Fortsetter som ordfører

Koalisjon: Morten Kongsrud (SP), Boye Bjerkholt (V), Nina Fjeldheim-Hoelseter (Ap), Ole-Jacob Flæten (AP), Bård Andersen (Krf), Kåre Meland (SV), Frode Åkenes-Johsen (SV)

Koalisjon: Morten Kongsrud (SP), Boye Bjerkholt (V), Nina Fjeldheim-Hoelseter (Ap), Ole-Jacob Flæten (AP), Bård Andersen (Krf), Kåre Meland (SV), Frode Åkenes-Johsen (SV) Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

SKEDSMO: De fem partiene Ap, V, SV Krf og Sp er enige om fortsatt samarbeid i Skedsmo kommune.

DEL

Partiene kom sent torsdag kveld fram til en avtale om fordeling av posisjoner og en politisk samarbeidsplattform for de fire neste årene i Skedsmo kommune.

Det vil blant annet si at Ole Jacob Flæten (AP) fortsetter som ordfører, mens Boye Bjerkholt (V) forsetter som varaordfører, skriver Skedsmo kommune i en pressemelding.

I den politiske plattformen for de fem partiene heter det:

«Skedsmo skal være en raus, varm, inkluderende og grønn kommune. Partiene er enige om at kommunens viktigste oppgaver er å levere gode og pålitelige tjenester til innbyggerne, legge til rette for at det skapes verdier og arbeidsplasser, føre en grønn og bærekraftig areal- og transportpolitikk, og befeste sin posisjon som et klimafyrtårn som går i front for å ta i bruk nye og smarte løsninger for det grønne skiftet. Det politiske samarbeidet skal være tuftet på likeverd, menneskets egenverdi og verdier som miljø og natur».

Artikkeltags