Logo, Product, Font, Text
Motor vehicle, Car
Previous.png
Next.png

Renhold er viktigere enn noen gang

I over 30 år har Akershus Renhold levert skreddersydde løsninger tilpasset kundens behov. Med moderne renholdsmetoder og ren arbeidsglede, sørger de for at du kan speile deg i resultatet.

Electric blue, Font, Text

ANNONSØRINNHOLD FRA

– Våre renholdere gjør en fantastisk jobb. De går i bresjen og utsetter seg for smitterisiko hver dag. De må rett og slett opp og fram, vi setter så stor pris på alle våre medarbeidere, sier daglig leder, Ranveig Johansen Jongers.

Ranveig overtok som daglig leder i firmaet 1.mai i år, og har selv jobbet som renholder tidligere. I dag eies Akershus Renhold AS av Rune Olsen og Steinar Svendsen. Begge har vært med siden etableringen i 1986. Firmaets ledelse har til sammen over 100 års erfaring i bransjen, og er oppdatert på moderne renholdsmetoder.

– Vi er en solid, mellomstor bedrift som har fokus på et godt samhold internt. Slik har det vært siden starten. De fine verdiene bedriften har er en av årsakene til at jeg takket ja til stillingen som daglig leder, sider Ranveig.

Mode of transport, Motor vehicle, Car

PROFESJONELLE RENHOLDERE: Daglig leder Ranveig Johansen Jongers i Akershus Renhold understreker at god hygiene og profesjonelt utført renhold er viktigere enn noensinne.

Føyer seg etter dine behov

I dag består Akershus Renhold av 85 ansatte. Bedriften holder til på Fjellhamar og tilbyr alt av daglig renhold, spesialrengjøring og temporære tjenester som behandler, vedlikeholder og ivaretar objekter og områder som ikke dekkes av den ordinære renholdavtalen.

Bedriften skreddersyr løsninger på renhold som er tilpasset hver enkelt kundes behov og lokalitetene. Dette er spesielt viktig med tanke på tiden vi nå er inne i. Å få en profesjonell til å utføre grundig renhold er en mer fornuftig investering enn noensinne.

– I det siste har vi jobbet litt annerledes enn tidligere. Fokuset vårt har alltid vært rettet mot god hygiene, men det er ekstra viktig nå. Vi tar smittevern på største alvor og har et bredt spekter av tjenester innen desinfisering og smittebegrensning, understreker hun.

Våre tjenester

 • Daglig renhold
 • Byggrenhold
 • Temporære tjenester
 • Spesialrengjøring
 • Matteutleie
Mode of transport, Motor vehicle, Winter, Lane, Cycling, Bicycle
Room, Shoulder, Hair

Har kvaliteten på det rene

Akershus Renhold er offentlig godkjent, medlem av Virke og Grønt Punkt, samt Svanemerket. For å sikre kvaliteten på renholdet legges det stor vekt på grundig opplæring og grunnkurs for alle ansatte. I tillegg har bedriftens spesialrenholdere hatt målrettet kurs for temporære oppdrag.

Med sin spesialavdeling leverer bedriften tjenester som blant annet, fasadevask, vinduspuss, grafittifjerning, garasjerenhold, flyttevask, vaktmestertjenester og gulvbehandling. Spekteret er bredt.

– Vi er kanskje ikke den rimeligste i bransjen, men det veies opp med kvaliteten som utføres. Samtidig er vi veldig opptatt av våre ansatte. De må få tid til å gjøre den kvalitetsjobben vi lover kunden, påpeker Ranveig.

Med rett metode og behandling av overflater sørger renholderne for å sikre lengre levetid på materialer og gir en bedre presentasjon av din bedrift, samt et hyggeligere arbeidsmiljø.

– Flere av oss er sertifisert NS-INSTA800, nivå 3 og 4. Dette er et system for å fastsette og bedømme renholdskvalitet. Flere og flere oppdragsgivere ønsker dette. Det er derfor viktig at vi og våre ansatte har kompetanse til å vite hva som skal utføres for å oppnå avtalt kvalitet, sier Ranveig.

Vi legger stor vekt på

 • Oppfølgingskurs ved nye metoder og maskiner
 • Oversiktlige renholdsplaner
 • Klare arbeidsinstrukser
 • Egenkontroll
 • Hyppig oppfølging og kontroll av renholdet
 • Tilbakerapportering til kunden
 • Internkontroll

REN KVALITET I ALLE LEDD: Akershus Renhold legger stor vekt på god planlegging, kvalitetssikring av utførte tjenester og oppfølging av sine medarbeidere. Ranveig Jongers (f.v.), teamleder Rita Sdobnikova og personalkonsulent Marit Hiller.

Vær bevisst på valg av renholder!

– Når du velger renholdsleverandør, bør du være litt skeptisk om det er veldig stor forskjell i pris. Vi er nok ikke blant de rimeligste, men våre renholdere har tarifflønn og bedriften skal ha råd til å betale sosiale kostnader, moms og forsikringer, understreker Ranveig.

I tillegg hun opptatt av at bedriften skal ha sunn og god økonomi.

– Dette gir våre medarbeidere og kunder en garanti for at vi også er der i morgen, og at vi leverer de avtaler vi inngår, sier hun.

Det siste året har bedriften hatt en bratt læringskurve. Ranveig forteller at de dessverre måtte permittere noen ansatte, da en rekke virksomheter stengte ned i en periode som følge av pålegg fra myndighetene. Nå som flere bedrifter har åpnet opp igjen, har Akershus Renhold tatt lærdom fra første runde, og stiller godt forberedt i tiden fremover.

– De ansatte har virkelig stått på. Jeg har jobbet som renholder selv, og vet at den jobben som utføres er helt uunnværlig, sier hun.

Ranveig forteller at de har flere renholdere med over 20 års ansiennitet. Noen har vært med siden firmaets oppstart, så de begynner å bli godt voksne. Bedriften har lav turnover og lite sykefravær blant de ansatte.

– Det er ingen tvil om at arbeidsvilkårene er lagt til rette. Ledelsen er svært opptatt av at absolutt alle skal bli sett og hørt, understreker hun.

Akershus Renhold AS

 • Akershus Renhold AS, tidligere Akershus Renholdsservice AS, ble etablert i 1986.
 • Firmaet eies av Rune Olsen og Steinar Svendsen, og teller i dag 85 ansatte.
 • Oppdragene våre er hovedsakelig i Oslo og Akershus.
 • Vi tilbyr grundig opplæring i form av grunnkurs for alle ansatte på daglig renhold.
 • Våre spesialrenholdere har i tillegg gjennomgått målrettede kurs for temporære oppdrag.
 • Bedriften er offentlig godkjent, Svanemerket og medlem Virke og i Grønt Punkt.
Shoulder

GODT ARBEIDSMILJØ: Teamleder og renholder Rita Sdobnikova er opptatt av å skape et arbeidsmiljø der alle trives, støtter hverandre og drar nytte av hverandres erfaringer.

Trygt og godt arbeidsmiljø

Ranveig trekker frem en av de ansatte som gjør en fantastisk jobb, nemlig teamleder og renholder, Rita Sdobnikova. Hun har jobbet i bedriften siden 2013. I tillegg til å være renholder jobber hun mye med administrative oppgaver som fakturering, opplæring, veiledning, og som støttespiller til sine kolleger.

– Jeg trives veldig med kombinasjonen av oppgavene. Det å kunne veilede og støtte de andre renholderne er viktig for meg. Erfaringen jeg har som renholder drar jeg god nytte av som teamleder, sier hun.

Rita forteller også at ledelsen tilrettelegger og hjelper til hvis det er behov for det. Sammen utfyller de hverandre godt.

– Vi bruker hverandres erfaring og rådfører oss med andre når det gjelder nye ting. Vi tar enhver utfordring på strak arm og sørger for at kunden blir fornøyd. Jeg er også veldig glad for tilliten ledelsen viser meg og de andre renholderne, sier Rita.

Akershus Rengjøring jobber lokalt, og tenker globalt. Et godt samarbeid mellom ledelsen og renholderne mener Ranveig er helt essensielt for at alle skal trives på jobb.

– Lojaliteten er gjensidig. Jeg får ikke sagt det nok, men de ansatte gjør en viktig og flott jobb, spesielt i disse tider. Hadde det ikke vært for dem, hadde heller ikke vi eksistert. De jobber hardt med kvalitet i fokus, avslutter hun.

Kontakt

Adresse
Lørdagsrudveien 24, 1472 Fjellhamar

Åpningstider
Mandag - fredag: 07:00 - 15:00

Telefon: 67 92 11 60
E-post:  firmapost@akershus-renhold.no