandør. Vi leverer til alle type bransjer, men har mest fokus på bygg og anlegg selvfølgelig. På små byggmaskiner har vi også autopåfyll så det går aldri tomt, sier Mathiassen.

Hva kan du leie?

 • Anleggsmaskiner

 • Byggmaskiner

 • Elektro

 • Heiser og klatrestillaser

 • Lifter

 • Byggvarme og uttørking

 • Stillas og tak-over-tak

 • Modulløsninger og containere

 • SAFE

  Les mer

Motor vehicle, Automotive tire, Road surface, High-visibility clothing, Wheel, Asphalt, Tree, Tread
Automotive tire, Motor vehicle, Road surface, Wheel, Sky, Window, Asphalt, Rolling
Motor vehicle, Automotive tire, Wheel, Asphalt, Crane
High-visibility clothing, Motor vehicle, Sky, Wheel, Tire, Workwear, Infrastructure, Asphalt

Grønnere og tryggere

Når man ser for seg anleggsmaskiner og byggeplasser er lukten av diesel og olje noe mange raskt kan kjenne eimen av, men her er det rask endring på gang. Det grønne skiftet er på full fart inn i anleggsbransjen.

– Vi har også fokus på grønne maskiner. Det er i vinden. Elektriske maskiner og fossilfrie alternativer er noe vi tilbyr i takt med endrede krav, sier Mathiassen.

Ramirent har også fokus på HMS. Målet er å holde alle ansatte trygge på jobb, og Ramirent har lavt sykefravær grunnet skader og ulykker.

– Vi har en lav H-verdi. Det vil i praksis bety få skader som har ført til sykemelding. HMS har også ansvaret for miljøsatsingen vår med tanke på utslipp, og en grønnere fremtid. Det er et stort fokus i byggenæringen nå, sier Mathiassen.

Du kan leie akkurat det utstyret du trenger, og vi er raske til å snu oss rundt når det trengs.

Knut Arne Engelstad, avdelingsleder
Ramirent Hvam

"

Tilgjengelige døgnet rundt

Salgssjefen i Ramirent region øst forteller om en organisasjon med høy grad av tilgjengelighet.

Også utenom ordinære åpningstider har de gode webløsninger, og en egen app der du kan bestille utstyr.

– Vi har containere hvor man kan hente og levere varer hele døgnet. Vi har også nattutlevering og nattleveranser om behovet skulle melde seg privat eller på byggeplassen, sier Mathiassen.

Kontakt

Adresse
Hvamsvingen 20, 2013 Skjetten

Åpningstider
Mandag - fredag 07:00 - 16:00

Telefon
40 10 82 00

E-post
hvam@ramirent.no

comfort råholt

Når drømmebadet blir til virkelighet

Automotive design

betonmast romerike

Fremdrift og smittevern går hånd i hånd

Land vehicle, High-visibility clothing, Wheel, Tire, Workwear, Window, Helmet, Asphalt