TILBYR Alt innen asfaltering:

– Kall oss gjerne "asfaltnerder"!

Arctic Asfalt kan asfaltering, det er det ingen tvil om. De er spesialister i sitt fag og de ansatte har en årrekke erfaring. Selskapet har fokus på nøyaktighet, og løser enhver utfordringer med et flott sluttresultat.

ANNONSØRINNHOLD FRA

Arctic Asfalt ble etablert i 2013 og har sitt utspring fra tidligere Terje Hansen AS. Selskapet er spesialister innen asfalteringsarbeid i alle størrelser. I dag eies og drives selskapet av Bjørn R. Pedersen, og brødrene Sjur Hansen og Cato Rude Hansen.

Med et mangfold av maskinlag og spesialutstyr kan selskapet utføre asfaltering av plasser, veier, gangveier, fortau, parkeringshus og trikkeskinner. Selskapet retter seg hovedsakelig mot entreprenørmarkedet i og rundt Oslo.

Daglig leder Sjur Hansen forteller at asfaltering i Oslo ofte er litt mer krevende enn ute i distriktet.

– Mange tenker at asfalt kun er på veiene man kjører på, men bruksområdene er mange. Vi har lang erfaring og kan utføre stort sett alt av asfaltering, sier Hansen.

ALT INNEN ASFALTERING: Arctic Asfalt er en trygg samarbeidspartner til veientreprenører og andre kunder, enten prosjektet er stort eller lite.

Stiller opp på kort varsel

Arctic Asfalt består av totalt 41 ansatte. Selskapet er liten aktør som utfører effektiv, nøyaktig og solid finish på asfaltering. Det som kjennetegner selskapet er at de snur seg raskt og gir en personlig service. Samtidig har de faglig kunnskap på linje med de store selskapene.

– Noen ganger dukker det opp jobber som må gjøres på kort varsel, eller at kunden er i tidspress. Da setter vi inn nok ressurser for å alltid komme i mål, sier Hansen.

Arctic Asfalt er tilpasset for å kunne jobbe med flere oppdrag på samme dag. Totalt har selskapet seks asfaltlag og tolv egne og innleide asfaltbiler.

– Vi har fordelt oss ut til en bred kundebase. Den største kunden vår kjøper for rundt 6-7 millioner, noe som ikke utgjør mer enn 28 prosent av omsetningen. Dette er en styrke vi har som firma, og derfor gjør det oss mindre sårbar, sier han.

HELT STRØKENT: Det er ikke noe slinger i valsen når den siste finishen skal tas.

"ASFALTNERDER": Arctic Asfalt kan alt om asfalt, og setter sin ære i å levere solid kvalitet.

Gode forberedelser gir best resultat

Asfalt er det man kaller en ferskvare, i form av at den må produseres og legges ut innenfor en kort tidsperiode, helst samme dag. Først skal asfalten produseres på en asfaltfabrikk, deretter transporteres den og legges så enten for hånd eller med maskinelt utstyr.

– Det er helt vanlig at vi utfører 15-20 forskjellige jobber per dag. Det er mye logistikk og planlegging som vi behersker svært godt, sier Hansen.

Det finnes også flere ulike typer asfalt. Fra man planlegger en jobb, må man først bestille riktig asfalttyper fra fabrikken. Før asfalteringen skal gjennomføres stilles det høye krav til nøyaktig avretting og at underlaget kan bære maskinene som komprimere asfalten.

– Asfalt er ganske kostbart produkt, og det legges i tynne lag. Derfor er det viktig at avrettingen er nøyaktig i forhold til kostnaden på asfalteringen, sier han og forklarer:

– Hvis man legger asfalten fra 3-7 cm, og avrettingen har avvik på flere centimeter, gjør det store utslag på forbruk av asfalt.

Arctic Asfalt AS

  • Selskapet ble etablert i 2013.
  • Eies og drives av Bjørn R. Pedersen, Sjur Hansen og Cato Rude Hansen.
  • Vi utfører det meste innen asfaltering av plasser, veier, gangveier, fortau, parkeringshus og trikkeskinner.
  • Firmaet har 41 medarbeidere og utfører hovedsakelig asfaltering for bedrifter, borettslag og entreprenører i Oslo og Viken.
  • Vi snur oss raskt, og du vil oppleve en mer personlig service.
  • Godkjent lærebedrift

VISSTE DU AT...? Asfalt kan også fås i andre farger. Alt trenger ikke se svart ut!

STOR PRESISJON: Med en skreddersydd maskinpark utfører Arctic Asfalt alle typer jobber med største presisjon.

Stor yrkesstolthet

Det er begrenset hvilke asfalteringsprosjekter som er forsvarlig å gjennomføre vinterstid. Hvis gradestokken bikker under 10 minusgrader, betyr det at asfaltering ikke burde utføres. Hansen forteller at man stort sett er avhengig av at det er snøfritt der man asfalterer.

– Snø og slaps fører ofte til et dårlig resultat, men så lenge temperaturen holder seg over 5 minus og underlaget er bart, går det stort sett bra. Man må alltid vurdere hver enkelt jobb, påpeker Hansen.

Arctic Asfalt har store ressurser lokalt. Mange av de ansatte har jobbet sammen i mange år, og bærer med seg solid kunnskap og har stor interesse for faget. Hansen beskriver både seg selv og medarbeiderne for "asfaltnerder".

Firmaet er også godkjent lærerbedrift og første lærling bestod fagbrevet i sommer.

– Vi er en pålitelig og kompetent gjeng, som sammen sørger for et pent og slitesterkt sluttresultat med lang forventet levetid, avslutter Hansen.

Er du en bedrift, et borettslag eller befinner deg i proffmarkedet og trenger en asfaltør, er det ingen tvil om at Arctic Asfalt stiller mannsterke og gir deg den flotteste utførelsen.

Kontakt

Adresse:
Arteidveien 208, 2040 Kløfta

Åpningstider
Mandag - fredag: 07:00 - 18:00

Bjørn:
Telefon: 97 14 66 85
E-post:  [email protected]

Cato:
Telefon: 91 12 54 03
E-post:  [email protected]

Sjur:
Telefon: 94 88 35 13
E-post:  [email protected]