Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker har valgt Losby Gods i Lørenskog som innspillingssted til sitt neste show, "Ylvis på holmen med Calle og Magnus". Innspillingen vil foregå i september og oktober og produksjonsselskapet oppfordrer lokalbefolkningen til å melde seg som publikum.

Det er fire år siden Ylvis-gjengen lagde femte og siste runde av «I kveld med Ylvis» på TVNorge. Nå er de tilbake med mindre talk og mer show.

– Vi er kjempehappy at Ylvis vil spille inn tv-serie hos oss. Det er litt spennende å være med på det skjer og det gir oss litt krydder i hverdagen, sier Heidi Fjellheim, direktør på Losby Gods.

Det var Ylvis sitt produksjonsselskap Concorde TV som ønsket seg til Losby.

– Vi starter innspillingen 8. september og vil holde på til litt ut i oktober. Vi valgte oss Losby fordi omgivelsene og miljøet er fine rammer for programmet vi skal spille inn, sier Marianne Aambø, kommunikasjonsrådgiver i Discovery Networks Norway.

Hun påpeker at de følger myndighetens retningslinjer for smittevern under opptakene og de har dedikerte roller i produksjonen som sørger for at de blir overholdt.

Heidi Fjellheim ser på innspillingen som fin pr. for hotellet.

– Det er ikke mye å tjene på en sånn produksjon, til det er budsjettene for stramme. Det er en fin pr-mulighet til oss, og viktig å bli sett hos et større publikum. Derfor er dette god markedsføring for oss. Forhåpentligvis får vi et godt rykte i tv-miljøet, sier Fjellheim.

De ti showene som skal spilles inn beskrives som actionfylt humorshow og skal gå på TV Norge og Dplay.

– Jeg vet ikke så mye om hva som skal foregå bortsett fra at de skal bruke våre historiske lokaler fra 1850. Vi er heller ikke informert hvorfor de valgte oss, vi blir på en måte bare et vertskap, sier Fjellheim.

Det er ikke første gang Losby Gods er blitt brukt til tv-innspillinger.

– Innspillingen av Ylvis-showet føyer seg inn i rekken av mange innspillinger som har foregått her. Det har nesten blitt en tradisjon hos oss, avslutter Fjellheim.

Tidligere har disse programmene blitt spilt inn på Losby:

«Jakten på Kjærligheten» på TV 2

«Helt perfekt» med Thomas Giertsen på TV Norge

«Hele Norge baker» på TV 3

«The Bachelorette» – Ungkarskvinnen i USA. Ble sendt til 200 land. -med et crew på 100 personer. på ABC

«Hvite gutter». TV-serie på Dplay

«Det gode selskap». norsk komiserie som ble sendt på TV 2.

«Torsdagskveld fra Nydalen» En serie om Henrik Thodesen.

«Ungkarskvinnen» – den norske versjonen.

«God kveld Norge» med Dorthe Skappel.

Diverse show med Espen Eckbo.