BYGGMAGASINET

Tverrfaglig løft på Romerike

Bravida øker tilstedeværelsen på Romerike med egen røravdeling. Den samlokaliseres attpåtil med elektroavdelingen på Gardermoen – noe som gjør det enda enklere for kundene.

ANNONSØRINNHOLD FRA

Bravida er et merkenavn de fleste kjenner til over hele landet, og mange vet nok at de sørger for at ting som må fungere faktisk fungerer. Det handler i stor grad om energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet.

Både installasjon og vedlikehold gjør at bygninger i både privat- og offentlig sektor virker som de skal – hele tiden.

På Romerike har man nylig opprettet en serviceavdeling for rør. 25 ansatte har fått nytt tilholdssted på Gardermoen, og målet er å serve hele Romerike herfra.

– Vi satser nå mer lokalt for å passe skikkelig på Romerike. De som jobber lokalt bor også her, og har tilhørighet til området. Det synes vi er litt artig, sier avdelingsleder Ulf Ørjan Monsen.

For kunden er det en stor fordel med én kontaktperson og to tjenester. Da kan man få tverrfaglige serviceavtaler også.

Ulf Ørjan Monsen, avdelingsleder rør Bravida Romerike

"

Fordelaktig for kunden

De tilbyr rørleggertjenester til privatpersoner, andre bedrifter og det offentlige. De har mang en serviceavtale for større og mindre bygg. De har også rammeavtaler med offentlige og private aktører.

– Det unike i vår verden er at vi drifter byggene gjennom hele deres levetid. Bravida er en ledende aktør i Norge og i Norden, men lokal tilstedeværelse og drift er svært viktig, sier Monsen.

Det er et godt tverrfaglig samarbeid innad i det store konsernet, og på Romerike har man nå samlokalisert rør og elektro med en forventning om synergieffekt.

– Vi samarbeider med elektro så ofte vi kan, og vi deler lokaler. Det gjør oss mer rustet for andre typer prosjekter. For kunden er det en stor fordel med én kontaktperson og to tjenester. Da kan man få tverrfaglige serviceavtaler også, forklarer Monsen.

Vi gir bygninger liv

Bravida gir bygninger liv – døgnet rundt, hele året.

Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet.

Ting som bare skal fungere.

Les mer om våre tjenester

High-visibility clothing, Electrical wiring, Workwear, Helmet, Sleeve, Gesture
Workwear, Engineering
Joint, Light, Elbow
Bicycle fork, Automotive tire
Automotive design, Flooring

De ansatte setter standarden

De kan i tillegg til rør og elektro tilby tjenester innenfor ventilasjon og kompetanse på brann og sikkerhet. Det er et tøft og stort marked, og det har skjedd mye på Romerike.

Bravida opplever økt konkurranse i hverdagen, men de tar utfordringen på strak arm.

– Vår fordel er at vi er en solid aktør som er godt kjent allerede, og vi har gode referanser, sier Monsen.

Han påpeker at det er de ansatte som er ute blant kundene som er de viktigste ambassadørene deres.

– Det er flinke fagfolk som yter god service, sier Monsen.

Bravida Romerike

Et av Bravida-konsernets 35 avdelingskontorer i Norge, lokalisert på Lillestrøm.

85 medarbeidere fordelt på avdelinger for elektro, rør og ventilasjon.

Høyt kvalifiserte rørleggere, ventilasjonsmontører og elektromontører.

Kundene er både i næringslivet, offentlig sektor og privatmarkedet.

Utfører alt fra mindre serviceoppdrag til større utbyggingsprosjekter.

Les mer om Bravida

Shoulder, Elbow

AMBASSADØR I GODT HUMØR: Bravida Romerike er en velrenommert aktør i markedet, kjent for høy kompetanse og god service. Rørlegger Runar Mortensen er en av mange dyktige medarbeidere, som tar små og store utfordringer med godt humør.

Tverrfaglig sterke

Lederkollega i Bravida, Håkon Breen Vinge, har ansvaret for de 60 ansatte som utgjør elektroavdelingen på Bravida Romerike. De sitter bare noen få meter unna Monsen og kompani, og å ha tverrfaglig kompetanse like borti gangen er en klar styrke.

– Vi har et godt samarbeid med rør. Dette gir større fleksibilitet til felles oppdrag og prosjekter, sier Breen Vinge.

På ventilasjon har de egne folk som eksempelvis kan sjekke om bygget til en kunde er energieffektivt. De kan da også tilby fast serviceavtale, og da får man en rapport på alt som er sjekket og testet, og eventuelle feil og mangler.

Elektroavdelingen er organisert i en firedelt løsning delt mellom store prosjekter, boliginstallasjon, rammeavtale med Avinor Oslo Lufthavn og småservice innen privatmarkedet og næring.

– Rammeavtalen med Avinor har vi hatt i 10 år, og den er nylig fornyet. Vi setter pris på tilliten. Det gir oss masse erfaring vi kan bruke andre steder også, sier Breen Vinge.

Vi har et tett samarbeid med røravdelingen. Det gir større fleksibilitet til felles oppdrag og prosjekter.

Håkon Breen Vinge, avdelingsleder elektro Bravida Romerike

"

Lokal tilhørighet

De har også fått prosjektet Råholt barneskole av lokalentreprenør Ø.M Fjeld. Her skal de gjøre alt av elektro. De er stolte av å ha et slikt prosjekt med stor, lokal betydning.

– Jeg har selv barn på denne skolen, og de har ventet lenge på et nybygg. Det er veldig gøy å få være med å bidra til slike viktige ting, sier Breen Vinge.

Han forteller at Bravida ønsker å være den foretrukne leverandøren, som det heter så fint. Alle gutta som jobber her bor i området, lokalt på Romerike.

– Det er en stor fordel. De gjør et ordentlig arbeid. Brått møter du elektrikeren din på butikken. Da kan han gå med hodet hevet fordi både han og kunden fremdeles er fornøyd med jobben som er gjort, illustrerer Breen Vinge.

Kontakt

Adresse
Balder Allé 2
2060 Gardermoen

Telefon
63 92 87 90

E-post
[email protected]

Betonmast Romerike

Fremdrift og smittevern går hånd i hånd

Gjør beregninger
av bakken

Land vehicle, High-visibility clothing, Wheel, Tire, Workwear, Window, Helmet, Asphalt

vso consulting

Road surface, Sky, Property, Cloud, Building, Bedrock, Asphalt, Landscape