Vibeke blir ny kommunikasjonsdirektør i DNB: – Få selskaper er så relevante

NY JOBB: Vibeke Hansen går fra Storebrand til DNB.

NY JOBB: Vibeke Hansen går fra Storebrand til DNB. Foto:

Vibeke Hansen fra Auli i Nes blir ny kommunikasjonsdirektør i DNB.

DEL

Hansen begynner i DNB i august og etterfølger Even Westerveld, som startet i Vipps i mai.

Vibeke Hansen har bred kommunikasjonsbakgrunn og kommer nå fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Storebrand. Tidligere har hun vært kommunikasjonsdirektør Microsoft og kommunikasjonssjef i Coca-Cola, og hun har også bakgrunn fra Nordea og Burson-Marsteller.

– En helt spesiell rolle

– DNB spiller en helt spesiell rolle i det norske samfunnet, og én av fem bedrifter og nesten annenhver nordmann er kunder. Det er få selskaper som er så relevante både for bedrifter og privatpersoner og som engasjerer så mange i hverdagen, sier Vibeke Hansen i en pressemelding fra DNB.

– Vi så senest under koronapandemien hvordan DNB tok en samfunnsrolle i samarbeid med myndighetene, hvor de på imponerende kort tid bygget en digital infrastruktur fra scratch for å gi bedrifter tilgang til kontantstøtten fra myndighetene, sier Hansen.

– Et av de beste talentene

Konserndirektør Thomas Midteide er glad for å ha fått med seg Vibeke Hansen på laget.

– Finansbransjen blir mer og mer teknologidrevet. Vi er veldig glade for å få med oss Vibeke, som har høy kompetanse på finans og teknologi og er et av de beste talentene i kommunikasjonsbransjen, sier Midteide.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken