Bil og motormagasinet 2021

Trenger du lader til elbil?

Snakk med elektriker’n Kjell!

Kjell Jacob Sæterøy er daglig leder og installatør i elektrofirmaet som bærer hans navn. De utfører de fleste typer elektrotjenester, men har særlig merket at "alle" kjøper elbil for tiden.

ANNONSØRINNHOLD FRA

Elektriker'n Kjell Sæterøy AS har god erfaring med å hjelpe kundene med elbil-ladere. Til forskjell fra mange andre installatører tilbyr Kjells firma ladeløsninger fra flere leverandører.

Dette gir kundene flere valgmuligheter, og det er lettere å tilpasse til ulike kundebehov. Noen ønsker bare helt enkle løsninger, mens andre krever mer spesialtilpassing. Det kan Kjell bekrefte.

- Vi lever ladebokser fra flere forskjellige leverandører, og satser på å anbefale den leverandøren som totalt sett passer kunden best. Den rimeligste modellen vi tilbyr dekker grunnbehovet for trygg og sikker lading.

Kjell forteller at de mer avanserte modellene har mulighet for større ladeeffekt og en rekke tilleggsfunksjoner. Dette kan være app på telefon, samkjøring og effektdeling med andre ladere, mulighet for avlesing av forbruk med mer.

- Vi tar alltid en grundig vurdering og forsøker å finne den rette laderen til kundens behov, ønsker og økonomi, understreker han.

Elektriker’n Kjell Sæterøy AS har også avtaler med flere leverandører, hvor de legger opp elanlegg for ladebokser som leveres til kunder av bilfirmaer.

Det kan også nevnes at de leverer og monterer ladeanlegg for større kunder som for eksempel borettslag, sameier med mer.

Computer keyboard, Smile, Glasses, Furniture, Table, Desk, Peripheral

Elektriker'n Kjell Sæterøy AS vet det som er verdt å vite om lading av elbil, og kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for ditt behov.

Rask og sikker hjemmelading

De fleste tror at det er som å montere en stikkontakt og legge frem strøm til denne, men for å velge riktig lader er det er viktig å avdekke kundenes behov:


  • Hvilken type bolig og anlegg har kunden?
  • Hvor mye strøm har kunden til disposisjon?
  • Hvor gammelt er anlegget?
  • Hvilke vern og sikringer kreves?
  • Skal laderleveransen være rustet for en fremtidig oppgradering?


Det er som regel greit å beregne en pris på grunnopplegg av ny kurs, tilførsel og leveranse av ladeboks. Imidlertid kan det ofte være utfordrende å avgjøre om det eksisterende anlegget må oppgraderes eller ikke. Det er i forbindelse med dette siste punktet at det er en fordel å ha lang erfaring med elbilladeranlegg.

Kjell passer på å minne om at lading av bil er noe man IKKE slurver med:

- Jeg fraråder sterkt å lade bilen i vanlig stikkontakt. Det er direkte brannfarlig. Brann i elbil som lader, er ikke noe å tulle med – da er det stor spredningsfare som potensielt kan gi store og farlige branner. Selve boligen kan antennes og brenne ned.

Vi har gående en kampanje med forskjellige ladeløsninger på Facebook nå. Sjekk den. Det lønner seg, understreker han.

Plant, Sky, Grass
Baseball cap, Glasses, Plant, Tree, Jacket, Sky, Community, Grass

Jostein Klevan f.v) og Herman Nordal sørger for sikker og effektiv montering av laderen der du vil ha den.

Høy kompetanse og lang erfaring

Kjell understreker at de ansatte i firmaet har høy kompetanse og lang erfaring i faget. En stor del av jobben deres er rådgivning, slik at sluttresultatet blir bra og kunden fornøyd. Heldigvis får de gode tilbakemeldinger:

- Kundene er fornøyd med servicen vi gir. Vi har inngått flere faste avtaler. Det betyr mye at vi holder avtaler og møter til avtalt tid. At vi er en seriøs og stabil aktør, sier Kjell.

De jobber opp mot private og bedrifter og tilbyr et stort utvalg av tjenester innen "vanlig" elektroinstallasjon også. Dette inkluderer installasjoner til næring og offentlige bygg, boliger og leiligheter.

For private er typiske oppdrag sikringsskap, elsjekk, installasjoner på kjøkken/bad og tilbygg, men de jobber også med smarthus, belysning, varmekabler, varmepumper og ellers generell service og rehabilitering.

Elektriker'n Kjell Sæterøy AS

  • Selskapet ble etablert i 2002 og omorganisert til aksjeselskap i 2004. Tilsammen er vi i dag 16 ansatte.
  • Med en god miks av erfaring, rutine og ungdommelig kreativitet er arbeidsstokken i vårt firma godt tilpasset de arbeidsoppgaver og utfordringer våre kunder gir oss.
  • Gjennom systematisk og målrettet kompetanseoppbygging skal vi til enhver tid ha den nødvendige kompetanse til å løse de arbeidsoppgaver vi påtar oss.
  • Vi er aktiv medlem i Elkonor, en landsdekkende, medlemseid og medlemsstyrt elektrikerkjede med over 200 uavhengige elektrikerbedrifter.
Dress shirt, Street fashion, Vision care, Tartan, Eyewear, Sleeve, Beard, Collar, Plaid

Kontakt oss

Adresse
Nordsnoveien 13, 2007 Kjeller

Telefon: 63 87 42 32
E-post: epost@elks.no

Alle foto: Linn Stangstuen