Byggmagasinet på Romerike - Kommersielt innhold

Boligbygger med rom for gode løsninger

Etter noen år med fokus på dører og vinduer, ønsket Bygg-Team Romerike å ta det hele til et nytt nivå. De ville fylle hele huset med gode løsninger! I 2007 ble de medlem av Mesterhus, og har siden oppfylt godt over hundre boligdrømmer på Romerike.

Adresse
Nordsnoveien 17, 2007 Kjeller


Åpningstider

Mandag – fredag: 08:00 – 16:00 


https://bygg-team.no/mesterhus/
Tlf: 400 74 040
sissel@bygg-team.no
Følg oss på Facebook!

Da Svein Høgtorp startet egen virksomhet i 1994 var det dører og vinduer det gikk i. Etter hvert ble ønsket om å levere komplette boliger stadig sterkere. I 2007 ble Bygg-Team en del av Mesterhus, og startet med å bygge hus på heltid.

Kjeden består av rundt 150 frittstående byggmesterfirma, som er representert i alle landets fylker. 

De siste tiårene har Mesterhus vært en av Norges største boligbyggere. Dette har de oppnådd ikke bare gjennom ved å tilby de rette husene, men kanskje først og fremst gjennom fornøyde kunder.

– Mesterhus er et solid merkenavn som klinger godt i markedet. I tillegg gir vi kunden trygghet ved at vi har lang fartstid i det lokale markedet. Vi har god erfaring med de fleste hustyper, og har i løpet av 12 år i markedet bygget nærmere 120 boliger på Romerike, forteller daglig leder Svein Høgtorp.

Grunntanken til Mesterhus og deres forhandlere er å bygge kvalitetshus, forankret i fagkunnskap gjennom hele prosessen. 

Målet til Bygg-Team Romerike er at alle kunder skal føle seg trygge – fra første møte til ferdig hus. Det gjør de i form av stor tillit og medarbeidere med høy kompetanse – helt opp til mesternivå.

– Vi har i dag 12 flinke medarbeidere som alle er en uvurderlig ressurs for oss. Noen har vi dem har vi også utdannet selv. Blant annet ble en av våre medarbeidere kåret til årets tømrer internt i Mesterhus-systemet i 2016. Det tar vi som et tegn på at vi tar vårt ansvar som lærebedrift seriøst, mener Høgtorp. 

Tømrer Gaute Snare i Bygg-Team Romerike setter opp reisverket for nok et vellykket prosjekt.

Veien til drømmehuset er kortere enn du tror!

Har du planer om å realisere husdrømmen, er Bygg-Team Romerike stedet å gå til. Noen har allerede vært hos arkitekt og har planen klar for hvordan de vil ha det. Andre ønsker hjelp til hvordan de best mulig kan utnytte eksisterende tomt, og trenger inspirasjon til hvordan de kan oppfylle husdrømmen.

– Det lønner seg å søke profesjonelle råd så tidlig som mulig, og ikke kaste seg inn i ting før du har sjekket alle muligheter og eventuelle begrensninger. Blant annet er det viktig å se på hvordan du får maksimalt ut av tomten med tanke på alt fra innsyn og utsikt til solforhold og lekearealer, mener Høgtorp.

Mesterhus har en omfattende idékatalog med et bredt spekter av modeller og stilarter du kan la deg inspirere av. I tillegg har Mesterhus egne arkitekter som enkelt kan tilpasse de ulike modellene etter dine ønsker. Som totalentreprenør tar Bygg-Team Romerike ansvar for hele byggeprosessen fra A til Å – med god hjelp av faste underleverandører av blant annet grunnarbeider, elektro og rør.

En kunde som har fått god hjelp fra Bygg-Team Romerike til å realisere boligdrømmen, er Anne Bente Fløtre. Svigermoren hadde en eiendom med stor tomt som hun og mannen skulle få en del av. De fikk god hjelp av Svein Høgtorp fra første møte – helt til huset stor ferdig.

– Vi hadde ikke peiling på hvor vi skulle starte, men Svein hjalp oss med alt. Han tok dialogen med kommunen om deling av tomten, sørget for befaring og samordnet alt det praktiske. Gravearbeidene startet i september 2017, og huset sto innflytningsklart allerede til påske året etter. Vi hadde faktisk ikke byggelån fordi byggeperioden var så kort, forteller Fløtre.

Hun har aldri opplevd maken til service, og har fått mye skryt for sitt nye, flotte funkishus. For Fløtre er det åpenbart at Bygg-Team Romerike legger stor vekt på at kunden skal føle seg ivaretatt og få de beste rådene gjennom hele prosessen.

– Jeg vil anbefale alle som skal bygge nytt hus om å ta kontakt med Bygg-Team. Da går husbyggingen som en drøm, sier hun fornøyd. 

Et spennende prosjekt!

"Jeg anbefaler alle som planlegger nytt hus til å kontakte Bygg-Team Romerike. Da går husbyggingen som en drøm!" 

Anne Bente Fløtre, fornøyd kunde

Bolig med din egen signatur

Moderne hus med funkispreg er en stor trend i boligmarkedet. Stadig flere ønsker et hus med særpreg som skiller seg ut i mengden. Der man tidligere så et klart skille på hvilke stilarter de ulike aldersgruppene valgte, ser vi nå at alle aldersgrupper ønsker en mer moderne stil.

– Antallet funkishus øker stadig og det er tydelig at vi stiller andre krav til et nytt hus nå enn vi gjorde tidligere. Vi opplever i dag stor etterspørsel etter moderne funkisboliger på Romerike, både blant unge og eldre huskjøpere, sier Høgtorp.

For mange kan drømmen om nytt hus virke lang og uoverkommelig. Du har kanskje en idé om hvordan du vil ha det, men at du bør gjøre alt fra grunnen for å få et hus med ditt personlige preg. Derfor har Mesterhus utviklet en rekke moderne boliger som enkelt kan tilpasses kundens behov – uten at du trenger å engasjere en dyr arkitekt for å få det til.

Bygg-Team Romerike har alltid en plan med husene de bygger. Her representert ved Stian Sletten (f.v.), Svein Høgtorp, Gaute Snare og Ole Jørgen Stokkebek.

Tomteutvikling i egen regi

I tillegg til å bygge direkte for kunder, har Bygg-Team Romerike de siste årene også kjøpt og utviklet tomter i egen regi. Det er stadig større etterspørsel etter nye tomter og vi ønsker å bidra til utvikling av flere boligområder. Stor-Oslo vokser og Romerike er et pressområde der stadig flere ønsker å bosette seg. Bygg-Team Romerike kjenner utfordringene og behovene ved å utvikle en tomt eller et boligfelt.

– Vi jobber i et fortettet område hvor det er lite som reguleres nytt. På Lørenskog og Skedsmo legges det nesten aldri ut tomter for private, men det er fortsatt mange attraktive eiendommer i området. Derfor er vi alltid åpne for å kjøpe tomteområder som egner seg for boligformål. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om mulighetene, oppfordrer Høgtorp.

Bygg-Team Romerike er lokal byggmester som hjelper både enslige, par og barnefamilier til å realisere boligdrømmen. Som medlem i Mesterhus har de en inspirerende idékatalog med ulike hustyper som enkelt kan tilpasses dine ønsker. Uansett hvordan du vil ha – det blir som avtalt!

Bygg-Team Romerike AS

• Bygg-Team Romerike AS ble etablert i 1997, og har siden vært en solid entreprenør som alltid søker å levere arbeid av høy kvalitet.
• Har vært en del av kjeden Mesterhus siden 2007, og har opparbeidet god erfaring i oppføring av boliger – både fra idékatalogen og fra eksterne arkitekter.
• Legger vekt på at kunden skal føle seg ivaretatt og få de beste rådene gjennom hele prosessen.
• I tillegg til tradisjonell bygging for kunde, har de også de siste årene kjøpt og utviklet tomter i egen regi.
• Er også godkjent for uavhengig kontroll av våtrom ved rehabilitering og nybygg.
• Stiller med topp motiverte, kunnskapsrike og positive medarbeidere i hele prosessen.
• Holder til på Kjeller i Skedsmo kommune, og arbeider hovedsakelig på nedre Romerike.
• Har medarbeidere med Mesterbrev og er i tillegg er vi godkjent lærebedrift.
• Medlem av Byggmesterforbundet – en landsdekkende bransjeorganisasjon for profesjonelle byggefirma.