Den norske duoen vant 21-18, 21-16 og står med to strake seire i puljespillet. Også Pedro Solberg og Vitor Felipe fra Brasil er ubeseirede etter 21-12, 21-16 mot Sergio Gonzalez og Luis Reyes fra Puerto Rico.

Resultatene gjør at Mol og Sørum, samt den brasilianske duoen, er klare for sluttspillet allerede før puljespillet avsluttes tirsdag. Da møtes nordmennene og brasilianerne til en ren gruppefinale.

I søndagens oppgjør mot Erdmann og Winter fulgte lagene hverandre tett i første sett, men mot slutten begynte tyskerne å slurve. Det ga Mol og Sørum et forsprang på tre poeng, noe som gjorde at duoen kunne kontrollere inn første sett med 21-18.

I andre sett viste Mol og Sørum hvorfor de er VM-favoritter og rangert som verdens beste duo. De hadde god kontroll på sine tyske motstandere og stakk av med seieren med 21-16. Triumfen kom derimot ikke uten kamp.

– De servet veldig, veldig bra i hele kampen. Vi forventet ikke et så bra press fra dem. Vi vet at tyskere er gode til å serve. Vi slet litt, men vi klarte å blokkere og forsvare oss, sa Anders Mol i seiersintervjuet.

Tyskerne er seedet som nummer 39 i mesterskapet som arrangeres i Hamburg.