Nettavisen oppdaterer saken!

H3 ARENA / FORNEBU (Nettavisen): Etter en intens finale med skyhøye forventninger fra dommere, publikum og TV-seere var det Cengiz Al (25) og Rikke Lund (27) som til slutt kunne smykke seg med vinner-pokalen og tittelen som vinneren av den aller første sesongen av «Skal vi danse: All stars».

– Det er veldig deilig å vinne, jeg skal ikke legge skjul på det, men jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått være i finalen med Jørgine, sa Al da han ble kåret som vinner.

Det var stående applaus fra dommerne og publikum, gledestårer og tiere representerte Skal vi danse: All stars-finalen 2022. Både dommerne, de tidligere danseparene og publikum var tydelig imponert over finalistene som ga alt på parketten i løpet av kvelden.

Kjempet etter seieren for andre gang

Både Al og Vasstrand har kjempet seg til finalen tidligere. Så det var ikke til å legge skjul på at seieren smakte ekstra godt i år for vinneren.

Det ble en svært jevn aften på parketten, og dommerne delte ut 30 poeng til finalistene gang på gang mens de kriget med hverandre etter den gjeve pokalen.

Men etter å ha gjennomført tre danser med dansepartneren sin, var det altså Cengiz Al (25) og Rikke Lund (27) som sjarmerte TV-seerne i senk, og som gjorde at de ble kåret vinner av årets «Skal vi danse: All stars».

Dermed ble det Vasstrand, som måtte se seg slått og kan smykke seg med en andreplass i årets «Skal vi danse: All stars».